MarkétaP + 4 dcerky |
27.10.2008 21:55:20
Očkování prevenarem jednoho dítěte druhé neochrání, to jen tak na okraj, pneuomokoky jsou součástí mikroflóry na sliznicích, nejsou infekční, stejně jako hemofilus.
|
kreditka |
27.10.2008 21:35:09
Spíš věří, že zbytek populace očkováno bude, tudíž se nikdo z její rodiny nenakazí
|
kreditka |
27.10.2008 21:33:33
Ty se modly aby kolem tvého dítěte byly vždy jen lidé, kteří jsou očkovaní a ničím nenakažení.
|
kreditka |
27.10.2008 21:31:12
To slyším poprvé, že by po očkování proti tetanu někdo onemocněl, ale i kdyby tak jsi sama psala, že nemoc proběhne lehčí formou. Jinak někomu přijde ta reklama na Prevenar směšná - mě moc ne kamarádce onemocnělo dítě a bohužel přišlo o sluch, bylo to v době, kdy tato problematika nebyla tak známá. Nevidím důvod proč neočkovat zdravé dítě aby tím ochránilo děti nemocné, které očkovány být nemohou. V očkovacích látkách jsou chemikálie, ale ty jsou dnes ve všem, to by ses nemohla s prominutím ani nažrat...
|
TerezieK |
27.10.2008 21:11:50
Mili ctu to vsechno co se stalo a proste bych to nazvala jednou velikou smulou a to smulou na doktory. Blbci se najdou vsude nejenom v Chebu, ale i v Praze. My mame zatim stesti na detskou dr. Ja jsem silny alergik astmatik a atopik manzel je astmatik nase dr. uz od narozeni nase chlapecka prihlizi i k nasemu zdravotnimu stavu tudiz hexu jsme dostali skoro ve 4 mesicich maly dostal i specialni lactobacilovou vakcinu kvuli velike sanci atopie. Po ockovani Priorixem se synovi objevila vyrazka. Ta mu zustala doted na tvarickach rukach a nohach. Takze ani "setrnejsi" ockovani neni tak setrne. Jak uz je psano chce to hlavne premyslet a zvazovat. Je to hrozne tezke, protoze ta masaz je fakt silena. Navic my nechali maleho v zime naockovat Prevenarem pac ja trpela na zanety usi a co myslite ,ze se stalo par dni na to jsme s manzelem chytli chripku a syn dva dny po nas mel oboustranny hnisavy zanet usi. Tudiz, kdyz ockovat az je dite zdrave a v rodine se jaksi neobjevuji choroby. Tot moje osobni zkusenost.
Hadky tady Milence zivot nevrati!!!! Ockovani je potreba urcite vzhledem k cim dal vetsi migraci lidi hlavne z vychodu do CR. TAkze ockovat ano, ale ockovaci kalendar malickych deti je tak plny, ze je pro me nepochopitelne, ze to ty deti maji ustat bez sramu. Osobne si myslim, ze spousta pediatru jeste nenajelo na formu diskuse pediatr x rodic. |
Maruška Z. |
27.10.2008 21:06:19
Mili, nad tvými příspěvky se vždycky rozbrečím, nic smutnějšího, než co se vám stalo, si nedokážu představit... Omlouvám se za citovou reakci, vím, že tohle je věcný článek. Jenom jsem ti chtěla napsat, že snad každá máma by si mohla vyčítat milion situací, kdy nebyla dostatečně obezřetná, málo přemýšlela, riskovala..., jenže to vždycky dopadlo dobře a hned na to zapomněla. Aspoň pokud můžu soudit podle sebe. A ty jsi prostě jen důvěřovala doktorům - když člověk nemá špatnou zkušenost, je to normální. Tak nebuď k sobě zbytečně přísná a přeju moc a moc síly a radosti!
|
eau a lipo |
• |
27.10.2008 19:03:30
jasne mas pravdu-trosku utopie-kazdy jsme jiny...ale aspon by mohlo byt vymysleno vic veci, aby si kazdy mohl vybrat co pro neho jest to prave...tedy aby nedochazelo k ublizeni ;-) a o to tu vlastne asi jde, ze?
no nic jdu radeji se synem stavet vezicky... |
27.10.2008 18:58:43
Zrovna jsem to chtěla napsat, je velmi pravděpodobné, že bez očkování by moje malá žádnou poruchu imunity neměla a taky musím připomenout, že různé virozy a i bakt. infekce měla malá často a vždy jsme je zvládly a nezemřela na ně. Naočkování MMR však s největší pravděpodobností vyvolalo encefalitidu, která ji zabila. Já jsem naopak přesvědčená, že nabýt toho očkování malá by tu dnes byla.
Sama za sebe jsem se rozhodla, že už jsem na oltář téhle moderní modly zvané vysoká proočkovanost populace položila dost velkou oběť a nikdo nemá morální právo mě nutit, abych riskovala zdraví a život svého dalšího dítěte. Tomíkovi MMR naočkovat nedám, pouze v pozdějším věku samostatně příušnice. Je pravda, že jsou očkování, která považuji za důležité naočkovat, část z nich už Tomík má. |
Líza |
27.10.2008 18:57:46
Eau, nikdy nebude vymyšleno něco, co neubližuje nikomu.
|
Líza |
27.10.2008 18:55:58
Helemax, úmrtnost na nemoci, které uvádíš, je velmi nízká a týká se především rizikových skupin dětí. Pokud jde o zarděnky, tak úmrtí dítěte na zarděnky je celkem absurdní představa - zarděnky se neočkujou proto, že by zabíjely děti, ale proto, že jsou nebezpečné pro plod nakažené těhotné ženy. To jen k upřesnění. nějak mi vadí, když tu někdo zdánlivě strašně logicky argumentuje, a přitom plave v základech...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.