Ja a zase ja |
22.2.2003 16:13:02
"Milá" A!
Jediná nána pitomá jseš tady evidentně ty.Tak přestaň dělat chytrou a jsi se bavit jinam.Tím jinam mám na mysli jinej server a pro tebe specialně nějakou psycho.diskusi.A vůbec,co se schováváš za A?Nebo nevíš ,jak se jmenuješ?Nechci být sprostá,ale víš co mě můžeš?Ne mě ale nám všem tady!!!!!!!!! |
20.2.2003 20:18:46
Ja jsem se tady "diskusi o Radce" neucastnila, ale zaver cos tady ted predvedla me pripomina ubozaka bez urovne.
Pokud vim, tak tady maminky diskutuji tehotenstvi a porod, tedy veci pro ne vazne a dulezite. Jsi dost uboha, kdyz tady vymyslis nejake fikce, nikdo na to neni zvedavy. Jestli si myslis, ze tohle je nejaky zabavni chat, tak jsi na spatne adrese. |
Píďalka |
• |
20.2.2003 19:17:03
Ha ha ha,to jsme se teda pobavili. Ty jsi opravdu psychopat. Pokud nemáš nic jiného na práci, tak běž opruzovat někam jinam. Tady nikdo není zvědavý na debilní zkoušky našich povah. Hodně holek tady spíš potřebuje psych. podporu. A jest-li si myslíš,že jsi někoho pobavila,tak to těžko,protože my jsme na rozdíl od tebe normální. A ty máš spíš jak se říká u nás na MORAVĚ -IQ TYKVE. |
20.2.2003 11:14:54
Díky holky. Takže zkušenosti s Yalem jsou koukám různé - asi jako se vším u těhotenství i porodu. Holt jsme každá jiná. Ještě mám trochu čas, protože jsem ve 30tt, ale ono to strašně utíká. Tak jsem si říkala, že bych už měla začít shánět a zařizovat a plánovat... Zatím si jinom užívám krásného těhotenství, bříška a kopajícího mimíska. žádné problémy (ťuk, ťuk, ťuk) zatím nemám, takže mi pořád připadá, že porod je ještě daleko.
|
A |
• |
20.2.2003 10:21:33
Jsi pitoma nána. Promiň, je mi skoro 29, ale jinak to říct nejde.
|
20.2.2003 8:48:03
Ahoj Radko,
neúčastnila jsem se diskuze vyvolané tvým příspěvkem,protože jsem se přihlásila teprve včera,ale četla jsem ty příspěvky a nějak nechápu smysl celé akce.Trochu mi to připomíná lidi,kteří za každou cenu zkouší jiné ,aby si upevnily vlastní sebevědomí.Někteří jsou docela vtipní,ale asi jsem "jen ženská" tvůj vtip jsem nepochopila.Leda že by jsi si dělala legraci sama ze sebe,ze své snahy být rádobypsychologem. No každý jsme nějaký,a když nic jiného tak jsi aspoň rozvířila vody a zjistila,že lidé nejsou tak otrlí a podobné výlevy je dokážou nadzdvihnout-to člověka potěší ne?. |
Radka |
• |
20.2.2003 8:32:33
Dekuji, ze se bavis, ja taky. Kdyz slycham tyhle reci na ruznych mistech. V autobuse, v cekarne u lekare- odtud je to hovezi, v obchode, v hospode, od kamaradu. Takovi jsou lide mezi nami. A tak me napadlo, vymyslet si "jinou identitu", prijmout jejich nazory a zkusit, jestli jste opravdu tak mile, chapave a prejici. Urcite ano, ale taky jste jen zenske a proto ty nepratelske reakce na me psani. Neberte se tak vazne. Vsem dekuji, za prispevky, i kdyz vam trvalo, nez jste na to prisly. Omlouvam se vsem,kterych jsem se dotkla, trocha nadhledu a smyslu pro humor by vam jen prospely. A jeste pro uklidneni, nikdy jsem neucila na zakladni skole, na to vazne nemam dost odvahy:-) Preju vam hezkou materskou a vesele, zdrave deti.
|
Zuzava* |
19.2.2003 18:55:49
Tak jsem až dostala husí kůži, jak jsem si přečetla příspěvky Radky. Neustále v nich říká, jak je se vším smířená, a že ona na rozdíl od jiných neubližuje, ale já to vidím jinak.
Taková ženská by se k dětem neměla ani přiblížit, a být učitelkou už vůbec ne. Možná ten pánbíček věděl, co dělá, když jí tu možnost odepřel. Ne, vážně, nechci být zlá zase já, ale v tomto stavu, v jakém Radka je, to platí určitě. Ty řeči o doktorch jsou jenom řeči. Znám páreček, už se rozvedli, po patnácti letech manželství. Znám jen mužovu verzi, aĺe neměli děti, protože ona se prý bála doktorů, protože nějak zapinkali rakovinu jejího otce a on jí zemřel v náručí. No, je to zlé, ale bylo to když jí bylo 22, a dalších 15 let se nešla vyšetřit, proč neotěhotní. On šel a jeho spermiogram vyšel dobře, ale ona trvala na tom, že k doktorům nepůjde, že se jich bojí a nedůvěřuje jim... On se bál na ni tlačit, nutit ji a přemlouvat, tak to nechali být...no a pak se rozvedli. On o dítě stál, ale ona...Kdo ví. Možná to byla nějaká banalita, co by se lehce vyléčila, jenže já si myslím, že když kvůli dítěti člověk neudělá ani kontrolní vyšetření, tak ho vlastně nechce. Prostě to nepochopím, dělala jsem kvůli dětem daleko víc, protože jsem je opravdu chtěla. Jenže ta paní byla vůbec jakási divná, třeba kdykoli šla kolem lékárny, nechala si změřit tlak. Ptala jsem se proč, a prý jen tak, že nikdy nic s tlakem neměla (bylo jí v té době asi tak 35 let. |
Jitka |
• |
19.2.2003 18:34:50
Jířo , souhlasím s Tebou, tohle musí být sranda, jinak to taky nejsem schopná zpracovat. Dokresluje mi to i výrok o babičce. Pokud to není sranda, tak je tedy Radka no, řekněme "hodně odlišná".
|
19.2.2003 12:25:02
pardon dosah
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.