| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Budeme se rozvádět

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 62 [Dalších 42 >>]
22.7.2008 21:42:21
Vypadá to, že se časy změnily. Alespoň podle statistik. Domácí násilí teď spíše páchají muži. Takže už nejsou takovými "chudáčky". ;(( Nebo, že by se muži styděli za to, že je žena týrá?????????
22.7.2008 21:41:26
Vypadá to, že se časy změnily. Alespoň podle statistik. Domácí násilí teď spíše páchají muži. Takže už nejsou takovými "chudáčky". ;(( Nebo, že by se muži styděli za to, že je žena týrá?????????
katka
  • 
21.7.2008 22:57:23
Tak já se počítám do těch blbých. Jsme s manželem spolu deset let, on je ode mě starší o osmnácht let, vždy jsem mu ve všem vyhověla, co máme děti, dvě předškolačky, tak se neustále hádáme, já jsem pro něj jenom ta blbá slepice, začala jsem si pomalu uvědomovat, že taky žiju, a že chci taky občas udělat jenom něco pro sebe - třeba jednou měsíčně kosmetiku, a tomu mýmui se to nehodí, pro koho prý mám být krásná, poslední dva roky je to u nás na rozvod, ale život jde dál. Vztah udržujeme pouze kvůli dětem.
21.7.2008 22:09:43
ahoj,
k tomu jen pár řádek. Z mé čerstvé zkušenosti můžu říct, že i když si budete slibovat, jak si dáte sakra bacha, nemusí to tak vždycky dopadnout. Můj manžel byl rozvedený, když jsme se poznali. Jeho bývalá si našla jiného a bylo. Nechci řešit, jestli ten vztah fungoval nebo ne. Manžel mi vždycky tvrdil, jak by mi to nikdy neudělal, jak mě hrozně miluje, jak by mu nestálo za to, aby mě ztratil a jak ho ten rozvod poznamenal, jak to pro něho bylo těžké. Dnes, po 12-tiletém manželství, které nebylo vždy lehké, ale také jsem si myslela, že o problémech mluvíme a že to zvládáme, manžel podal žádost o rozvod a já se dozvěděla, že už rok má milenku a najednou se mnou nechce být. Máme osmiletého syna, rodinný dům těsně před dokončením, hypotéku ... Nic z toho ho najednou nezajímá. Takže všichni promiňte, už nevěřím na to, že si někdo dá na něco bacha a že se bude snažit, aby se mu to nepřihodilo. Nikdy neříkej nikdy.
Cindule - 1 ještěrka (20 m)
  • 
21.7.2008 10:21:09
Proto jsem psala "většinou pánové", nikoli "výhradně pánové". Také znám pár takových výtečnic. Ono to tak bývá, že hodné holky si nacházejí grázlíky a ty zlobivé zase hodné kluky. Ovšem je zajímavé, když je ta žena příliš hodná (až by se dalo říci blbá), tak i docela normální chlap toho začne zneužívat, dokud ta hodná holka nezjistí, že má vlastní lidskou hodnotu a že žádný člověk namá právo jí nějak ubližovat (ať už psychicky nebo fyzicky). Také jsem kdysi bývala takovou hodnou (blbou) holkou, dokud jsem nezjistila, že není důvod nechat si vše líbit... Ale pravda také je, že ti skutečně od pohledu "hodní kluci" mě tehdy moc nezajímali.
DENISA
  • 
19.7.2008 18:54:51
Nemluv jednostranne, znam par zenskych, ktere maji doma andela, spolehliveho a milujiciho manzela, ale zase jim vadi, ze je takovej a uzivaji si exotiky s milencema. Ono si nevyberes :-)
Cindule - 1 ještěrka (20 m)
  • 
19.7.2008 16:23:14
Někteří lidé (častěji pánové) mají pocit, že užívat si života znamená zejména střídat partnerky. Nechápou, že i zpočátku "nevšední" sex časem "zevšední" a užívat si života se krásně dá i se stálým partnerem. Zejména tím, že narušíme poněkud běžný stereotyp života.
To se mi to mluví, když jsem ženská, co? :-)
Ali
  • 
19.7.2008 14:57:20
Bumbi ale nepíše o tom, že 20 let žili její rodiče v neharmonickém nefungujícím vztahu, ale že před 20ti lety měli zřejmě nějakou krizi, kterou byli schopni překonat. Alespoň tak mi to z toho vyznívá.

DENISA
  • 
19.7.2008 5:30:31
No 20 let je hoooodne dlouha doba. Ale vyraz "ucit sve deti" tu trochu neni na miste. Nekdy to proste vyplyne z toho, jak tak zivot bezi a mava si s nama jak se mu chce. Mam kamosku, ktera se chtela po 6ti letech (s 5ti letou dcerou) rozvadet, vztah jim fakt neklapal, casem ona milence, pak on milenku, meli se plne zuby a tak nejak cekali az dcera - dokonci prvni tridu - dokonci druhou tridu - dokonci ....... . A casem oba zjistili, ze ty bokovky o ne nestoji, pac maji samy rodiny, ze milenec je dobry do postele, ale zarovku nevymeni atd. A musim rict, ze dneska ma jejich dcera po promoci a oni jsou uz hezkou radku let par, ktery je naprosto v pohode a maji se radi. Proste pochopili........ I takove veci se stavaji (ale asi malokdy)........
E.Hezoučká
  • 
18.7.2008 17:32:35
Můj muž byl též workoholik,skočila jsem v rukou lékařů,po 3,5 letech jsem podala žádost o rozvod,měla jsem odejít daleko dříve a zdravá.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 62 [Dalších 42 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.