| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Firemní mateřská škola

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 172 [Dalších 92 >>]
4.6.2008 0:29:33
Niekto spominal, ze po sestonedeli?
3.6.2008 23:43:03
Já když jsem byla 25 letá kočka, měla jsem daleko víc nejistot a hrůz, já si myslím, že mládí je poměrně nervní období:)
3.6.2008 23:37:02
blbé jsou ty, které si myslí, že jim něco utíká.. je přesná citace.
maminky, které si toto myslí, jsou doma nervní ne z dětí, ale z představy, že ztrácej čas.
pokud to ale maminky doma nebavčí (nebylo jim dáno zaznamenat kdy dítě začně používat správně příslovce místa a času), tak nejsou blbé, jsou férové k sobě i světu a nechť ho tedy stečou v práci, když myslí.

Hrdě se hlásím k nemakačenkům, nemakám si za své, škoda, že při tom musím do práce, zítra nejméně na 1,5 hod.;)
Luca
  • 
3.6.2008 23:27:52
No já bych se rozhodně zdráhala označit mamky, které chtějí brzy do práce za blbé. Já osobně to určitě nechci uspěchat, ale myslím, že někdo prostě doma jen s dětma není spokojený. Děti se stejně chtě, nechtě musí přizpůsobit životnímu rytmu rodiny, někdo je sprotovnější, někdo cestovatel, někdo umělec, někdo nemakačenko, někdo urputný ambiciózní jedinec. Myslím, že jsi to vzala moc zhurta.
  • 
3.6.2008 23:27:34
RC Studio fantazie připravuje projekt Firemní dětské centrum, připravujeme i metodiku a další záležitosti s tím spojené.Taktéž hledáme firmu, která by měla zájem o pilotáž pro svou vlastní potřebu. Podrobnosti a dotazy na uvedeném emailu.

RC Studio fantazie
3.6.2008 23:24:19
Libiku, nevím, třeba kdybych byla pětadvacetiletá kočka, tak asi nežmoulala. A průbojná nejsem ani omylem. Měla jsem prostě štěstí, ta práce, kterou jsem dostala mne hodně dala. Změnila jsem ji, když se tam drasticky změnily poměry. A zas jen díky onomu "lidumilovi", protože dnešní kapitalista by mohl opotřebované čtyřicítce nabídnout leda tak nácvik náskoku do penálu. Ač vládne English a celkem slušnou znalostí PC. Jsem děsný skeptik...
Cow :-)
3.6.2008 23:18:04
Libik, kduž už nesnášíš ty smily, tak stejně:-D:-D:-DR^ a pokračuj, pokračuj...
3.6.2008 23:16:26
Václavko, upřímně.
jakou roli v tom tvém žmoulání před kapitalisty hrál fakt, že jsi byla po mateřský. Ty bys za jiných okolností nežmoulala (při změně práce, při přestěhování)
Žmoulání není tělesná vada, lidé, co se nederou, jsou mi sympatičtí.
3.6.2008 23:14:23
Cow, jenom jsem udělala kvůli egu zkoušky (tááááááákhle těžkýýýýýýýýý), uvidím, jestli se zapíšu, je to trochu proti mému základnímu programu "leností za planetu krásnější"
3.6.2008 23:12:03
Monty - a kde se to asi má naučit? Pokud se nenajde lidumil, který jí dá šanci? I když mi Libik připadá, že opravdu není v pohodě a že ji něco trápí, v něčem s ní musím souhlasit. Minimálně v tom, že dnešní společnost tě nutí makat jak šroub. A že kdo stojí pár let, jako by nebyl...
Kecy, že kdo chce pracovat, práci si najde, mne dovedou dokonale vytočit. Taky jsem byla máma po mateřské, která žmoulala pokorně čepici a obcházela pohovory, jestli by o ni páni kapitalisté náhodou stáli. Která měla tu smůlu, že ji vytunelovali dva podniky a neměla se kam vrátit... Jo, tři relativně malé děti? Po mateřské? A je vám přes třicet? Hmmmm tak to máte paninko smůlu. Dali jsme přednost jinému uchazeči... Odcházela jsem na mateřskou v době DOSu a Windows 3.0. Počítačů z dob krále Klacka a programů, kterým stačilo 3 Mb volné operační paměti. Sice jsem si na mateřské stihla udělat kurs účetnictví a chodila na angličtinu... ale za tři roky se všechno hnulo dosti dopředu. Jenže v té době bylo PC něco, co si normální smrtelník nemohl dovolit... Takže jsem po návratu do práce měla co dohánět. Naštěstí jsem našla toho lidumila, který mi dal šanci. Jsem mu vděčná dodneška.
Ale na rozdíl od Libika bych se firemním školkám nebránila. Ať mají maminky možnost vybrat si. Nikdo by nikoho neměl nutit utírat dětem zadečky či vyndavat vajgly z pusy, ale na druhou stranu by ty, které to nebaví neměly napadat ty, kterým to nevadí. Každému co jeho jest.
Libiku, já si svou blbostí taky nadělala nějaký ten dluh, navíc splácíme rekonstrukci baráku, 60 let starého, do kterého se nějaký ten pátek nic neinvestovalo. Dokupy se dává během posledních 10ti let. Katrin nám odvála pár tašek, no a pokrývači při opravě prohlásili, že střeše dávají tak rok, maximálně dva. Na mrtvici.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 172 [Dalších 92 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.