| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Táta na mateřské

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6162 z 62 
MirkaV
  • 
11.9.2008 10:09:55
I u nás je tatínek s naší malou Sárinkou(14měsíců) doma a to od 7. měsíce. Občas je mi to líto, ale mám dobrou pracovní dobu, sice stávám ve 4.15, ale doma jsem po 14 hodině, takže se pak malé plně věnuju i kojit jsem jí zvládla do roka, i když přiznám, že to lehký nebylo a někdy ještě není, ale co bych pro toho našeho broučka neudělala, že. A proč je to u nás tak. Nejsem žádná kariéristka, i když přiznám, že nemám špatné místo a proto nemám ani špatné peníze, a máme hypotéku na baráček, půjčku a z manželova platu a rodičáku bychom to prostě neutáhli. Takže do práce chodím z nutnosti, ale už teď plánuju, že při druhém mimi chci mít finanční rezervu a rodičkovskou dovolenou si prožít a užít sama.
11.9.2008 10:09:26
naštěstí partner s tím žádný problém nemá a mně se rýsuje lukrativní práce, která se neodmítá. Přitom třetí dítě bychom chtěli. Já už moc dobře vím, kde jsou moje hranice - ty končí právě u dvou mateřských dovolených. Vím, že třetí bych psychicky neustála a přitom je škoda se kvůli tomu ochudit o třetí dítě. Kdyby se děti rodily alespoň dvouleté, bez plen a se schopností říct, jestli mají hlad nebo je něco bolí. Ale další nemluvně, to mě prostě jímá hrůza. Ale jak říkám, mám tolerantního partnera, což je výhoda. Navíc je mu srdečně jedno, co tomu řeknou ostatní, a to prosím pěkně bydlíme na venkově. Místní tetky nám to určitě dají sežrat, hlavně mně, "krkavčí mámě."
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6162 z 62 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.