| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se cítím sama

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 60 [Dalších 10 >>]
29.5.2008 13:09:53
Byla jsem na tom při druhém těhotenství psychicky podobně - a to jsem neměla žádné zdravotní komplikace a k doktorce jsem se vozila sama. Na ultrazvuku jsem byla jednou sama, podruhé se sestrou a potřetí jsem požádala manžela aby mě tam odvezl, že mi není dobře (byly 30 vedra a tvrdlo mě břicho). Nevím, jestli to bylo tím, že už to jednou zažil ... Jinak je to skvělej táta a manžel a o obě děti se vzorně stará :-) Takže vydřž - už jenom pár měsíců a zase bude dobře :-)
Helena, tři dospělé děti
  • 
29.5.2008 12:58:28
jsme to MY, kdo je těhotný a jsme to především MY, kdo to celé tak silně prožívá. Nemůžete chtít od muže, aby byl stejný jaky MY, když má jiné hormony. On zase silněji prožívá jiné věci, také důležité. Je fakt, že v těhotenství jsme přecitlivější, ale buďme rády, že je náš chlap normální a má nás prostě rád a těší se na miminko, i když to neumít dát tak okatě najevo.
Mili+2
29.5.2008 12:30:36
Tak treba ja jsem vybirala jmeno snad uz ode dne poceti:-D,a manzel odmitl v techto "diskusich" spolupracovat,coz mne pod vlivem tehotenskych hormonu privadelo do amoku.
Amálka
  • 
29.5.2008 12:14:14
Je pravda, že hodně mužů je spíše introvertních a s pocity se nesdělují.
Já když potřebuji slyšet něco povzbudivého v jakékoliv situaci, tak si o to řeknu. Přijdu se přitulit a řeknu :"Potřebuji cítit, že mě máš rád." Potřebuji vědět, že jsi tady pro mě obejmi mě prosím". Nebo řekni mě něco pozitivního . Většinou je na to naučený,... že mě obejme a řekne jen to bude dobrý,...
Zkus mu říci, že bys potřebovala slyšet nebo nějak jinak cítit,... Zkus mu říci, ráda bych ti řekla co teď prožívám... nic mě k tomu nemusíš říkat jen mě naslouchej,... buď tady se mnou,...
V těhu se hodně maminek cítí samo, ale jsou to mnohdy naše rozbouřené hormony,...
lklasinka
29.5.2008 12:05:11
podle mě je to proto, že se bojí, u nás to bylo s oběma dětmi to stejné
katka+katka
  • 
29.5.2008 11:45:29
Jo, to znám. Mě už znali skoro všichni doktoři z nemocnice, kde jsem rodila a pak se na mě byli po porodu podívat. A jeden z nich mi s úsměvem říká - No, vidíte, tak jsme se k té holčičce úspěšně prozvraceli:-)
29.5.2008 11:16:19
Milá Rendo, možná to zní divně, ale poznala jsem, že skutečně každý muž je jiný. Můj bývalý manžel nikdy nebyl na jakékoli city. Nevím zda se za ně styděl, nebo je necítil. Když sme plánovali dítě, řekl mi stroze, že chce DÍTĚ a to bylo vše. "Naštěstí" se nám to nepodařilo, protože jsem se poté dozvěděla, že už v té době měl jinou. Můj nynější přítel je jeho pravým opakem. Je něžný, milující a citlivý. A dává to najevo. Když za mnou přišel a začal mi opatrně vyprávět, že by si moc přál, abych měla v bříšku naše miminko, rozbrečela jsem se jako malá. Teď jsme ve fázi snažení, ale občas mám pocit, že to prožívá víc než já. Přála bych takového chlapa každé, ale každý má své plusy i mínusy. A uklidním tě. I s tímto "dokonalým" mužem si dost často připadám sama, jako by mi nerozuměl...ale to je prozměnu úděl nás žen...Přeju hodně štěstíčka a držím palečky
Mona, 1 dcera
  • 
29.5.2008 11:12:36
To se pak těžko můžeme radovat z průběhu těhotenství :-) Mimochodem, všichni mi říkali, že to odzvracím za miminko a to pak bude hezky papat a nezvracet... HAHAHA!!! :-)
katka+katka
  • 
29.5.2008 10:46:45
Mono, já zvracela, kudy chodila:-) a až do konce těhotenství
Mona, 1 dcera
  • 
29.5.2008 10:45:25
U mě se ty pravé maminkovské pocity taky objevily až po narození dcery... Na miminko jsem se celou dobu hodně hodně těšila, ale celé těhotenství mi bylo špatně a soustředila jsem se spíš na to, abych nezvracela na nevhodných místech :-)
Každý to má ale asi nastavené jinak a nedělej si s tím hlavu - po narození děťátka se tatínek zblázní štěstím :-)Zajdi na nějakou diskuzi, kde se budeš na miminko těšit sice s cizíma budoucíma maminkama, ale budete všechny na jedné lodi a nebudeš se cítit sama...
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 60 [Dalších 10 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.