alka, 3 děti |
13.2.2004 21:40:20
Mám podobnou zkušenost. Poprvé jsme měli s manželem nechráněný styk o svatbě a hned jsem otěhotněla, podruhé jsem otěhotněla pár dní po vyjmutí nitroděložního tělíska (přesto, že mě lékařka tvrdila, že dva tři měsíce neotěhotním, než se dá tělo dohromady) a potřetí, když nám selhal kondom (po mých 35 letech, kdy už má být plodnos jen několik procent). Děti jsou narozené v květnu,lednu a v září, tedy s 4 měsíčním odstupem během kalendářního roku, zřejmě nejsem ten typ, co může otěhotnět jen jednou do roka, jak tu taky někdo zmiňoval. Zdraví Alka
|
Marketa |
• |
18.1.2003 20:53:52
Ahoj Aleno,vim jak ti asi je. I ja jsem mela samovolny potrat (2x) rok po sobe. Bohuzel nemohu poradit rcept jak otehotnet i ja bych chtela miminko. Bohuzel. Ani my nemame s manzelem stesti. Manzel ma spermiogram dobry, takze ja beham podoktorech. V breznu mi budou zjistovat jestli mam pruchodne vajecniky. Tak uvidime.
Doufam, ze se vam to brzy podari. Marketa |
Jirka Blažek |
• |
19.11.2002 14:49:46
Někteří mají tento problém. Já naštěstí nic takového nepociťuji. Jsem otec čekatel.
Rada pro všechny: prostě to zkoušejte a ono se to podaří. |
jirka |
• |
2.2.2002 23:43:57
No my si od prvního dítěte říkáme, že jsme prostě nějak extra plodní.
První dítě bylo hned po svatbě, protože jsme byli "hloupí" a nijak se nechránili ... Druhé hned po dvou měsících od porodu, protože jsme si řikali, že kojení je přece antikoncepce. A teď to třetí - to jsme vysadili (sundali) antikoncepci a hned druhý měsíc to bylo. A to jsme se ten měsíc milovali jen dvakrát. Těm co dlouhá léta marně touží po miminku bychom tohle přáli. Nadruhou stranu - my si zase musíme dávat PĚKNEJ pozor ! :-))) Bohužel :( |
7.1.2002 16:07:52
Ahojky Mončo...
Ja myslím, že Zdeňka myslela to sve otěhotnění napoprvé tak, že po vysazení antikoncepce by oplodnění mělo proběhnout až po 2-3 měsících, aby se během této doby vytvořila dostatečně silná "vystýlka" (pro budoucí miminko), která díky antikoncepci je velmi nízká a hrozí potrat. Proto otěhotněla až v dubnu napoprvé. Pa Mirka |
Radka, syn 8 let |
• |
19.11.2001 6:26:04
Ahoj Aleno,
přečetla jsem si Tvůj příspěvek a chci Ti napsat, že mám 8 letého syna a do jiného stavu jsem přišla v době, kdy jsme to vlastně vůbec nečekali. Teď se už přes 5 let snažíme o druhé a výsledek je stejný jako u Tebe. Taky jsem už pro těhotenství udělala vše a nakonec nás moje lékařka doporučila do centra pro léčbu neplodnosti v Olomouci pod názvem Fertimed, tel. 068/5224128 doc. Sobek. Můžeš si o nich přečíst i na internetu pokud v seznamu zadáš hledej neplodnost, objeví se Ti všechna centra třeba i bíž k Tvému bydlišti. Určitě neváhej a objednej se, protože Ti poradí a možná i zjistí příčinu neplodnosti. Já se teď chystám na umělé oplodnění, protože jinou cestou se nám to bohužel nepovede. Přeji Ti hodně úspěchu a nevzdávej to. Zdraví Radka |
Marcela |
• |
12.11.2001 12:32:01
Ahoj. Jsem tu dnes prvne a dalo by se rict, ze i nahodne. My jsme na naseho synka (7 let) cekali rok a mesic, nez byl test konecne pozitivni. Ted se pokousime i o druhe (zatim 3 mesice). Nekdy se mi zda, ze je to nekonecne, ale na druhoj stranu si rikam, ze jestli to bude jako s Kubikem, tak mame jeste 3/4 roku cas. Jen me mrzi, ze jsme nezacali uz pred rokem, to bych ted "snad" mela pro meho maleho skolaka sourozence, o ktereho nam rika uz dobre 3 roky. Takze hodne zdaru vsem.
|
Monika, 17.tyden |
• |
20.7.2001 17:11:42
Zdeni,
uz dlouho tady nikdo do nikoho nerypal, tak ja si "rejpnu". Chces rici, ze jsi se od ledna do dubna s partnerem nemilovala? Ja rikam otehotnet na poprve, tomu, kdyz nekdo vysadi antikoncepci a na konec mesice je tehotny. At uz pocita nebo ne. Nam se to na poprve rozhodne nepodarilo a stresovat jine s "poprve", ktere je vlastne "potreti", s tim nesouhlasim. Mej se fajn Monika |
• |
20.7.2001 12:05:09
Ahoj Aleno, my jsme s manzelem otehotneli hned. V lednu jsem vysadila prasky, nesnazili jsme se, v dubnu jsem si vypocitala plodne dny a hned jsem otehotnela, asi stesti. je to super,drzim palce. Jsem ve 14.tydnu, nic mi neni, pohoda. Drz se, ahoj zdenka
|
• |
20.2.2001 11:10:54
Zdravím !
Dnes jsem se dostala k I-netu a precetla si tenhle prispevek. Nechce se mi ani verit, ze by se nekdo dockal mimča již za 3 měsíce. My čekáme s manželem okolo 3 let. Absolvovlali jsem všechno možné, neustále polykám nějaké léky a vitamíny, piju bylinné čaje a výsledek ? NIC ! "Pouze" jeden samovolný potrat počátkem prosince 2000. Nemohla bych, prosím, dostat nějaký recept, aby se nám to povedlo, jako Vám ? Kam bychom se měli s manželem obrátit ? Také bychom chtěli konečně mít svoji rodinu. Děkuji mnohokrát Alena |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.