| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Popření otcovství

 Příspěvky 110 z 11 [Dalších 1 >>]
  • 
6.9.2008 13:07:37
Dobrý den,právě v rodině řešíme opačný problém!Slečna přišla do jiného stavu,ač užívala antikoncepci a nyní si chce zřejmě partnera udržet a vyhrožuje soudem.Přitom spolu byli měsíc a není vůbec jisté,zda je dítě jeho:-(Co v takovém případě podniknout za kroky?Vzdát se otcovství a co potom následuje?Prosím o radu,děkuji!Je pravdou,že na dítě by měli být dva,ale ne za každou cenu...
  • 
28.8.2008 12:23:02
Katko, plně souhlasím s Agátou a dámy s "chytrými" názory opravdu nechápu, zvlášť nad názorem Maharadžo žasnu. Jsem v podobné situaci jako Vy, takže vím, co prožíváte a jak je to těžké. Držím palce, ať všechno zvládáte a přeju hodně štěstí a sil.
  • 
16.5.2008 22:39:52
Dobry den, cetla jsem vasi diskusi a nestiham se divit. Co je to za nazory? Jakoze chlap dite nechtel. Jednou ma obcanku a je zodpovedny za sve ciny. "Sexuje", tak snad musi vedet, ze po takovem cinu se muze narodit ditko.A kdyz se presto do sexu pusti, tak taky musi nest zodpovednost. Nehlede na to, ze potrat je tak priserna vec,zasahujici do svedomi, ze se Vam Katko, nedivim, ze jste si mimi nechala.A proto se vykaslete na blaboly,co psaly damy prede mnou a budte silna.Drzim palce.
  • 
31.3.2008 14:31:59
lola: dítěti jsme se nebránili, ale po 2,5 měsících mého těhotenství, si to on rozmyslel, že dítě nechce.A já neměla to srdce na to dát dítě pryč. takže je to poněkud jinak než si představujete.
  • 
31.3.2008 9:53:17
Kateřino..sama jste psala,že přítel dítě nechtěl..tak jste měla uvážit,zda si sítě nechat a nebo né,nebráním chlapy to NÉ,ale taky se nám něco podobného stalo..manžel ulítl a ona otěhotněla,vzala si i peníze na přerušení a teď jsme zjistili,že je nadále těhotná a peníze si nechala...na dítě maj být dva a když jeden nechce dítě,měl by se ten druhý zamyslet!!
  • 
25.3.2008 21:41:54
tak příště si to zrcadlo pravdy nechte pro sebe nebo pro své blízké...i ty vaše zkušenosti ze svého života..nikdo o ty zkušenosti tady nestojí z vašeho zahořklého života
  • 
25.3.2008 14:53:19
Na to abych uživila dítě i sebe mám!! tak nedělejte z nás chudinky! Vůbec nevíte kdo jsme, tak tady laskavě už přestante psát ty vaše nesmyslné názory! Starejte se raději o svůj život.Já se taky nestarám o vás.
  • 
25.3.2008 9:06:50
ne, nejsem "stará zatrpklá kráva". Jen se na problém dívám jiné strany...slečna se měla pána ZEPTAT, zda dítě chce, pokud toto neudělala,pouze mu skutečnost,že jest gravidní OZNÁMILA s tím, že dítě si rozhodně nechá, není slečna v "právu" (myslím tím slušnost a morální zásady!).Tuto cestu si dobrovolně vybrala a to,že si po roce vzpomene,že by otce chtěla oficiálně do RL a prachy,prachy, pouze naznačuje skutečnost,že roli,kterou si vybrala,prostě NEZVLÁDÁ. Nemá na to uživit sebe ani dítě,nemá na status svobodné matky. A od něj te´d chce pouze peníze,čili se zhmotnila na nechtěnou připomínku,na ošklivé memento,které bohužel nejde vymazat ze života...Já tu hrdost měla a mám.Ale z 99% to neexistuje. Nepochopila,že si ohromně ztížila svou svobodnou cestu,že si nepomohla.Pochopí,ale později,možná až ke konci života a možná,že jí to štěstí nepotká a nepochopí NIKDY.
  • 
24.3.2008 5:19:37
Maharadzo jste zatrpklá stará kráva.
  • 
21.3.2008 13:43:35
MAHARADZO:Asi vás zklamu, ale přes 30 mi rozhodně není, hrana mi nezvonila. A on žádnou rodinu neměl a nemá! A když reagujete na nějaký dotaz, tak si jej laskavě přečtěte pořádně!!! A neodsuzujte tady lidi, když o tom nic nevíte.Mají se tady psát názory, a ne urážky a přát lidem všechno nejhorší..Jestli jste tak zatrpklá ze svého života, tak si to vyřidte jinde a ne tady.
 Příspěvky 110 z 11 [Dalších 1 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.