| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak počít

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 60 [Dalších 10 >>]
JITKA+Heda4/04&Teodor9/05
10.8.2004 14:36:12
Peťul, hoď mi sem nebo na mou adresu (po kliknutí na ikonku) mailíka, napíšu Ti víc, nechci to až tak hromadně veřejně šířit.
Petra, zatím bezdětná
  • 
10.8.2004 11:37:40
Chtěla bych požádat o ten kontakt na homeopatičku v severních Čechách. Brala jsem antikoncepci docela dlouho a chtěla bych otěhotnět, resp. už se o to snažíme přes 6 měsíců. Takže za ten kontakt bych byla vděčná - jestli to tobě pomohlo...
Předem moc děkuji.
Petra
JITKA+Heda4/04&Teodor9/05
9.7.2004 7:50:56
Jednak bych se snažila si s tím nedělat hlavu, protože psychika je hrozně moc, ale to jistě víš a je jasné, že se to blbě ovládá. Ale 11 měsíců ještě není žádná tragédie, někteří lékaři považují za normální 2 roky. Jen mám dotaz, neužívala jsi předtím hormonální antikoncepci? A ještě.. jsi příznivec homeopatie? V tom případě bych pro Tebe měla tip, ale zas je otázka, ze které části republiky jsi. Doporučila bych Ti homeopatku ze severních Čech. Mně taky dávala dohromady hormonální systém narušený antikoncepcí a když jsem chtěla otěhotnět, tak to šlo hned napoprvé a věřím, že i díky ní. Není to žádné šarlatánství, na to já jsem taky opatrná a příliš racionální člověk, aby na mne fungovalo jen nějaké oblbování. Za metodu, kterou využívá byla udělena Nobelova cena.
Karola
  • 
7.7.2004 19:07:32
Jasne, p. Mojzisova mozna pomuze (moc o tom nevim), urcite to bude nekde na i-netu, ale taky to je individuelni. Hlavne pokud clovek tomu veri, tak se muze stat zazrak (ovsem nesmi tam byt zavazny problem ani u jednoho z partneru). To je asi jako s homeopatii. Spis bych se orientovala na vychodni medicinu - akupunktura ma aspon svoje opodstatneni a mne osobne pomohla v mnohych pripadech.
Líza
7.7.2004 18:44:55
Napadá mě, že jednu dobu byla hodně populární pro páry, které nemohly počít, metoda paní Mojžíšové, jakýsi druh rehabilitace na uvolnění podbřišku a zprůchodnění vejcovodů a jánevímjak to vlastně mělo fungovat. Neznám nikoho, kdo to zkusil, ale dost se o tom psalo.
  • 
7.7.2004 18:37:53
Ahoj, k tvemu problemu: Normalne davaji asi tak 1rok na to aby se zkouselo otehotent prirozene,ale existuji i jine reseni. V CR podle statistik se 1/3 rodi umelym oplodnenim. Pokud jste oba v poradku, tak se zkousi inseminace asi tak 6krat a potom embryonalni zavedeni. Takze bych si na tvem miste nedelala starosti. Velikou ulohu tam hra psychika, mozna prvni bude umelym oplodenim a dalsi potom prirozene, casto se to tak stava. Mam kolem sebe asi tam 4 pripady. Preji hodne stesti...
Irsena
7.7.2004 16:09:31
Ahojky jsem tu dneska poprvé, s přítelem se pokoušíme o miminko už 11. měsíc a pořád nic. Začínám být z toho dost nervózní, snažím se na to nemyslet, ale dost dobře to nejde.
Martina
  • 
16.6.2004 9:02:38
Moja milá, nechcem byt na Teba nejak zlá, ale Alena chcela radu ako má počat a nie si vypočut ako to niekomu išlo napoprvé.. Viem, že si štastná a prajem Ti to, ale na Alenu to určite povzbudivo neposobilo... Ty bohužial nevieš, aké to je čakat, byt v poriadku a pritom nemoct otehotniet...
KATKA
  • 
10.5.2004 9:09:13
Když jsem tento článek četla, uvědomila jsem si, že poté když jsem v květnu před několika lety otěhotněla a následně samovolně potratila, podstoupila jsem intenzivní a neúspěšnou léčbu. a až teď mi došlo, že druhé dítě jsme počali po roce v ten samý týden (den?) jako to první, aniž by jsme cokoliv změnili na doporučeních lékařů. Tak jak o tom přemýšlím, asi na tom něco bude. Kdybychom se celý rok nenervovali, a pokusili se až v květnu, možna bych si uštřila mnoho bezesných nocí.
ana
  • 
31.3.2004 22:40:37
Teda,clanok celkom fain,ale zaver trochu vtipny. Manzelka vypila vino a ine pohlavie? Akoze jej prostredie posvy niejak zmenilo za taku kratku chvilu Ph a prezili len spermie urciteho pohlavia???? Lebo pokial viem,pohlavie urcuju spermie.zaujimave,taketo nieco som este nepocula. Vyskusam:o)
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 60 [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.