4.3.2008 11:04:19
ono se taky mělo za to, že u nás už není TBC, a ejhle... z jiného soudku se taky mělo za to, že už u nás není syfilis a ejhle, byl nám opět dovezen "sociálními pracovnicemi" a je na vzestupu; očkování podle mne není nesmysl, vždyť některé nemoci mají v dospělosti mnohem horší průběh než v dětství (kdy ale není zaručeno, že je dítě prodělá) a "vztah" těhotné a třeba zarděnek všichni známe...
|
4.3.2008 10:56:01
Gatto a co třeba černý kašel? Taky má spousta lidí zato, že už u nás není. A ejhle v loňském roce u nás ve škole bylo několik případů.
|
gambita |
4.3.2008 10:52:44
Jen jsem chtela napsat, ze bydlim v Anglii, vcera jsem dceri koupila organicke Hipp mleko. Paradoxne je tu nejlevnejsi ze vsech dostupnych, rozdil dela skoro 100 korun na baleni.....vetsinou je to obracene, vse organicke je tu o hodne drazsi. Kolik stoji v Cechach? Katka
|
gambita |
4.3.2008 10:51:51
Jen jsem chtela napsat, ze bydlim v Anglii, vcera jsem dceri koupila organicke Hipp mleko. Paradoxne je tu nejlevnejsi ze vsech dostupnych, rozdil dela skoro 100 korun na baleni.....vetsinou je to obracene, vse organicke je tu o hodne drazsi. Kolik stoji v Cechach? Katka
|
MSteflova |
4.3.2008 9:37:09
Gatto, a kdybys teď měla volit - jaké očkování bys u svého syna vynechala?
|
suzann |
• |
4.3.2008 8:36:18
jo, to mě taky trochu napadlo, jen "vyměnit" nebio za bio. Za pár receptíků budu ráda
|
4.3.2008 8:25:36
Jo, vidím, že jsi to napsala níže.
|
4.3.2008 8:23:44
A co testování na zvířatech? Znamená to, že kvůli tomu svoje děti očkovat nenecháváš??? Protože všechny léky jsou testovány na zvířatech, nejen vakcíny. Nedáváš tedy dětem nikdy žádné léky? Myslím, že v téhle oblasti se tomu prostě nevyhneš. To bys nesměla ani Paralen.
|
4.3.2008 8:08:37
Jo a pro malou zatím kupuju výživy od Hami a Hipp,s tím Hippem jsem teď trochu rozladěná,po tom co jsem se tu dočetla,ale co se dá dělat...tak už ho kupovat nebudeme.
|
4.3.2008 8:02:29
Já jsem na mateřské,do práce nechodím,dceři je 8 měsíců.Bio jídlo vyjde různě.Maso téměř nekupuji a když,tak od někoho domácí,zeleninu a ovoce mám většinou zamražené ze zahrádky.Občas nakupuju v Tescu a naučilo mně to opravdu nic nevyhodit...taky jsem ještě když jsem chodila do práce vyhazovala tvrdý chleba apod.Ted pečivo skoro nejím,pro malou kupuju takové bezlepkové křupky v racio prodejně a sobě si vařím kuskus,pohanku atd.
Jo a ale přiznám se-teď možná nahraju svým odpůrcům,když chodíme s kamarádkou na procházky s dětma,občas si dám zmrzlinu v Mc Donaldu.No a ta rozhodně bio není,ale ten karamel 2xdo měsíce je ňamka.Takže žádné dogma,že jen a jen bio,jen se snažím.Možná,až bude dcerka větší,zmrzlinu si nedám,protože příklad rodičů je příklad...ale nějakou sladkost jí úplně upírat nebudu.jen asi zvolím jinou než je právě ,,Mekáč" |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.