| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy nedokáží držet při sobě?

[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 339 [Dalších 149 >>]
Líza
28.12.2008 10:11:19
Ale Angello, vadí ti posmívání a zlehčování, a někoho v legraci nazveš sběří?
Co sama nerada, jinému nečiň, jinými slovy zameť si před vlastním prahem a pak vyzývej ostatní k tomu, jak se mají chovat.
28.12.2008 10:09:02
Všem těm, kteří se mnou jen v klidu nesouhlasily/i bych chtěla vzkázat, že si jejich názoru vážím, a že mi nevadí, ani mě neuráží. A bylo vás taky hodně, s tím jsem počítala~x~~x~
28.12.2008 10:07:39
Nazvala bych jí ANONYMNÍ REJPAL,kterých je po všech diskuzích mraky...
Proč takový osamocený výkřik brát vážně??? a zaobírat se jím ~d~
28.12.2008 10:03:41
...nečtete všechny mé příspěvky? Proč vy všechny, které se do mě obouváte, reagujete vždy jen na jednu nějak z kontextu vytrženou větu? Proč můj článek vyvolal tolik agresivity? Asi proto, že potrefená husa se vždycky ozve hodně hlasitě...
Chtěla jsem oslovit ty, kterým můj názor něco řekne, a to se mi podařilo.
Všem ostatním bych chtěla vzkázat... Tak už se na mě tak moc nezlobte:-)) Rozčilování škodí zdraví a krátí život:-). Neberte tak strašně vážně to, co bylo napsáno odlehčeně a s nadsázkou.
A nebo si tu ještě chvíli v klidu postěžujte jedna druhé na tu špatnou a netolerantní Angellu, když vám to dělá radost:-), ale hlavně se mějte všechny zatím fajn, jak jen to jde. Život není peříčko.
A nashle v dalších diskusích:-)
Zufi.
28.12.2008 9:55:29
A jak bys nazvala ženy, co napíší toto:

Jana (IP adresa 77.93.216.69)


Ten hotel je příšerný!!!
26.12.2008 19:42:56
To by byl trest , ne dovča.Hnus.
Jak tam můžeš jezdit


Podotýkám, že jsem přála k Vánocům a jedna z fotek byl hotel s bazénem, někdo asi hotely nemusí, ale proč musí hned rejt?
28.12.2008 9:54:30
Milá Markéto, nikdy bych nikoho nenazvala krávou, slovo zběř jsem myslela opět v legraci a opět jsem byla špatně pochopena. Asi tak nějak, jako když se mi Crowka a Hrouda posmívaly, že jsem žena za pultem -komunisticky uvědomnělá, nebo popř. Angelika, která čeká na Nicolase ve výkonu trestu...~t~ Když jsem to četla, velmi nepříjemně se mě to dotklo, ale asi to taky byla jen legrace, že?~t~~t~~t~ Prostě, posmívání a zlehčování mi vadí... Já se nikomu pro jeho názory nevysmívám.
A pokud jde o tebou zmiňovaný příklad, psala jsem tu asi už padesátkrát, že dobré rady jsou určitě žádoucí, takže když bys té matce napsala o nevýhodách sezení, bylo by to jen dobře. Kdybys ji ale nazvala krávou, popř. jí naznačila, že kráva je, bylo by to právě to chovaní, o kterém jsem psala ve svém článku.
Zdá se mi, že kdo mi chtěl porozumět, porozuměl. Ti ostatní rozumět nechtějí. Cokoliv tu napíšu, vyvolá stejně jen další mně nepochopitelné reakce (jakoby to patřilo někomu jinému, když se mi vytýká něco, co nedělám).
Jíťa
  • 
27.12.2008 22:54:36
Co nechápu, proč ve spoustě diskuzí jsou některé názory smeteny a ušlapány s pejorativním přívlastkem "superžena".

Už to tu píšu po několikáté, každá máme jiné zkušenosti a pokud má někdo problém, tak se snažíme poradit na základě svých vlastních zkušeností. Někdo zvládne prdíky bez chování a utěšování (třeba proto, že stačí zacvičit nožičkama a mimču se hned uleví), jiný ne a nic moc mu nepomůže.
Ani jedna z vás stejně žádnou rozumnou radu nedala - tedy myslím neporadila, co dělat, aby mimi na prdíky netrpělo, nebo aby je alespoň snáze přetrpělo. A ani jedna z vás jste nebyla schopná respektovat názor té druhé!¨

Ale nezoufejte, nejste v tom samy. A úplně tolerantní by byl asi jen svatý. Já si o sobě myslím, že jsem hoooodně tolerantní, ale přesto některé názory respektovat nedokážu - např. ten, kdy je každá, která něco zvládá líp než ostatní a snaží se svou zkušenost nezištně sdělit, okamžitě nazvána superženou a jako taková rozcupována a umlácena urážkami těch, pro něž byla rada určena.
Katla
27.12.2008 22:25:46
a "zběř" je komplimet nebo urážka? Takový hezký znělý slovo. ~z~
Katla
27.12.2008 22:23:38
zběř jsem , zběř ~y~~y~~y~~y~~y~.
Super slovo, můžete mi ně+kdo vysvětlit, co to znamená?
[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 339 [Dalších 149 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.