jiri, snazime se o poceti |
• |
18.7.2003 16:37:16
Doufam ze to bylo ojedinele a je mi to lito. Vzhledem k dobe kdy jte to absolvovali, verim ze jiz jste stastne mnohodetni.
|
SAXANA |
• |
21.5.2003 17:55:21
V tech zahranicnich muzes prijit o ruzne veci, ale hlavne penize. Nic neni placene statem, hned jak tam vstoupis a zapises se musis zaplatiti, ze pokonzultujes s doktorem, musis zaplatit. Za kazde vysetreni prvne platis pak se provadi. O jednani tech zamestancu k tobe nebudu ani mluvit. Divaji se natebe jak ze je obtezujes a pokdu tam nejsi doporucena nejakym velice dobrym znamym nebo vysoce postavenym clovekem tak jenom platis ale nic z toho. A kdyz dojdou penizky. Tak se doktor mile usmeje(porve za celou tu dobu) a a milym hlasm pronese, bezte jsi pujcit uz jsme skoro tam....
|
alka, 3 děti |
20.5.2003 17:26:41
Ahoj Marto,
tahle diskuse je už bezpředmětná, Radka nám na závěr sdělila, že si to vymyslela pro zábavu, aby zjistila, kolik "slepic" vyprovokuje. Zdá se, že ji to uspokojilo nebo si změnila ikonku a jméno, ale jako Radka se tu už nevyskytuje. Hezký den přeje Alka |
Mirka, Jakub *28.7.02 |
20.5.2003 14:17:27
Radko, doufam, ze neucis cestinu, to by byla katastrofa....
|
20.5.2003 13:38:54
Milá Radko,
jsi vážně nemocná. Jestliže umíš predvídat reakci lidí, a věděla jsi, jaké kvočny se na tebe sesypou, proč sem teda píšeš ? Dělá ti to dobře ? To teda normální není. A nezlob se, ale tvoje profese mne přímo děsí.... přijde mi totiž, že nejsi pedagog z lásky k dětem, ale spíš tě baví poťouchle sledovat rodiče. Na jednu stranu se pyšníš, že o jejich potomcích víš víc než oni - ale plačící matku prosící o pomoc pošleš domů, že máš těch dětí třicet.... Na kvalifikovaného (?) pedagoga opravdu výkon ! Copak vás na fakultě neučili nic o nutnosti spolupráce rodičů a učitelů ? Já jsem absolvovala na PdF v Ostravě, a tam jsem se dozvěděla mnoho i o tom, že pedagog není jen poučovatelem dětí.... Je mi tě líto, a ještě víc je mi líto tvých svěřenců. Tak zahořklý a nenávistný člověk jim lásku k bližnímu asi těžko vštípí..... |
Saxana |
• |
13.5.2003 19:23:41
a uchovat si nadale radost ze zivota?
V tom je prave ten hacek, jak to chces udelat? Ja vyzkousela skoro vsechno, ale porad tu radost nemama. kdyby jsi mela napada nebo recept, tak se prosim podel. |
Saxana |
• |
13.5.2003 19:16:01
Ahoj, tak to vsechno znam. Po pravde jsem porad verila ze se to jednou povede. Ted od vanoc mi manzel dost nesikovne naznacil ze si nemam delat iluze. Ze ho to cekani nebavi a ze je vlastne rad ze deti nebudou. Ma ted tak krucek na psychyatrii. Jsem na vsechno sama, a ke vsemu se nemam komu sverit.
|
Ida, bezdetna |
• |
13.5.2003 16:01:48
Radko, docela jsi mne pobavila a myslim, ze vim o cem mluvis. Tady si rikam, ze mi nemuze znicit zivot neco co nemam, takze se snazim... Jeste ale stale v dite doufam, ale brzo uz asi prestanu. Jsem totiz doma a cekam, podstupuji hokusy, pokusy, utika mi pritom zivot mezi prstami, ono cloveku neprospiva byt neustale frustrovan. Drive jsem mela skvelou praci, tu bych vsak ted pri vsech procedurach nemohla delat.. Citim se jako na "stand-by" a to mne srazi na kolena. Obcas se mi zda, ze jsem na sve potencionalni dite nastvana uz nyni. Co na zaver? - kazdy se s tim musime vyporadat po svem, nikoho neodsuzuji ani neposuzuji, jde o to vyvaznost z cele situace s dusevnim zdravim (coz je pojem relativni) a uchovat si nadale radost ze zivota. Ida
|
• |
12.5.2003 13:29:51
Mám na Vás pouze jeden dotaz, a to jak Vaše imunobiologidní vyšetření dopadlo a hlavně, zda jste už těhotná?
|
Zdenča, stále věří |
• |
5.5.2003 17:13:04
Děkuji za tento článek. Toužíme s manželem po miminku, ale stále nám to není přáno. Čím více se o vše kolem toho zajímám, tím více jsem četla právě o imunbiologickém vyšetření, které jsme zatím neabsolvovali. I když máme za sebou třetí nezdařenou inseminaci. Právě se chystám, že se na toto vyšetření zeptám v centru asistované reprodukce, kde budeme jednat o případném mimotělním oplodnění. Souhlasím s názorem, že to by mělo být jedno ze základních vyšetření párů toužících po dítěti. Ještě jednou díky, ujistila jsem se o důležitosti tohoto vyšetření.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.