| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy nedokáží držet při sobě?

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 339 [Dalších 249 >>]
kili
  • 
4.1.2009 11:18:13
Já ani tak nehájím dobré poměry, vývoj neustále určuje a je určováýn potřebou změn. Ono je to trochu opačně - jde spíše o obranu proti generalisovaným nařčením, kdy něco se někomu někde přihodí a on napíše, že to tak je všude, tedy i u nás.

Ohledně diskuse - ta je určena především cílem a ten pak určuje její charakter. Pak je tu prostředí - zde např. není příliš komfotní sledovat návaznost příspěvků a to svádí k vytrhování ze sopuvislostí.

A pak je tu věc vnímání napsaného. Často se předjímá a často nepatřičně, jakoby se za napsaným hledal ještě nějaký jiný význam. Navíc psaná diskuse je odlišná od mluvené, v níž další projevy řeči umocní význam sděleného.

Tento server obsahuje řadu i pro mne zajímavých themat a většina rozprav probíhá v normálním lidském duchu. Stejně jako na jiných internetových chatách je i zde pár účastníků, kteří jeví takové ty horší stránky anonymního vystupování. S tím se nic nenadělá. Anonymita sama není na závadu, mám ale za zbabělé, když anonymm úmyslně špiní identifikovaného,
ba i lidi kolem něj. Jistě každý může reagovat nepatřičně skrze nepochopení, to se dá vysvětlit. Ne tak, má-li anonym primární zájem ublížit.
4.1.2009 10:58:44
To jsem ráda, že to není pravda.. To mi jen dokazuje, co si o S. myslet... Já jsem občas zaskočena tím, jak jsou tu lidi rozškatulkovaní. Např. vy.. když s vámi v něčem nesouhlasili, jste už navždycky ten, koho je třeba potírat~a~. A to je špatně. Já s vámi např. nesouhlasila ve dvou diskusích (do kterých jsem nezasahovala), ale v jiných jsem vám zase dávala v duchu za pravdu.. Taky jsem byla překvapená, jak někteří lidé dokáží zavádět diskusi ad absurdum a udělat z vás nuceně negativní osobu.
A k těm poměrům v nemocnici, vy asi prostě jen hájíte dobré poměry v té své~g~, ale občas to vyznívá tak, jakože nepřipouštíte jiné poměry v jiných nemocnicích. Nechci tvrdit, že je to vaším úmyslem.. jen to tak prostě někdy (ne vždycky) vyznívá.
Vcelku jsou vaše odkazy jedny z nejzajímavějších a taky nejhodnotnějších - kvůli pohledu z druhé (zdravotnické) strany.
kili
  • 
4.1.2009 10:40:19
Když už o nás bez nás : Nick Sylvie Vás ovšem mystifikuje. Já jsem nic takového, co píše, nikde nesděllil. K tomu, co píšete o mém chování : Já jsem se nikde nevyjádřil, že je všude vše stejné.
4.1.2009 10:39:40
Ďáblíku ďáblíku.. ty máš vždycky pravdu a poslední slovo, co?~t~ Vítej do klubu...ty víš do kterého, a ať je ti tam dobře...ale pozor, slabší povahy stejně dlouho nevydrží. Nakonec se to obrátí proti nim~n~
4.1.2009 10:36:28
Jo, máš pravdu~t~~t~~t~. Některé JDŽ tady mě můžou označit za JDŽ, aby tak zakryly vlastní příslušenství k této skupině.~t~
Hele, a navíc mi zase vytrháváš věty z kontextu... to se nedělá~t~, to pak může vyznít i úplně opačně, než to bylo myšleno... jako ve tvém případě. Je to trochu slabošské a v "boji" ne úplně čestné~;)
4.1.2009 10:31:39
Ano, ale existují v základu tři typy lidí... Těm jedněm kritika pomáhá (a klobouk dolů před nimi, jsou to silní jedinci~g~), další naštve, takže na just budou dělat pravý opak (ti jsou zas trochu nevyzrálí~t~), ale v lepším případě se nakonec zamyslí a pokud je kritika oprávněná, něco si z ní vezmou. A pak jsou tu ti poslední, které kritika naopak úplně položí... zvlášť když je zlá, s cílem ponížit~d~. Tihle poslední lidé taky bývají trochu naivní (ne hloupí!), takže ty zlé reakce nečekají a zaskočí je o to citlivěji.
A jak se tady dá poznat, kdo je kdo? Nebylo by lepší být ohleduplný ke všem, aby se nikomu neubližovalo? Někomu to připadá jako utopie, ale to jsou všechny globálně dobré (dobrotivé ) myšlenky od začátku světa. Je to o lidech a jejich ochotě k ohleduplnosti, která je v dnešní době bohužel často nulová.~;((
4.1.2009 10:14:45
Teda, tak tohle jsem o něm nevěděla... to fakt přehnal~q~
4.1.2009 10:12:34
Tečko, já kiliho uznávám, ale prostě je mi v některých diskusích sympatičtější jeho opozice, a v některých zase on sám... Taky nemá patent na pravdu a navíc se chová, jakoby jeho nemocnice reprezentovala všechna zdravotní zařízení v ČR.~j~
Dislektik
  • 
3.1.2009 14:06:09
Nezlobte se na mě ,ale je to diskuze.Človíček ,který má problém a jde se s ním na veřejnost musí počítat i s těmito reakcemi.Konec konců je to něčí názor na který má plný právo.Přeci ho neodsoudíme za to ,že má jinou zkušenost než mi ostatní.Pravda může to být pro toho kdo má problém tvrdé ,ale třeba i v těchto názorech může najít pomoc ,kterou právě hledá.Já mám hodně silnou dislektickou poruchu bez počítače nenapíšu jedinou větu dobře a i s počítačem je to asi docela síla a vidíte právě ty hrozný lidí co se posmívají mě pomohli nejvíc.Donutili mě abych na sobě začala pracovat a Teď mám maturitu i když můj sloh je dost hrozný, už mě to nevadí .Tyto lidičky mě naučily ,že ne všechno zlato září a že to jak se cítím je jen a jen moje chyba ,kterou musím napravit já a nikdo jiný.
2.1.2009 21:06:12
Pardon, ale já si myslím, že agresivní je teda červená barva.~t~~t~

Ale fuj, přeci nebudeš Angellu považovat za agresivní čistě kvůli její červené ikonce, to si přeci nikdo nezaslouží
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 339 [Dalších 249 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.