| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy nedokáží držet při sobě?

[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 339 [Dalších 129 >>]
MarkétaP + 4 dcerky
27.12.2008 10:52:53
Angello, obávám se, že teď jsi teda svoji tolerantnost definitivbně zazdila :(
27.12.2008 9:38:59
Milá Kláro, moje holčička taky měla prdíky.. když se to napíše, vypadá to tak komicky, ale kdo to zažil, ví jak to SKUTEČNĚ vypadá~n~. Nedokážu si představit, která milující matka by prostě jen nezaujatě a "profesionálně" cvičila s nožičkama a jinak nechala dítě zoufale plakat bez povšimnutí. Já cvičila, ale taky chovala, chodila jsem s ní v náručí třeba i hodinu a někdy i plakala s ní~g~.
Jsem moc ráda, že ses ozvala, protože už to tady začalo vypadat jako můj pohřeb~d~. JDŽ a jejich příznivci se na mě vrhli a zařali trhat~g~. Já se snažím nebrat si ten jejich posměch osobně, ale mrzelo mě, že ty sympatizující názory umlkly hned z počátku a já tu na tu zběř zůstala sama~a~.
klárakubíkbára
26.12.2008 8:50:09
Článek jsem si přečetla a hned se mi ulevilo. S přesně takovou osobou jsem měla tu čest a to hned dnes ráno.
Včera, na spolužácích.cz, jsem napsala svůj názor-.Kamarádka má první mimi a psala tam, že má mimísek prdíky a že pořád pláče a ona že si neví už rady, vždyť to všechny známe. Ta SUPERŽENA jí odepsala "nechlácholit, hlavně nechovat, aby si nezvykl a cvičit s nožičkama". Sama má dvě malý děti, takže z ní mluví zkušenost(jako by měla děti jen ona?!) A to ještě chodila při prvním do práce(o malýho se jí starala její matka),všichni takové babičky bohužel nemají..Takže SUPERŽENA všechno zvládla na jedničku a můj názor(chovat, chlácholit a mazlit a cvičit s nožičkama, byl hned vzápětí odsouzen jako nesmysl),aniž by se k tomu vyjádřila kmarádka, které jsem to vlastně psala.Tak jsem zrušila mou účast na spolužácích vymazáním svého názoru a teď to tady v sobě rozpouštím, ale už je to v poho a nebudu si kazit den. Vám všem taky přeji hezký den a mazlete se se svými dětmi~:-D
Brusinka14
26.12.2008 6:24:58
také pěkně řečeno :-)
Brusinka14
25.12.2008 8:31:49
Pokud se někdo do diskuse, zapojí, měl by mluvit k věci. Navštěvovat tento web je věc dobrovolná. Jestliže zjistím, že mě něco nezajímá, neúčastním se toho.

Myslím si, že "prudilky" se vlastně jaksi mstí za to, že je někdo nechce poslouchat. Já osobně také nemám ráda lidi, kteří si pořád na něco stěžují, a jejichž problém je vždycky ten větší. Vlastně mám problém některým lidem říct, že potřebuji, aby mě vyslechli, a neříkali mě, že mají taky problém a větší problém.

Ale jejich názor je taky názor a vy s ním musíte počítat, když už sem píšete.
Jíťa
  • 
23.12.2008 22:11:38
Myslíš to dobře, ale má to jednu drobnou vadu: Kdo bude rozhodovat o tom, co je jen názor a co už je to tzv. pruzení?

Dovol, abych to demonstrovala:
Tvůj článek je podle všeho napsaný ve snaze zkulturnit diskuze na rodině. Jenže:
- ten, kdo uvažuje stejně jako ty, tak ho pochopí přesně tak, jak jsi to myslela
- druhého tvůj článek nezajímá a nastolená problematika nudí
- jiný v něm najde kritiku svých diskusních příspěvků a pocítí potřebu se bránit
- a další z něj může mít pocit, že se povyšuješ nad ostatní ("já vím jak diskutovat a vy ne") = prudíš.

To jen tak v krátkosti. Určitě se dají najít i další úhly pohledu na tvůj článek. Každý máme své bolavé místečko a každého může něco z článku provokovat.
Jíťa
  • 
23.12.2008 19:26:38
Právě v tom jsou internetové diskuze zrádné. Něco napíšeš, myslíš to dobře, ale ostatní si to vyloží jinak...
Bohužel mnohdy nemáš možnost hned reagovat a uvést vše na pravou míru, někdy si to ani nikdo nepřečte, nebo to zase neporovná s článkem a ostatními tvými příspěvky v diskuzi a hned jsi tu za blbce...
Katka,kluci 6 a 10
  • 
23.12.2008 14:54:15
To nemá chybu.
23.12.2008 13:45:39
Jíťo, já si každé dobré a upřímně udělené rady vážím a věřím, že i ty, co sem píšou svoje problémy, právě na takové rady čekají..~x~ Myslela jsem "radilky" typu- tobě to nejde, protože jsi neschopná, špatná, atd. A já to dělám opačně než ty, protože já neschopná nejsem... A někdy to není řečeno napřímo, ale jakoby to z odpovědi skrytě vyplívá.~;((
Nevím proč ten můj článek na sebe vztáhly i ty, o kterých vůbec není... Vždyť ony samy musí vědět, že chtějí pomoct, a že to myslí upřímně. Pak se na mě nemusí zlobit, že poukazuju na zlomyslné jedince.~a~
Jíťa
  • 
23.12.2008 13:32:36
"jsou tak fundované, že cítí povinnost zásobovat všechny ubohé a neschopné chudinky okolo radami , jak se stát JDŽ taktéž."

Promiň, ale tahle věta vyznívá, jako by každý, kdo se snaží napsat nějakou radu, byl ihned zaškatulkován mezi JDŽ a prudičky.

Skutečně jsem si vždycky myslela, že diskuze na rodince jsou od toho, aby si lidi poradili, dali si tipy, co změnit apod. Ale pokud tu někdo napíše nějakou radu nebo tip, okamžitě se na něj sesypou nějaký slepice, které mu omlátí o hlavu, že se chce svou dokonalostí vytahovat na chudinky ubohý, nešťastný, podváděný, zamindrákovaný...
[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 339 [Dalších 129 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.