| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy nedokáží držet při sobě?

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 339 [Dalších 239 >>]
Grainne
2.1.2009 13:09:46
Tady ten respekt a důležitost nefunguje jmenováním do funkce~t~, což může být pro některé jedince otravné.
2.1.2009 12:53:02
Pardon, ale já si myslím, že agresivní je teda červená barva.~t~~t~
2.1.2009 12:29:43
Hmmmmmmmmmmm..internet je svobodné medium, mne nevadí, když kdokoli tady použije jakékoliv výrazové prostředky, už tak jich je dost málo.
A jsem z těch která nesnáší mantilely, které si vymysleli ostatní ve snaze být důležití a respektováni.
Pokud mne něco uráží, tak sem nelezu.
bylo by fajn, kdyby jsi si svá moudra ventilovala někde jinde. Takže pro ostatní...hurá do vykřičníků, tlustých písmenek a velkých písmen , ať to tady žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~z~~z~~z~~z~~z~~z~~z~~z~~z~~b~~b~~b~~b~~t~~t~~t~~t~~t~
katuba
  • 
2.1.2009 12:15:34
a musím konstatovat, že až na první reakci všechny vesměs vykazují mnou kritizované prvky špatné diskuze. Ale na druhou stranu jsem ráda, že jste si vystačily samy, beze mně. Na první reakci bych chtěla připomenout, že existují osoby, už jste o tom možná také slyšela, které považují za zábavu vstupovat do internetových diskuzí a tam napadat anonymně cizí neznámé osoby, nejlépe v nějaké citové nebo duševní tísni. Říká se tomu STALKING. Takové osoby jsou schopny zaplevelit jakoukoli diskuzi na jakékoli téma. DOkázala bych tady být konkrétní a jmenovat několik rodinných nicků, které to tady dělají, ale neudělám to, protože to by přesně byla voda na jejich mlejn. Nejlepší reakce na to skutečně je, i odborníky doporučovaná - IGNOROVAT JE. Pak je to přestane bavit.
Dál: pokud by Rodina.cz stála o to, aby diskuze pod jejími články měly jistou úroveŇ, musela by si zaplatit administrátora, který je bude moderovat, a stanovit nějaká pravidla diskuzí. Např. jak Aktuálně.cz. Možná je znáte, a tady si trochu štípnu: nepoužívat velká písmena v příspěvku (zvýhodňování vlastního názoru proti jiným, někdy agresivita - jsou-li všechna písmena velká, tady jsem to trochu porušila), nepoužívat obrázky, barvy, jiný typ písma u nicku (agresivita, zvýhodňování a přehnané zviditelňování vlastního příspěvku), bezdůvodné napadání, používání hrubých, urážlivých slov... atd. atd. Koneckonců si to můžete vyhledat a přečíst sami na aktuálně.
2.1.2009 5:24:06
Prosím, vy všechny, kdo se pijavicemi být necítíte, nepodezírejte zbytečně z útoku na svou osobu a nebuďte pohoršeny z něčeho, co se vás netýká~;)
...
Spojme se proti JDŽ, poražme je na kolena a braňme tak všechny ty, kteří to potřebují, protože už jim kvůli jejich problémům a těžkostem nezbývá žádná energie…

Angello, asi si budeš muset vybrat, k čemu vlastně ženy vyzýváš - buď aby si hrabaly na vlastním písečku a nezastávaly se těch, na které je útočeno (tedy - moje útoky nejsou na vás, tak si jich nevšímejte)... anebo aby útočníka porazily na kolena a bránily tak ty, na které je útočeno (tedy - spojme se proti útočníkovi a chraňme tak jeho oběti).

I když chápu - ve chvíli, kdy jsi psala svá plamenná slova v článku, tě nejspíš ani nenapadlo, že tím agresivním útočníkem, tou Já Dokonalou Ženou, která má vždy pravdu, můžeš být čtenáři a diskutéry vyhodnocena zrovna ty
2.1.2009 4:57:46
Co je nejvíc zarážející, že jim nedošlo, že udávat doktora, jen proto, že má jiné názory a nechce přijmout ty jejich, vedení nemocnice, je na blití.

Milá tečko, mně zas je na blití z toho, jak doktor Kilián přiznal, že klidně bude udávat rodiče sociálce jenom proto, že oni si zvolí jiný lékařský postup než ten, který nabízí zrovna on (konkrétně šlo o to, za jakou dobu po porodu je možné opustit s dítětem nemocnici a svěřit se do péče ambulantních lékařů a PAtek) Holt každá blejeme z něčeho jiného... a tak to má být, máme na to právo (pokud si to po sobě uklidíme, že jo)
Jana
  • 
1.1.2009 22:54:52
Feministky jen některé!
.
  • 
1.1.2009 22:50:35
Právě k MUDr.Kilianovi se chovají JDŽ nechutně.
V tomto případě domarodky a feministky.
Co je nejvíc zarážející, že jim nedošlo, že udávat doktora, jen proto, že má jiné názory a nechce přijmout ty jejich, vedení nemocnice, je na blití.
1.1.2009 22:07:00
...ještě mi nedá, abych upřímně nepřiznala, že jsem si vzpomněla na jednu tvou diskusi s Kilim a žes mi v ní byla sympatická. Zkrátka: lidé se můžou na něčem shodnout a na něčem zas ne, a záleží pak už jen na jejich povahách, jestli se v případě té neshody budou ignorovat, nebo si oponovat, nebo zda si rovnou skočí po krku~t~
1.1.2009 21:12:44
~R^ Kreeto, opět jsi to přesně vystihla, díky. Není k tomu co dodat, snad jen: Prosím, vy všechny, kdo se pijavicemi být necítíte, nepodezírejte zbytečně z útoku na svou osobu a nebuďte pohoršeny z něčeho, co se vás netýká~;)
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 339 [Dalších 239 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.