| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Prdlavka

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 128 [Dalších 48 >>]
30.12.2007 21:15:49
Maminka mi poradila nahřívání bříška fénem. Ruku, ale na bříško, aby nedošlo k popálení. Na obě holky to fungovalo.
30.12.2007 21:11:01
Nám paní doktorka poradila na rýmu,tu vodovovou,použít VINCENTKU,nosní sprej. v lékárně za tu malou lahvičku dáte kole 70kč,ale pak už stačí koupit 1,5l láhev a je vymalováno :-))).V letáKu píšou,že pomáhá udržovat fiziologickou čistící schopnost nosní sliznice,umožňuje optimální fungování tzv.slizniční imunity.Nám to pomohlo,malá od té doby co jí preventivně používáme,netrpí ani na zahlenění,prostě rýma se nezhorší a tím pádem nemáme další komplikace.
30.12.2007 20:51:48
Jo a ještě bych chtěla dodat, že probiotické kapky jsou vyhozené penízky pro ty, co kojí, mateřské mléko totiž obsahuje laktobacily taky :-)
30.12.2007 20:43:50
Pavlíno, naprosto s tebou souhlasím.
Ono se dá všechno lehce hodit na bolení bříška, že?
Nevšimly jste si někdy, že ve skutečnosti právě s ukončením pláče v důsledku koliky začíná další způsobený růstem zoubků?
Mám syna, u kterého jsme si původně také mysleli, že má ukrutné koliky, nezdálo se nám ale, že by přicházely denně ve stejný čas. Nakonec jsme zjistili, že je malý jenom unavený, tudíž mu vadí každá prkotina /světlo, teplejší prostředí, televize, nedokonalé odříhnutí apod.), kterou by přes den vůbec takto nevnímal, ba dokonce by ji bez problémů zaspal.
O problémech s růstem zoubků nevím nic, žádné jsme totiž neměli, syn má 16 zubů a dosud spal opravdu pohádkově. Myslím, že je to o výchově. Když si dítě zvykne na houpání, nevím, proč by mělo být tak hloupé a usínat bez něho.
Taky dítě v 9 měsících bude mít asi těžko pravidelné koliky, si děláte legraci, že jo?
Vždycky se ale můžeme na něco vymluvit, tak proč bychom to neudělali? Přece neřekneme, že nevíme, co našemu robátku schází? Jaké bychom to byly matky?
Jíťa
  • 
30.12.2007 20:35:04
Souhlas, bramborová kaše taky dělá potíže. Myslela jsem, že ta kapka mlíka, co do ní dávám nevadí, ale asi vadí. A vůbec nepomohlo, že já do ní normálně přidávám mletý kmín.
Jíťa
  • 
30.12.2007 20:30:19
Tak já zpočátku taky vyřadila jen zelí a luštěniny, ale postupně se ten seznam rozšiřoval, jak jsem zjišťovala, co všechno malýmu nesedlo - a bylo to skoro všechno.
Postupovala jsem přes čerstvý chleba, cibuli, další zeleninu, mléko, tvaroh, smetanové omáčky, čokoládu ...
30.12.2007 20:24:27
Milá Anno,

já zase nechápu tebe, že nás nechápeš. Možná jsi měla naprosto bezproblémové děti, možná jsi zapomněla.

Nečetla jsem sice všechny příspěvky, ale z těch co jsem četla jsem nevyčetla nic špatného.

Já mám 20měsíčního kluka. Moc ho s manželem milujeme. Jen ty začátky byli katastrofa. Začalo to mým nevydařeným porodem, ke kterému manžel nestihl přijet a pokračovalo to snad nejubrečenějším miminkem na světě. Manžel byl tu dobu pracovně pryč a jezdil jen na víkendy. Jiřik brečel snad 24 hodin denně. Taky jsem kojila po půl hodině a po hodině a Jiřik byl u prsa i dvě hodiny. Byla jsem fakt vyčerpaná na pokraji sil. UM pomohlo, alespoň jsem se vyspala, když byl manžel doma. Problém to ale nevyřešilo. Dál se budil po půl hodině.
Doktr. říkala, že děti mají jiný rytmus spánku a hluboký se s tím mělkým střídá po půl hodině. Prý mám vydržet do tří let.

Musím ji dát za pravdu. Je to lepší a lepší. Někdy spí i celou noc, samozřejmě v naší posteli.

Jo taky mi pomohl šátek. S Jiřikem v šátku jsem si mohla alespoň bez řevu uvařit.

Na druhé dítě se co se týče porodu a kojení velmi připravím a snad to zvládnu lépe. :))))
Jíťa
  • 
30.12.2007 20:16:10
Tak naše tříměsíční kolika už trvá 5 a 1/2 měsíce, a k tomu se přidala zácpa po zavedení pevné stravy. Jediná změna je v tom, že dříve ho kolika trápila tak zhruba mezi 17-22 hod, nyní se ta doba pláče posunula na 23-3 hod v noci.
Dagmar Bartůšková
30.12.2007 20:13:59
tak kapičky koupené,dnesj e mimi dostalo poprvý a spíš přes den prdělo a ječelo víc než jindy,nevíte někdo za jak dlouho to zabereeeee?????????
Paja
  • 
30.12.2007 20:06:50
Tak já jsem asi výjimka která potvrzuje pravidlo. První dítě prdělo, ale dalo se to přežít. Druhému dítěti je teď 3,5 měs. a hrůza. O 200 % horší než u první - dcery. Možná je to tím že je kluk a kluci prý na prdy trpí vic :-) každopádně taky uzoufaná čekám kdy nás to přejde. V těhotenství jsem měla dietu kvůli těh.cukrovce a další dietu kvůli špatným jaterním testům. A teď zas dietu kvůli kojení. Já se snad nikdy nenajim ...
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 128 [Dalších 48 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.