| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy nedokáží držet při sobě?

[<<Předchozích 310] Příspěvky 311320 z 339 [Dalších 19 >>]
Raďulka
22.12.2008 12:44:29
Jak na vysavač neporadím, já to proběhnutí včera doporučila manželovi, jako kompenzaci pracovního stresu ~t~ Nakonec si to pochvaloval, asi se dm na dráhu psychoterapeuta ~t~
Ale jinak by se mi pár dalších manželek taky hodilo, měsíc a půl trvající léčení zápalu plic u dcerky a trvalé sezení doma s nemocným děckem je na mašli. Klidně bych se o péči podělila s pár manželkami, ať si to taky užijí ~R^
Vaal
22.12.2008 12:44:11
S autorkou článku souhlasím. To co napsal Ondra s tím "neodpovídáním prudičům" má hlavu i patu, ale pokud někdo napíše zjevnou "nepravdu", tak mi to prostě nedá ho nezkusit "umlátit kloboukem". Někdy stačí hodit pár odkazů a zdrojů, aby si konečně uvědomil jaký je hňup a většinou sklapne.
Pokud někdo napíše třeba něco ve stylu "že nacismus je fajn hnutí", tak se s ním bavit nebudu, protože jde evidentně o "blba" nebo provokatéra a diskuze s ním prostě nemá smysl...takže takovým lidem je opravdu zbytečné reagovat na obsah jejich sdělení. Je ale na místě je odkázat do patřičných míst...nebo.."JSI PROVOKATÉR A NACISTA A STEBOU SE BAVIT NEBUDU", ...a šlus, dál už nereagovat.
Pokud budeme reagovat, bude mít "tato zrůda" možnost se vyjádřit, když se s ní nikdo nebude bavit, přestane ji to brzy bavit.

Jinak optimisticky musím říct, že na diskuzích "na rodině" je výskyt nejrůznějších individuí a občanů s nižším IQ oproti jiným diskuzím(třeba pod články v bulváru a net.novinách)neuvěřitelně nízký. Proto mě baví sem chodit..narozdíl od diskuzí pod články na internetu..to se mi nad tou MALOSTÍ A HLOUPOSTÍ chce někdy až plakat.
Grainne
22.12.2008 12:36:59
Mystika, klidně, ale jenom tady, občas sem vnese vzruch, ovšem doma néééééééééééé, ještě by mi sdělil, že schopná žena si se vším poradí sama.~t~
Tedy ne že bych si neporadila, ale nějak se mi vůůůůůůůůůůbec nechce.

Když už jsme u toho, nemá někdo opravdu, ale opravdu dobrou radu, jak se přemluvit k přátelskému proběhnutí s vysavačem? Ještě bych taky potřebovala trochu zdravého pohybu k vyleštění oken. Pořád čekají, chudinky....a žádná další manželka v dohledu, aby vypomohla.~t~
Ondra, 3 děti
  • 
22.12.2008 12:25:20
Ty, Libiku, na alkohol je ještě brzy, ne? ;-) Četla jsi vůbec tan můj příspěvek? Copak tvrdím něco jiného? :-) :-) :-)
22.12.2008 12:23:06
Jestli nepřeceňuješ internetové forum a nepleteš si ho se zpovědnicí v kostele nebo psychologickou praxí. Případně s opravdovou fungující rodinou, kde jeden je zasažen, když se druhej trápí banalitou, protože ho zná a má ho rád.

Ondřeji, tady je především zábava. A ani si nemyslím, že by to tu mělo mít nějaké vyšší ambice. Život je za našimi zády, ne na monitoru.

Jsem proti prvoplánovým vulgaritám, hrubému zesměšńování ap. Zdější diskuse takové ve své většině nejsou.
22.12.2008 12:20:53
Tak asi tak, už když se v ráji Eva s Adamem dopustili prvního hříchu, Adam řekl Bohu:,, to ta žena, kterou jsi mi dal, mi dala ovoce." Eva zase vše svedla na hada. A tak se to s námi táhne - to já ne, já dokonalá, mě se to netýká, mě se to nikdy nestane, nechápu, jak jste to mohly dopustit, a pod.

Za druhé - Bůh každého z nás stvořil jako originál. Někdo pláče s plačícími, jiný dokáže člověku ukázat cestu a nové obzory. Někdo dokáže dát láskyplné slovo, pochopit a povzbudit, jiný zase potřebuje dosáhnout cíle, dřív než ti druzí a dokáže být tahounem kolektivu. S jiným zase nikdy nezažiješ, co je to nuda.V každém z nás je dar a je na každém z nás, jak ho dokáže využít a nebo zneužít.

PS: PŘEJI VŠEM KLIDNÉ SVÁTKY A HODNĚ BOŽÍHO POŽEHNÁNÍ A POKOJE DO ROKU 2009 (dle ekonomických předpokladů ho budeme všichni potřebovat) a až budete sedět u štědrovečerního stolu vzpomeňte si, že z malého Ježíška vyrostl velký Ježíš, který nám všem nabízí svůj největší dar - věčný život.

Raďulka
22.12.2008 12:19:37
Tak já myslím, že Mystik umí všechno a nejlíp ze všech, ne? Moc ho nečtu, ale co občas jo, tak bych řekla, že je to klasický brouk pytlík ~t~
Ondra, 3 děti
  • 
22.12.2008 12:17:41
Nerozumím - v čem konkrétně přeceňuju, a taky koho? :-)
22.12.2008 12:10:51
Angello, asi rozumím, co jsi tím chtěla říct a myslím, že když už se tu nějaký ten blb, jedno jakého pohlaví, objeví, tak se do něj vždycky někdo pustí...A někdy se i maže:).
Od internetu člověk nemůže čekat víc...
22.12.2008 12:08:05
Jestli umí Mystik mýt okna, luxovat, utírat prach, leštit zrcadla a podobné legrácky, na 24 hodin by se mi hodil, jsem ještě pořád dost nachcípaná a vůbec se mi do toho nechce. ~;)
[<<Předchozích 310] Příspěvky 311320 z 339 [Dalších 19 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.