| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Svěření bratra do péče

 Příspěvky 12 z 2 
  • 
14.11.2007 18:56:57
Je mi moc líto, že jste s bratrem ve složité situaci. Napadlo mne, jestli není kolem vás někdo příbuzný, teta, sestřenice, babička, někdo, kdo by si vás vzal k sobě.
Možná, že by Vám někdo mohl pomoci. Jestli si chceš o tom popovídat, napiš. E-maily čtu každý den.
Hodně štěstí.
  • 
12.11.2007 14:29:07
Dobrý den. Zaujal mě Váš příspěvěk, a tak mi nedá nezareagovat a neposlat tak alespoň pár slov podpory.Myslím, že vím jak Vám je,obdivuji Vaše rozhodnutí a věřím, že když se chce, jde všechno. Jen mám malinko obavy, že rozhodnutí soudu nějakou dobu potrvá, přecejenom jste hodně mladá, a to je "podezřelé"..Já osobně jsem ze tří sourozenců a také jsem strávila (téměř 3 roky) v odobném zařízení.Mám o rok starší sestru a o šest let mladšího bratra, dnes je mu 20.Řešili jsme obdobnou situaci a sestra jej nakonec do své péče dostala, jemu bylo 15, jí 22, měla stabilní zaměstnání, přítele a podnájem 1+1(!).Následně se nastěhovali zpět do trvalého bydliště po matce, kde vyrovnali dluhy,a tak zde bydlí dodnes.Záleží tedy na benevolenci sociálních pracovníků i Vaší snaze. Obávám se ale, že při studiu to bude obtížné, až nemožné.Sestra studium přerušila a maturitu si dálkově dodělává až teď. Případně to ještě rok vydržet, bratra navštěvovat a využít času k zajištění zázemí, třeba právě v domácnosti u Vašeho otce..Vím, že každý den navíc strávený v obdobném zařízení je teď trápením, ale věřte, že se to dá zvládnout, a že to rychle uteče. Jinak je samozřejmě možné brášku svěřit např.babičce, atp. Přeji Vám hodně trpělivosti a štěstí ;-)! S pozdravem, Veronika.
 Příspěvky 12 z 2 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.