| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku S hnědou kůží na trh?

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131132 z 132 
31.3.2008 8:24:01
Rozhovor s p. Boučkovou jsem četla až dnes a věřím, že se určitě s manželem velmi snažili vychovat "své" syny dobře. Proč to nevyšlo? Těžko říct. Ale věřím, že geny opravdu mohou hrát velkou roli. Jen nevím, proč u někoho to vyjde a u jiného ne. ;(( Ale to asi neví, nikdo, zatím.
Také znám jeden příklad adopce romského děvčátka bílým rodičům (nebo jak to mám napsat). Musím říct, že ani oni to nezvládají. Už v podstatě velmi brzy začaly problémy, se kterými si nedokázali poradit. A poradit jim nedokázal nikdo. Už i rozdíl v "temperamentu" byl obrovský. Naprosto nestačili "držet krok". Myslím, že to u nich, bohužel, také nedopadne nijak moc růžově. ;(( Je to škoda, "svojí" dceru milují, ale nejsem si jistá, jestli by do toho šli znovu. ;((
31.3.2008 7:57:01
Já film Smradi viděla.Já moc krásny.Je moc faj slyšet a vidět jak děti z DD žijí mezi námi.Jen mne mrzí,že mnozí spoluobčané hledí na odlišnosti skrz prsty.Vím moc dobře o čem mluvím.Sama jsem odlišná-tedy byla.V době kdy jsem byla na základce(1980-1988)se nenosilo být zrzavý katolík.Všem dětem z DD přeji,aby si našli "svoji" rodinu,která je bude mít ráda.
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131132 z 132 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.