| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Prdlavka

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 128 [Dalších 98 >>]
4.1.2008 12:21:09
BabyCalm...užasný!!! Jediný co nám po 3 měsících pomohlo. Ze začátku jsem používala sabíka,ale po něm to bylo ještě horší,pak náš brouček po sabíku začal zvracet a nevěděla jsem si rady. Fenyklový čaj nepomáhal,masáž taky ne až jsem přišla na babycalm který začal alespoň trošku pomáhat a ve spojení s mastičkou Pupík to dělá úplný zázraky. Až jsme si mnuli ruce,že se konečně vyspíme se náš brouček začal budit co hodinu v noci na jídlo a někdy i půl hodinu,takže spánek je pro ná vzácná věc. Všem maminám držím pěstíky aby to zvládli ikdyž je to opravdu na zbláznění...ale když se na mě to malý škvrně usměje tak mě to hned dodá alespoň trošku energie :-)
Klára, mimi 2 a půl měsíce
  • 
4.1.2008 11:24:57
Nikolku bříško taky dost trápilo, měla to hlavně z hltání při kojení. začalo to řevem okolo sedmé, kterého jsme se na několik hodin nezbavili. Zaručené rady všech okolo (teplá plínka na bříško, nechat ji odbrkat v průběhu kojení atd nepomáhaly). Byla jsem zoufalá, že nevím jak dítěti pomoct, nad každým soustem jsem uvažovala, zda neobsahuje něco závadného... Pak jsem si vypracovala vlastní metodu, která u nás zabírá spolehlivě, třeba taky někomu pomůže. Pomohlo mi začít kojit každé 2 hodiny místo 3. A při každém přebalování ji nechat chvíli rozbalenou cvičit s nožičkama nebo ji nechat prokopávat a pak na chvilku položit na bříško. Před večerním kojením dávám Sab Simplex. Když vidím, že se začíná svijet masíruju jí bříško krémem Pupík pro miminka - to uleví. Kromě zelí a luštěnin jím teď všechno a mám pohodové miminko, které místo srdcervoucího řevu se smíchem pozoruje svět. Přeju všem to samé.
Jana+2
  • 
4.1.2008 1:25:47
Nemohu odolat a připojuji svůj vlastní zkušeností prověřený recept: to se vezme čajová lžička anýzu, čajová lžička kmínu a čajová lžička fenyklu a dá se do půllitru vody. pak se to nechá přejít varem a schladnout, teplé se to scedí a kojící maminka to pomalu vypije a to dělá aspoň 3x denně po celou dobu kojení. Mimochodem, ten čaj je poměrně pitný a zabírá na kojence,na kojící maminku i na kohokoliv s přislušnými nadýmacími problémy. Přeji všem rodičům řvoucích miminek aby našli tu správnou medicínku!
Jana, 3 děti
  • 
3.1.2008 20:20:33
Ne, ne, né..!!! Tak jsem to nemyslela! Jen kojte, kojte a kojte, nenechte se zlákat nějakými falešnými klady umělého mléka! Nic lepšího než Vaše mlíčko není, všechny děti jsem kojila rok a půl!!!
  • 
3.1.2008 16:05:07
milá maminko jsem mámou 3tet už dospělích dětí jestli nic nepomáha zkuste miminko dávat na bříško,samozřejmě bez polštářku na rovnou podložku amusí být hlavně v teple.
3.1.2008 8:20:29
Tahle speciální výživa je u nás taky.Je to Nutrilon Pepti MCT, je na recept u lékaře, pojištovna doplácí asi stovku.My jsme ji ze zoufalství taky začali používat.Potom asi zjistíte, zda to jsou opravdu trávící potíže nebo prostě uřvané dítě.Nám potíže s trávením ustaly, myslím...dítě řve mín, ale stejně řve, bůh ví čím...
2.1.2008 22:17:46
Ahojky, mame 2,5 mesicni holcicku, ale prdiky byly jako by byla kluk. Koupili jsme Probioticke kapky pro deti (fakt drahe - cca 630,-Kc, ale vyplati se to, mimi se netrapi bolenim briska) a zabraly do 24 hodin. tak hodne uspechu u prdani :o))) ...
janik
  • 
2.1.2008 21:19:12
Ahoj, tyhle problemy presne poznam. Ufff... A to planujeme druhy... No, ale jedna vec celkem dobre zabira, jen jsem se o ni dozvedela az kdyz nam problemy s nafukovanim skoncily. Trvalo to nekolik mesicu a bylo to vazne sileny. Prochozeny noci, pres den to samy, jeste dneska kdyz slysim nekde plakat mimco, tak mam koprivku. No, k veci - je to kojenecka strava dostupna v beznych lekarnach v USA, urcite tam mate alespon nejake zname, kteri vam to mohou poslat nebo privezt, a je to specialne pro deti, co maji problemy s travenim. Obsahuje totiz travici enzymy, lidove by se dalo povedet, ze je to uz "predtravene". Mozna, ze to prodavaji i v Nem. nebo Rakousku, treba se po tom poptat. Je mi lito, ale uz ani nevim, jak se to jmenuje, je to uz taky vic nez ctyri roky, ale info mam od kamosky, ktera tim krmila jedno ze svych dvojcat a super to fungovalo. Doufam, ze i tahle utrzkovita informace mozna pomuze. Pa. PS: Vselijake cajicky, kapicky, masticky, masaze a ja jeste nevim co - to nam taky nepomohlo.
nicnic
2.1.2008 17:51:22
naše stará pediatrička odvozovala, že pláč úzce souvisí s hraničními jaterními testy, což takhle prozkoumat kojeneckou žloutenku a její průběh?
nicnic
2.1.2008 17:48:32
jsme taky vyzkoušeli. Nepomohl, i když byl přes stejné složení trochu lepší, než Sab-simplex. Pomohla nám rada únorovek 04 - mixovaná mrkev před každým kojením. To vše ještě v šestinedělí. Časem se ukázalo, že dítě je trvale nakaženo candidou nejspíš už z porodnice a má mléčnou intoleranci (neplést si s alergií). Dobrá byla kaše Sinlac. Dodnes - to jsou ji čtyři, jsem neprospala jedinou noc v kuse. Nedám dopustit na citrovital, tenkrát jsem ho neznala a lactobacilus bez lactozy (v lékárnách za 200,-)
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 128 [Dalších 98 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.