| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Jedna nebo dvě lžičky?

 Příspěvky 14 z 4 
  • 
16.6.2009 8:41:20
Dobrý den pani RULÍKOVÁ
Moc Vás zdravím z LTM. DOUFÁM, že si mne ještě budete pamatovat s dvojčaty kluky. seznámila mě s Vámi sestra STANISLAVA Z Prahy.
mám kluky už je jim 18 let a jsou v učení.samozřejmě problémy i výchovné taky byli a jsem ráda, že už mám dvojčata za sebou.jmenují se jan a stanislav, jsou jednovaj, takže je nikdo nerozezná cizí lidé.když jim bylo 4 roky tak jsme měli ještě Aničku a ta je naše sluníčko 13 let. a adopt. dcera 28 let.
už rok máme s manželem v péči nešeho nádherného vnoučka míšu, je těžce postižen, hydrocef.epilept. kvadrupleg.ale po cvičení VOJTYslavíme uspěchy i když je mu 19 měs a je o rok opožd,je to naše další sluníčko v našem před duch.období.
jsem jeho zákon.zástupce se souhlas.maty i otce.naše děti hned souhlasily né do ustavu , ale knám domu MÍŠA.TED JSEM RÁDA, ŽE JSME SE TAKTO ROZHODLI,nebot první vnuk, byl od naroz.na sondě též stejně postiž, ale neměl skoro mozeček.hned nám řekli do ustavu jinak to nejde.ted při Míšovi nám taky řekli hned do ustavu, ale naučila jsem ho sát a jezdila zaním, tak se to dcera naučila taky, ale vydržela jen 4 měs, zporodnice se starat, nebot to bylo cvičo a cvíčo a samí doktoři.tak mám o starost více ale děti pomáhaj a tak jsme nejštastnější rodinka, i když někdy je unás opravdu dost rušno.našla jsem vaše stránky náhodou, nebot pátrám o možnostech pěstounství vnuka, aby byl zajištěn i do budoucna. potřebuje hodne kompenzač,., pomucek i když doufáme, že si sedne a bude se moci i ručkama najíst, ale to nás čeká ještě dlouhá cestička. přeji vám hodně zdravíčka a pohodu věra s dětmi.
  • 
7.4.2008 11:12:26
Souhlasím s vašimi názory. Taky jsem řešila zda dvě lžičky či jednu ohledně ústní hygieny, ale nakonec my vyšel stejný závěr jako vám, tzn. je to bezpředmětné. Ocucávají si hračky, berou si dudlíky, pijou si navzájem z flašek atp. Nicméně já krmím holky každou zvlášť. Nemám s nimi problém, že by brečely hlady. Už ví, že jedna musí počkat. Máme to tak naučené. Ale občas se stane, že řvou, takže je krmím najednou a opravdu jednou lžičkou.
  • 
17.3.2008 0:16:20
Dobrý den,mám desetiměsíční holčičky-dvojčátka a také je krmím stejným stylem a myslím,že krmi je zvlášt,ne li dvěma lžičkami je zbytečné.stejně,jak sama říkáte,tak po sobě ocucávaji hračky,dudlíky...tak pokud by jedno nebo druhé dítko bylo nemocné,tak určitě o když se budete snažit sebevíc,tak tomu nezabráníte,kor když si vzájemně berou hračky,nebo je krmíte jednou lžičkou.
  • 
8.3.2008 23:31:37
Vasi "mile" pani doktorce reknete, at si to nekdy vyzkousi krmit 2 hladove krky dvema lzickama! My mame trojcatka a hned od zacatku jsem bez vycitek pouzivala jen JEDNU lzicku. Podle ni bych mela krmit TREMA??? S temi hrackami, dudliky a hrnicky mame stejny problem. Preju pevne nervy!
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.