| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy nedokáží držet při sobě?

[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 339 [Dalších 219 >>]
Tvoje horší já
30.12.2008 22:34:07
Hmm, musím souhlasit. Líza se snaží pomáhat a pomáhá. Ostatní napadené diskutérky moc neznám, ale taky mi nkdy nic neudělaly. O Angelle, autorce, jsem dřív neslyšela vůbec. Asi chodila jen na nějaké tematické diskuze, protože články na hlavní straně čtu docela pravidelně. Popravdě, nevím, co si o tom mám myslet. Jak už jsem jednou napsala, mám pocit, že Angella svým článkem, a hlavně diskuzí, dělá přesně to, proti čemu vlastně tak zarytě bojuje. Pokud to měl být pokus o co nejdelší diskuzi, tak byl asi úspěšný. Ale pokud mělo jít o nějaké "ozdravění" Rodiny, tak to bylo naprosto zbytečné. Jen rozdmýchal negativní vášně.
zefýr
30.12.2008 22:23:41
Angelo,
já jsem si všimla jedné "maličkosti" na Rodině.cz.
Vždycky když někdo založí nějakou diskusi s problémem- ať už zdravotním, či s voláním o pomoc, tak ve velké většině v reakcích najdu příspěvek Lízy, který se snaží pomoct. Ten příspěvek má hlavu a patu, nenapadá a jistě mnohým hodně přinesl.
Já moc pod články a diskusemi nereaguji, ale většinu nově založených témat, či diskusí pod článkem přečtu.
Nick Angela jsem zatím nezaznamenala- já bych to s tou touhou pomáhat a chránit viděla tedy úplně jinak.
Za sebe to tipuji na přišláplé kuří oko.
30.12.2008 21:36:45
Jinými slovy - třeba já jsem Ti tu (a většině jiných taky ne, ale to Ty v tuhle chvíli nemůžeš a ani nemusíš vědět) nic hnusného nenapsala. To, co o mně napsala Anka, naopak považuji za velmi hnusný a podpásový útok (za "férovku" bych považovala například napsat - Tvůj názor XY mi připadá úplně scestný/nesouhlasím s ním/případně i hloupý; naproti tomu fabulace o neuspokojivém osobním životě diskutéra, které s předmětem diskuse nijak nesouvisejí, považuji za zoufalou a zbabělou snahu dotyčného osobními útoky zdiskreditovat nikoli argumenty proti jeho argumentům, ale osobními útoky). A to se nedělá, ani protivníkovi.

Máš-li to v povaze, nebráníš mě proto, že o mně "nic nevíš" (a co kdyby to byla pravda, že)? Nebo proto, že mě ten útok dostatečně nezdeptal? Nebo proto, že jsem ~j~ Ti nevyjádřila dostatečnou podporu? Nebo jen proto, že se Ti zrovna nechce? ~j~
30.12.2008 21:27:51
A ozýváš se stejně hlasitě bez ohledu na to, zda ty zraňující názory podporují ten Tvůj, nebo jsou proti němu?

Případně stejně hlasitě bez ohledu na to, jak ublížená je reakce dotyčného napadeného? Tím chci říct, že pokud někdo skutečně má v povaze bránit napadené, činil by tak asi i v případě, že napadený stojí zrovna v opačném táboře než on sám, případně že zrovna moc hlasitě neřve.

JaninaH
30.12.2008 21:20:26
No jasně, Angello, tvůj článek nazvat blábolem či své kamarádky se po tvém osočení zastat může pouze pouze osoba vyšinutá, téměř nesvéprávná, které buď zahýbá manžel, nebo její děti fetují, nejlépe však obojí dohromady a ještě něco navíc, že?
J.
30.12.2008 21:06:18
Ano, ano, ano~k~, jenže já jsem na to moc temperamentní. Abych se dokázala nezapojovat, když mě něco naštve. A barvitost názorů - proti tomu já nic nemám, jen ty, co tazatele zraní, ty mi vadí. Ale to už jsem tu vysvětlovala znova, a znova, a znova~g~~g~
30.12.2008 20:56:32
Jíťo, tak tenhle příspěvek jsem našla až teď~;((. A musím říct, žes to vystihla přesně~g~. Ale i přesto, nebo právě proto mi připadá můj článek opodstatněný... i kdyby jen proto, aby nabudil ty, co se mnou souhlasí..~g~
30.12.2008 20:51:10
Milá kudlo, poctivě jsem si na tvůj popud znovu přečetla komentáře vás tří... Nezlob se, ale i když ty osobně mi agresivní nepřipadáš, tak o těch dvou to říct nemůžu. Janina mě hned na začátku nazvala autorkou blábolu, což je naprosto zbytečně útočné...a když jsem se proti tomu logicky ohradila, tak hned líza přispěchala Janině na pomoc. A Líza se mě pak snažila i ve všech dalších reakcích setřít, jak jen to bylo možné,a to i úplně "pseudologicky". Takže když mi Anka nabídla vysvětlení tohoto neadekvátního chování, byla jsem ráda, protože do té doby mi obě připadaly naprosto nepochopitelné. Je fakt, že vás neznám, ale u Janiny a Lízy mě ani hlubší poznání neláká.
30.12.2008 20:24:00
... mně se zdá, že jsem na tvé příspěvky reagovala~g~... Dokonce jsi patřila k mým oblíbeným oponentům~x~. Taky i proto, že jsi pro mě dokázala najít dost pochopení, aniž bys hned neadekvátně útočila. A snad se mi tě podařilo přesvědčit, že v něčem jsem se třeba tak docela nepomýlila...
Ty "bouřlivé reakce" jsem čekala... dokonce i konkrétně jejich pravděpodobný obsah a argumenty. Co mě ale zaskočilo - ten posměch od nejmenovaných nicků. To mi přijde dost ubohé - když nemám dost logických zbraní, začnu s urážkami~a~. Ale to je můj problém - nějak jsem vždycky znova zaražená nad některými lidskými vlastnostmi.
Takže díky za inteligentní odpor/podporu~:-D
Milada.
30.12.2008 19:18:01
Jitko,

tak jasněji, třeba takto: Lidi, kteří sem píší články pod různými nicky, moc nechápu. Naopak se mi moc líbí, když zcela jasně vidím: hele, je tam podepsaná podepsaná Bellana, Monty, Věra Souradová, Maceška, Mgr. Těthalová, Jena, Káča Skokanová, Magda Silná, Jana se Schovánkem atd.... to si jdu hned přečíst.

A dál: Některé články mají více reakcí než články o porodech, z toho plyne že články o porodech jsou trumfnutelné.

A některé články tvrděj něco, co by pak autor vzal za několik let rád zpátky. A třeba to autor i přizná, ale ne u svého článku, ale jen v běžný diskuzi :-(
[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 339 [Dalších 219 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.