| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Náš očkovací příběh

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 257 [Dalších 167 >>]
saskia
27.10.2008 18:50:38
Ja mam doma tri holcicky a ockovat jsme je taky nenechaly.Cetla jsem podobne informace,jako uvedla Martina.Jmenovalo se to "Rund ums impfen" a ma to myslim podobny obsah jako kniha v cestine, o ktere tu uz nekdo psal.Ziji v Norimberku a ockovani tu mame take nepovinne.S homeopatii zkusenosti moc nemam, ale alternativa to urcite byt muze.Nase pi.Dr. se nas u kontroly ptala, jestli nechceme naockovat aspon ty pneumokoky.Moje mati je taky doktorka a rikala, ze ockovani pry chrani jen asi u sedmi kmenu.Dohromady je jich pry skoro 80.Nase detska na to odpovedela, ze pry ukaze cas a vyzkum, jak to vlstne je. To se mi zdalo trochu malo presvedcive.
eau a lipo
  • 
27.10.2008 18:48:54
...o tom ze tolik deti umira na chripku a plane nestovice jsem tedy nevedela...to jsou docela banalni nemoci, ne?
...ale jestli to neni i tim, ze maji oslabenou imunitu kvuli ockovani??? ;-) (to jsem si jen dovolila rypnout)
katka+katka
  • 
27.10.2008 18:48:20
naprosto souhlasím
eau a lipo
  • 
27.10.2008 18:42:42
Chces-li slyset muj ryze soukromy nazor, tak ja vidim jako hlavni viniky lekare, kteri se pravdepodobne za tech 6 let nic nenaucili, neumi diagnostikovat a ani nemaji dalsi vhodne vlohy pro toto povolani a na sve misto by meli nejlepe dobrovolne pustit vhodnejsi adepty...a to ze lekar je clovek a muze delat chyby at si kazdy strci vite kam...
kdyz srovnam...ja jsem studovala konzervator, kdybych nemela talent a pilne necvicila asi by me ze skoly vyhodili...kdybych mela mit koncert a delala jednu chybu za druhou tak v lepsim pripade priste neprijdou, v horsim me vypiskaji a v nejhorsim o me jeste napisopu hnusnou kritiku...a to se nejedna o lidske zivoty(tedy pokud by z te hruzy nekdo nedostal infarkt ;-) ).
byt lekarem je jedno z nejnarocnejsich povolani...nejenze toho musi strasne moc vedet, ale musi mit i jine kvality, diky kterym je opravdu schopen chranit lidske zivoty...na tom se ale asi shodnem ne? :-)
Martina
  • 
27.10.2008 18:25:47
To, co jsem psala, jsem si urcite nevycucala z prstu, ale nechme toho. Vy si cpete do vasich deti ty sajrajty a doufejte, ze je to ochrani.
27.10.2008 18:25:30
A jak bych mohla vedet, ze kvuli tomu, ze kvuli tomu, ze ho ockovat nedam, neumre na plane nestoviste, zardenky, nebo chripku? Jo, ja bych to riskla. A medicina sla mozna dopredu, ale jak je tedy mozne, ze nekokaze zabranit tomu, aby deti neumirali na chripku nebo nestovice? Teda dokaze, ockovanim. V USA umiralo nekolik desitek deti rocne na plane nestovice a nekolik stovek na chripku, proto se ted proti nim ockuje plosne. A hadej co - umrtnost se snizila na promile, a to jeste se pocita z rad tech, co deti chytre ockovat nedavaji, protoze si mysli, ze kdyz jsou vsichni okolo ockovani, tak to jejich dite nema odkud chytit.
27.10.2008 18:20:36
Ja jsem Helena ;) Helemax = Helena Maxova
eau a lipo
  • 
27.10.2008 18:20:01
Helemax, ackoliv s ockovanim na jednu stranu souhlasim, tak to nevidim tak tragicky, jelikoz nelze srovnavat podminky tehdy a ted. A potom medicina sla preci taky dopredu ne? A je dosti necitlive obetovat tady jedno dve deti, ktere na ockovani umrou...Kdyz se lita do vesmiru a je mozne klonovani, tak at ksakru vymysli neco co neublizuje NIKOMU...ne ze se tu holt par deti obetuje... mimochodem neni jich par a to se to mezi ne vubec nepocitame ty co maji dlouhodobe nasledky...
a kdyby se ti stalo neco takoveho, ze by tve dite melo poruchu imunity, to bys ho presto nechala ockovat necim, co by mu mohlo zpusobit smrt? Nejak ti nerozumim? to by snad nechtela zadna matka :-/
27.10.2008 17:55:07
Vsak jsem psala, ze byt to moje dite, taky si budu chtit najit nejakeho vinika. Jenze, jaksi se tady prechazi, ze zatimco za obet ockovani padne mozna jedno dve deti rocne, nebyt toho ockovani, tak jich umiraji tisice - nasledkem epidemii, kterym uz v minulosti padlo za obet miliony lidi. Individualni plan je fajn, i kdyz znovu rikam, jak muzete vedet, ze kdybyste dite kvuli snizene imunite nenaockovali, nechytlo by jednu z tech nemoci proti nimz se ockuje? Protoze ta pravdepodobnost je podstatne vyssi nez to, ze zemre nasledkem ockovani. A pokud jde o ty, co tu volaji po tom, aby se neockovalo vubec - tak tam skoda slov, to musi byt s prominutim slepice, co v zivote nenakoukli do knizky dejepisu.
27.10.2008 17:45:26
Gabca, presne tak.

Helemax promin, zkomolila jsem ti nick na Helena :(
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 257 [Dalších 167 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.