| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vstup do života

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 896 [Dalších 846 >>]
15.6.2008 23:52:51
Pacienti odchadzaju a oni zotrvavaju na miestach? Blbe, blbe.. Tu je chyba.
15.6.2008 23:47:46
Cow, funguje to takto, pretoze este stale strasne vela ludi s tym suhlasi a povazuje to za normalne.
Nie sme stroje, ale vsetko ma svoju mieru.
Ak niekto nezvlada svoju pracu a nie je spokojny so svojim ohodnotenim, tak by mal zvazit, ci ma v nej zotrvavat. Najma ak kvoli tomuto trpia potom "zakaznici" a dotycny kazi meno kolegom, ktori to zvladaju lepsie.
delfina7
15.6.2008 23:34:06
No jistě, to jsem čekala. Asi nechápeš, že označení zlá není tak pejorativní jako "debil" nebo "nevzdělavatelná". A smrdutá a tupá je urážka, zatímco to o komplexech je diagnóza.
Máš smůlu, je tu spousta lidí, co dovedou hezky a přesvědčivě diskutovat, ale ty mezi ně nepatříš.
cizinka1
15.6.2008 23:04:26
Ha, Ireno, opravdu nikdo jiny neni tady nic podobneho nedela, a neoznacuje veci tak, jak se jim jevi, i presto, ze to nejsou lichotky? A co treba "zakomplexovana a zla osoba" - to je kompliment? Proste nekteri lidi musi trochu premyslet, pred tim nez neco napise, vcetne Tobe:-)

No, a nektere sestry by meli se pecliveji umyvat a nekrast deti jejich matkam:-).
delfina7
15.6.2008 22:51:12
Cizinko,
nepřestává mě fascinovat, jak v každém příspěvku urážíš lidi, co s tebou nesouhlasí. Musíš být velmi zlá a zakomplexovaná osoba, jinak to nelze vysvětlit. Posílat lidi ke cvokaři nebo je mít za debily, kteří by se měli vrátit do základní školy, nazvat někoho smradlavou tupou osobou... To tady na Rodině nikdo jiný nedělá
:-©
15.6.2008 13:40:38
No, vzpomínám si, jak mě v Podolí zrovna vyšetřovali na příjmu - samozřejmě vaginálně, když vstoupil cizí člověk, jak jsem pak z rozhovoru pochopila, další lékař a vyptával se lékařky a sestry, které mě zrovna vyšetřovaly, jestli chtějí koupit cosi v bufetu. Jen jsem zírala a patřičně prskala, omluvy se mi však nedostalo a jak jsem pochopila, tyto věci jsou běžné.
15.6.2008 13:36:50
To je v pohodě, já s Vámi naprosto souhlasím, já osobně jsm rodila v české porodnici, kde byla praxe běžná přesně jak ji popsala tato žákyňka. Domů jsem odcházela s pocitem, že opouštím lágr. Vím, že maminky jsou po porodu citově čato dost zjitřené a přecitlivělé, ale chování personálu v porodnici prostě není v pořádku a nebude, dokud se maminky nezačnou ozývat a jasně říkat co chtějí a co nechtějí, tak jako to říkáte Vy.
15.6.2008 11:39:48
No já se musím přiznat, že ta část s očkováním mě teda dost šokovala!!! Žiju v´cizině a tady o TBC mluví všichni opravdu špatně, zvlášť o vedlejších účincích. Takže to nebylo, "měla jsem strach že se jim něco stane"... ale už se jim něco stalo :-(
Nicméně to nadšení do práce se mi líbí.
Kéž by však i ty naše porodnice mohly ještě a ještě a ještě zlepšit!!! Zvlášť v lidskosti.
Martina, 3 synové
  • 
14.6.2008 21:22:12
1984 Chomutov a 1986 Rakovník
cizinka1
14.6.2008 21:00:21
Lucko, mrzi mne to nedorozumeni: ve tvem clanku matky temer se nevyskytuji (krome jedne po cisari), zatim my kritizujici mame zazitky z porodnic, kde se ptat o cokoliv neni zvykem, a dokonce vim jiste, ze v nekterych porodnicich je to jeste ziva praxe. Jsem uprimne rada, ze jsi ozvla a ze mlada generace sester se vzdelava v jinem vzduchu. Ktera porodnice to byla?

Diskuse by jiste byla jina, jestli tyhle detaily bys vysvetlila hned. Vem ale diskusi pod clankem z te lepsi stranky: se rozpoutala diskuse o velmi dulezite tema, ve ktere vyslo na jevo, ze spousta zen jeste vubec ani netusi ze maji pravo byt se svym ditetem u odberu a vysetreni, a ani si ho neceni, nepokladaji za dulezite byt s miminkem pri vsem co ho muze sokovat, ci byt neprijemne. Zrejme tykalo se to matek i ve vasi porodnici, jinak asi dobrovolne by ti matky do toho hromadniho voziku sve deti nesverovaly, ze ne? Jak sama jsi svedkem, s novorozencemi je prozatim hodne kde zachazeno zbytecne nesetrne: byvaji rutinne oddelovani od matky hned po porodu (nedavny clanek dr. Heleny Maslove to popisuje velmi trefne). Krev na vysetreni metabolickych poruch nemusi byt zily, z paticky naprosto staci. Je to take neprijemny, ale da se to provest bez toho revu. K dalsi humanizaci peci o novorozence je treba jak uvedomelosti zdravotnickeho personalu, tak matek. Tvuj clanek jiste poslouzil toto dulezite tema jeste jednou otevrit, a nekdo jiste si odnesl nektere jistejsi predstavy, co je treba v porodnici ohlidat.

Dovol ti jeste jednou poprat hodne stesti nejen v zasluzne prace, ale i v humanizaci tveho oboru, ktery do nedavna nebyl pro potreby miminek citlivy.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 896 [Dalších 846 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.