| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy nedokáží držet při sobě?

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 339 [Dalších 199 >>]
30.12.2008 15:12:18
jéééééééééééééééé, naopak~q~~t~
30.12.2008 15:10:55
Ne tak docela, ale mezi řádky psáno, tvůj názor nemá takovou váhu.~z~ Jak na základce....páťák je více než sedmák~y~~b~
30.12.2008 14:08:24
Hezky řečeno a hlavně vše pravdivě... jsou důležitější věci a rozhodnutí, než řešit to jestli je někdo "makový, tvarohový, povidlový....." Jak se v životě postavíme k Bohu, tak On se pak postaví k nám. Pán Ježíš otočil i můj život, který byl do 20.roku plný hledání a nejistoty a otázek ve všem... ale to je jiné téma, vím, jen jsem chtěla reagovat a podpořit zdravý a pravdivý názor, který tu padl. Určitě jste každá/ý už někdy přemýšlel o tom, proč člověk žije když stejně zemře... zázrak početí, růstu, zrození.... už jen ta dokonalá příroda, koloběh v ní, zvířata-všechna jsou vybavena , aby přežila v podmínkách které mají... při zamyšlení to samo od sebe vzniknout nemohlo.. semena všech rostlin-v nich je život a plodí podle svého druhu, vědcům se to ještě nepodařilo, byť se snaží... vážně je toho hodně, nezlobte se, musí to ven, když tomu člověk 100% věří, pak i pochopí např. mistra Jana Husa, že raději zemřel, než by zapřel PRAVDU...

Všem úspěšný nový rok 2009 se smyslem a nadějí pro lepší zítřky! ~k~ ~;)
30.12.2008 14:07:36
Kreeto, ano, do diskuse se mohou zapojovat jedině lidé, kteří sem chodí nejméně
4 léta jako já, naprostou přednost má tedy Milada, protože ta pamatuje virtuálně Mrtvý moře marod.

Přeji všem hezký nový roček
Líza
30.12.2008 13:45:21
A on někdo psal, že kdo nechodí dlouho, nesmí se zapojovat? Kde?
Katuba
  • 
30.12.2008 12:45:18
ano, ženy při sobě mnohdy nestojí. A dost často jsou spíš v sobě než při sobě. Chovají se vůči sobě ze všeho nejvíc jako sokyně, asi je to také nějaké dědictví ženami tak často vzývané Matky Přírody. V tom s Vámi souhlasím.
Jenže vyvolávání války Ž vůči JDŽ asi nebude tím pravým řešením. Nejen ženy, ale často ani muži neumí správně diskutovat. Pokud kdokoli z nás vyjde ven se svým jednoznačným názorem - vyzdvihování něčeho, zavrhování něčeho - musíme počítat s tím, že se ozve někdo, kdo má opačný názor. Nemusí se nám to líbit, ale musíme to respektovat, nedá se nic dělat. To je demokracie.
Také si myslím, že příspěvky typu, jak se mi něco nedaří, jak jsem nešťastná jsou tu zveřejňovány především proto, že se dotyčná potřebuje někomu svěřit, nejlépe někomu, kdo ji nezná a kdo může nestranně posoudit její situaci. Že to nejsou příspěvky, k nimž je vhodné se vyjadřovat způsobem - to já bych takhle nikdy nemohla žít... apod. Na druhou stranu, ta dotyčná osoba, která příspěvek vložila, má k dispozici celou paletu názorů a už si může sama vybírat, se kterým se ztotožní a se kterým ne. Každý jsme přece jiný, a to se nedá změnit, nemá smysl, abychom se ze sebe snažily dělat nějaké stádo, ať už takové nebo onaké, jenom proto, že jsme ženy.
Zkrátka: mám jiný recept. Pokud se nám nějaká reakce nelíbí, nebo ji považujeme za nevhodnou - prostě na ni nereagujme. Vždyť jsme přece cizí lidé, ani se nijak neznáme, a pokud na nás někdo cizí pokřikuje na nádraží nebo v metru, také se ovládneme a hned nekřičíme něco na oplátku. Jsme tu proto, abychom snad vedli diskuzi, a pokud nemá smysl ji vést, protože je o něčem jiném, než co nás zajímá, tak ji ukončeme. Jistě máte stejně jako já "spoustu mateřských povinností" a jen málo času vysedávat u internetu. A pokud to za to nestojí, tak pak na to není ani čas. Jednoduché.
30.12.2008 12:31:12
To tady musí člověk dlouho chodit, aby se mohl zapojit do diskuse?
Je to tu jen pro privilegované????~d~~d~~b~~b~
Milada.
30.12.2008 11:32:46
Taky jsem sem napsala pár článků pod různými nicky. ~d~~d~~d~ Co k tomu víc dodat?

Jen málokterý článek má tak bouřlivou a dlouhou diskuzi (vyjma těch o porodech - ty asi netrumfne nic). Nesmysl, na některé články tu lidi reagují i po mnoha letech. Někteří třeba napsali články, debata dlouhá jako Lovosice, něco ve svých článcích doporučovali a za pár let přiznali, že to jejich doporučení byl nesmysl ~q~

Je vidět, že se moc dlouho nechodíš.
Jíťa
  • 
30.12.2008 11:09:41
Původně mě tvůj článek příliš neoslovil. Ovšem diskuze pod ním je super! Svědčí o tom, že píšeš zajímavě, vyvoláváš emoce, apod. = tedy máš své čtenáře. To bys měla být ráda, i když reakce jsou víceméně negativní.

Napsala jsem ti sem pár příspěvků, ve všech jsem se tě chtěla zastat, podpořit tě, v některých i ukázat něco, čeho sis možná nevšimla. Nevím, jak působily na tebe, jelikož jsi na moje příspěvky konkrétně příliš nereagovala.

Zkus se nad všechny ty reakce povznést. Zkus se na ně podívat z jiného úhlu. Jen málokterý článek má tak bouřlivou a dlouhou diskuzi (vyjma těch o porodech - ty asi netrumfne nic). Máš spoustu čtenářů!

Uvědom si, že se lépe píšou kritické a nesouhlasné příspěvky. Kdyby tu byly příspěvky typu: "krásné..." "líbilo se mi to..." "souhlasím s tebou...." tak to není tak zajímavé, diskuze brzy odumře a článek zmizí, aniž by se nad ním někdo hlouběji zamyslel.

Taky jsem sem napsala pár článků pod různými nicky. Diskuze byly dlouhé a neměly se mnou slitování. Vždycky mě hrozně mrzelo, že jen málo lidí pochopilo, jak jsem to vlastně myslela. Už sem nepíšu, ale neznamená to, že jsem se na to docela vykašlala. Po nějaké době mi totiž došlo, že je dobře, když má článek tolik, byť negativních, ohlasů, důvody opakovat znovu nebudu. Tak píšu dál a články zveřejňuju jinde, kde je i šance na tom něco trhnout...
Líza
30.12.2008 6:19:51
Angello, tak čekám, kdy vyzveš k obraně nespravedlivě napadených ~d~. Takový hnus, jako tvrdit o holkách, které se sešly na jedné diskusi, že vládnou Rodině a že jejich vlastní rodiny jsou rozpadlé, jejich děti fetují, muži jim zahýbají... co? nic?

A jsme zpátky u toho. Tvoje výzvy k masovému nastolení spravedlnosti násilím nikdy nemůžou být úspěšné. Protože zatímco Anka (tedy zde vystupuje pod nickem Anka, ale ve skutečnosti má na Rodině více nicků) žije v paranoidní a naprosto nesmyslné představě, že Rodinu ovládá "osa zla" pod mým vedením, já jsem přesvědčena, že Anka je zlá zahořklá osoba, která netoleruje ostatní a nestydí se je fanaticky napadat, kamkoli přijde.
A ty, jako člověk zvenčí, nemůžeš vědět, kde je pravda. Je-li vůbec nějaká jedna pravda. Spíš je to tak, že má každý svoji.

Jo a Anko - pokud jde o Krávu, podezíráš ji zbytečně. Možná bys ji mohla vzít zpátky na milost, když ti potvrdím, že to skutečně není moje kámoška?

Krávo, ahoj ~R^
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 339 [Dalších 199 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.