27.10.2008 17:30:58
helemax, chápu jak to myslíš. Mill tím článkem nechtěla zvířit debatu o špatnosti očkování, ale poukázat na to, že při velmi silné reakci na očkovací látku, by měl rodič i Dr reagovat a ne slepě jít jak ovce podle očkovacího kalendáře. Nebát se ozvat a stát si za zdravím svého dítěte.
Celá diskuze se zvrtla, ale ne díky Mill a jejímu článku. Protože kdo si opravdu článek přečetl a vnímal ho celý, ne jen co se mi líbí, tak pochopil, co tím chce Mill říct. |
27.10.2008 16:53:31
Heleno, az bude TVOJE dite tim ojedinelym pripadem, ktere nedejboze podlehne komplikacim po ockovani, tak budes mozna taky hystericka.
Zaznela tady pouze hrstka nazoru, ze ockovani vubec. Vetsina je pro individualni pristup. To je rozdil. Renato, je mi lito, ze ma u tveho chlapecka autismus souvislost s ockovani. Bohuzel pripadu takovych "nahodnych souvislosti" je tolik (( Treba tady tenhle chlapek http://www.you tube.com/watch?v=Xq9M7xIvdhg&feature=related |
27.10.2008 16:23:41
Nechapu hysterii kolem ockovani, kterou tenhle clanek spustil. Je to smutne, strasne smutne, a kdyby se to stalo mne, tak budu taky hledat viniky. Jenze nestalo a z pohledu nezavisleho pozorovatele se mi to jevi uplne jinak. Uvedomujete si, ze dite se snizenou imunitou muze umrit na COKOLIV? Treba obycejnou chripku? Nemluve o tech nemocech, proti kterym se ockuje... Kdyby se ockovat prestalo, tak by nedochazelo k temto ojedinelym pripadum, zato by deti houfne umirali na komplikace pri vaznych nemocech, jimz lze predejit. Vite napriklad, ze par deti rocne umre na "obycejne" plane nestovice? Proti kterym se ockuje? Ockovani ma sva rizika, ale predevsim benefity a ty rizika dalece prevysuji.
|
lenka |
• |
27.10.2008 16:20:04
No nechť tě tvá víra a homeopatie uchrání. Fakt nechápu,
|
Katka,kluci 6 a 10 |
• |
27.10.2008 15:52:57
Asi tak.Souhlas, Milado.
|
Renata |
• |
27.10.2008 15:37:48
Právě proto, že souvislost s autismem se nepodařilo prokázat, o tom moc nemluvím, ale můj synek právě po Trivivacu (první dávka v 17.měsících) úplně přestal žvatlat, mluvit ta první slůvka, kterých měl řadu. Souvislost s očkováním mě vůbec nenapadla, dokud nebylo ve 4letech jasné, že dítě nemluví stále a že má celou řadu autistických rysů. Jediné, co psycholožka dokázala vynajít, bylo právě to očkování, a to se mě na něj ještě musela zeptat sama, já musela hledat v očkováku - bohužel to sedělo.
Spoustu věcí ještě nevíme, spousta se prokázat ani nedá. To ale neznamená, že o tom nebudeme přemýšlet. Můj syn měl na očkování negativních reakcí celou řadu, žádná z nich se ale nikam nehlásila... |
Linda |
• |
27.10.2008 14:29:11
Martino promiňte, ale to co říkáte je nesmysl. Samozřejmě že ani očkování není 100%, ale pokud Vás ochrání třeba "jen" z 90% a 90% populace je očkováno, tak máte asi opravdu jinou šanci, že se nemoci vyhnete, než když by očkování nebylo. Jestli věříte homeopatii, tak Vaše víra nechť Vás ochraňuje...
|
27.10.2008 13:41:18
Vic by rekly testy zamerene na zjisteni stavu imunity, ktere neni od veci udelat. Vzhledem k atopicke zatezi v rodine je vyssi pravdepodobnost (pokud oba rodice alergici, cca 80%), ze syn muze byt atopikem.
|
Martina |
• |
27.10.2008 13:09:02
Ja ti strasne dekuji za osvetu. Takhle presne reaguji lidi, co o ockovani nic nevi.Ockovani , jak uz tu bylo jednou maminkou receno( viz homeopatie)nema NIC spolecneho s tim, ze dite nemoc nedostane!Podle lekaru se ma riziko snizit na urcite procento, kdyz dite uz do kontaktu s nemoci prislo, ale rozhodne se ji neda zabranit ockovanim!!!Pokud si to opravdu nekdo mysli, tak je na omylu. Ve svete je dostatek pripadu umrti deti tesne po ockovani...pokud ovladate jazyky, neni problem si to najitna netu.Mimo jine detsti lekari v ramci sveho studia nemaji zadne zvlastni skoleni ohledne ockovani. Uci se to ve skole, ze se to proste tak dela a smytec.Nakazlive nemoci sly jeste pred tim, nez se zavedla plosna ockovani rapidne zpet, diky lepsim ziv. podminkam a hygiene...dukazem je napriklad spala,proti ktere se ockovat neda a stejne s ni zadne vetsi problemy nejsou. Nebo napriklad sestikombinace infantrix. Vyrobce pise, ze dite musi dostat 3 davky, aby bylo chraneno. Prvni davka zacina v mesici a posledni v pul roce. Dale pak tvrdi, ze dite je "chraneno"az po te treti davce, tzn. v pul roce. Zajimave pritom je, ze nemoce , proti kterym se ockuje jsou nejnebezpecnejsi prave v tom prvnim pul roce, tzn, ze dite prakticky v te dobe 0-6 mesicu chraneno neni. Ma detska lekarka rekla, ze to bohuzel tak je.... ockovaci latky, pokud se poradne informujete, obsahuji formaldehyd/i napr.infantrix/, ktery byl napr. v nabytkarskem davno zakazan jako toxicky. Formaldehyd neni uveden ve slozeni pod timto nazvem, farmaceuticke firmy smeji pouzit dalsich 30 nazvu ....Podle me je jedina moznost , jak dite chranit v homeopatii.Bylo by fajn, kdyby si lidi zajistili VESKERE informace, nez dite daji ockovat. Jsem presvedcena o tom Kreditko, ze kdybys tyhle veskere informace mela, mluvila by si jinak.Samozrejme chapu, ze vetsina monost volby, zda ockovat, ci ne nema, ale rozumny pediatr se urcite najit da.......
|
27.10.2008 11:29:28
Je škoda, že málokdo ví, že homeopatie si poradí
i s nemocemi jako černý kašel atd. Problém je, že farmaceuti se obávají, že se lidé dozví jednou pravdu o tom, že existuje jiná a bezpečná ochrana proti nemocem než očkování. Jinak pokud si člověk přečte knihu (viz výše) Očkování - obchod se strachem, dozví se plno faktů, které jsou nám tajeny. Třeba to, že některé nemoci zmizely v souvislosti se zvýšenou úrovní hygieny a zlepšením stravy a ne očkováním. My máme velmi negativní zkušenosti s očkováním, dost podobné s autorkou. Taky docházelo k podceňováním zdrav.stavu naší malé a stačilo málo a neskončilo to "jen" epilepsií..Nám neuroložka přiznala souvislost s očkováním a problémy dcery. Naštěstí jsme nakonec po dlouhém hledání našli moudrou pediatričku, která nám nenaočkovala děts.nemoci. Navíc se zabývá homeopatií, takže sama ví, že se to homeopatií dá v pohodě zvládnout. Naštěstí jsem dipl.zdrav.sestra, takže jsem při podceňování závažných skutečností lékařem hledala jiného lékaře. Kdybych neměla zdrav.vzdělání a věřila bych bezmezně doktorům, asi už by tu malá nebyla a nebo by byla jako jedna holčička, kterou jsem viděla, která po očkování je na úrovni nemluvněte bez šance, že se její stav někdy zlepší. Tam také byl bod, kdy ji lékaři neočkováním mohli zachránit, protože ale podcenily neurologické příznaky a očkovali dále, skončilo to špatně. Naše pediatrička zná z její praxe mnoho dětí, které očkování poškodilo, ale většina případu se u nás žel tají. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.