Lucka |
• |
14.11.2007 16:27:11
Děkuju za Tvůj názor.
Já se na to cítím připravená dost. Nejsem ten typ, co chodí 3x za víkend na diskotéku a musí se pořád bavit a "užívat si". Raději svůj volný čas trávím čtení na Rodině :o) a s přítelem. Opravdu bych miminko chtěla, ale akceptuji názor svého přítele a nikdy (!!!) bych na něj neudělala podraz, že bych vysadila antikoncepci. To by hodně porušilo naši důvěru. Jsme spolu 5 let a nemyslím si, a nikdy jsme se nezradili. S gyn. problémy máš pravdu. Moje maminka mě měla v 18letech a po poporu jí řekli, že kdyby neotěhotněla teď, tak už žádné děti nikdy neměla. Já tedy chodím často na gyn. prohlídky, prý je vše v pořádku, ale bohužel často trpím na záněty a kvasinky, takže se bojím. Jedno vím jistě, nechci to oddalovat moc dlouho, takže nejdýl do 25, pak si raději najdu jiného přítele než abych přišlo o možnost mít miminko. |
• |
14.11.2007 16:19:48
my, ženy, jsme neustále nabádány, jak se chovat, aby to s námi měli muži lehké. Nějak už se zapomíná na to, že i muži by se měli na oplátku snažit nám ženám trochu přizůsobit. A tak si myslím ,že tom těhotenství, a právě v něm, by žena rozhodně neměla trpět emocionální samotou a (popíraným) nenápadným, ale o to záludnějším, zklamáním. Prostě něco zásadního v tom vztahu chybělo, a to bylo emocionální souznění. Dobrý táta je jedna věc, jistě chvályhodná, a dobrý manžel, při kterém se cítíme šťastné - je věc druhá.
|
14.11.2007 15:45:27
Ježíš já už dneska blbnu - mělo tam být sloupec vlevo, ale to najdeš ;-)
|
14.11.2007 15:43:25
suzann, nechceš přijít k nám na diskusi Snažilky zima 2007? Je to na záložce Nové, sloupec vpravo :-). Zatím jsme tam holky s různými problémy...
|
suzann |
• |
14.11.2007 14:28:36
jj to mi taky připomíná nás: když jsme se vzali, já to neřešila, manžel strašně chtěl dítě. Tak mě tím nakazil. V obchodem jsem nahlížela zásadně do knížek o těhotenství. Máme novou "naší" hlášku a to "Jdeme se kochat" (to znamená jdeme si prohlížet miminkovský oblečení - já se rozplývám, on říká "tyjo to stojí pěkný prachy")
Pak jsme zjistili, že otěhotnění nebude úplně jednoduché... To manžel pak chodil a řikal - koupíme si ty oblečky, třeba pak to mimčo přijde :-) zatím ale doma nic nemáme. |
Lenca |
• |
14.11.2007 14:16:29
Heh, tak to ja mam opacny problem.. :-) Pred rokem pritel ze dne na den zmenil nazor, ze proste dite chce, nezavisle na tom, ze jsem do nej "hucela" asi uz rok predtim. A ted, kdekoliv vidi neco pekneho na prcka, tak se pta, jestli to jdeme koupit. Takze doma je pomalu pul vybavicky a miminko se stale nedari... A vysvetlit si nenecha, ze to zatim nepotrebujeme a kdo vi, jestli kdy potrebovat budeme, ze...
|
Míša |
• |
14.11.2007 13:42:22
hahahaha bomba, ještě teď se chcechtám na celý kolo, u nás je to taky tak, u DVD, elektroniky může me stát třeba hodinu, ale drogerie jakéhokoliv druhu, případně plínky, kašičky... jak když se stydí a chce to mít co nejrychleji za sebou. to znám.
Můj drahý má jinou úchylku, miluje obchody pulťáky, a když hned v prvním krámě mají vše co on chce, tak by to vykoupil všechno i to co nepotřebuje. Ale jakmile narazíme na obchod, kde hned napoprvé něco nemají, nedostanu ho už nikam ani do krámu 5 metrů daleko, a to i kdyby to co chtěl potřeboval dost nutně. Prostě to zabalí a jedeme domů.......... |
Míša |
• |
14.11.2007 13:32:52
Samozřejmě, ta podstata je úplně jinde, odevšud se řítí masáž typu "můj dokonalý muž prožívá moje těhotenství se mnou", pomalu se chce říci "na věčné časy a nikdy jinak", ale realita je občas jiná. A neznamená to, že muž to neprožívá, že se netěší. Můj muž byl to samý, žádný ťutiny ňuniny na břicho a nad dupačkama a nad článkama a knížkama a ultrazvukem, ale když jsem ho pak viděla poprvé s malou v náručí, bylo to jasný.
Jenže pokud jsi zmasírovaná, hejbou s tebou hormony, tak můžeš mít (naprosot zbytečně, ale to v tu chvíli nevíš) pocit že je něco špatně i když je vše naprosto v pořádku. |
suzann |
• |
14.11.2007 13:22:41
můj chlap asi má biologický hodiny :-) strašně moc chce dítě, řekla bych že ani některý ženy nechtěj dítě tolik jako on. Je o 6 let starší než já a momentálně jsme na začátku cesty zvané léčba neplodnosti (chceme zkusit nejdřív "přirozenější metody", nejdeme hned třeba do IVF...) takže má i takový depresivně-biologický myšlenky že čas se chýlí...... :-)
|
drakovka, 12tt |
• |
14.11.2007 13:14:51
Ahoj Luci, na to musí přijít sám. Můj přítel také dlouho nechtěl. Snažila jsem se mu vždycky vysvětlit proč to není dobré odkládat, ale netlačila jsem ho do toho, protože jsem věděla, že by to bylo horší. Viděl, že mi to je líto. Naštěstí jsme se dohodli, že až přistavíme, tak pak bude miminko. Ale i ten první krok splodit dítě byl pro něj těžký, musel na to přijít sám. Oni chlapy nemaj biologický hodiny, tak to cítí jinak než ženský. Ostatně ti držím palce ať na to přijde co nejdřív, nikdy nevíš jaký budeš mít gynekologický potíže a s věkem se to zhoršuje. Pa drakovka
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.