Mercedes |
• |
7.1.2009 13:21:43
Díky, díky! i kdyby ne na stříhání, je to super básnička jak se naučit názvy prstů, je vtipná a myslím, že bude děti moc bavit :)
|
Mercedes |
• |
7.1.2009 13:19:10
Díky, díky! i kdyby ne na stříhání, je to super básnička jak se naučit názvy prstů, je vtipná a myslím, že bude děti moc bavit :)
|
Petra, 3 |
7.1.2009 11:45:12
Já to neznám! Dopište, prosím.
My si hrajeme na to, který prstíček je nejstatečnější, že jde první na stříhání k paní střihačce :) Nespěchat. |
7.1.2009 10:13:21
My při stříhání nehtů používáme klasickou Hrubínovu:
Mámo, usmaž kobližky! Až mi dojdeš na šišky Nemám už čím topit, synku dělej něco pro maminku. V lese bum bum bum šiška jako dům Za ní druhá, po ní třetí z vysokého smrku letí (a teď začínaj ty prstíky:) Paleček je dávno v lese sám však šišku neunese Jde okolo školáček jménem Ukazováček Okoukne ji, pak se sehne ale šiškou ani nehne (... a tak dál, už mě to nebaví vypisovat, asi to stejně znáte) |
katka+katka |
• |
7.1.2009 8:52:07
Já do teď Kátě nehty jen pilovala pilníkem. Z nůžek jsem jí nechtěně způsobila hrůzu, když byla mrně a od té doby prostě není s nůžkami kamarád. Když byla malá dělaly jsme koláž, ona lepila, já stříhala, já jsem povídala, povídala až jsem si prostřihla kus prstu, všude spousta krve, Káťa brečela. A od té doby nůžky používá jen výjimečně, i ve školce (bohužel). Stříhat nehty od té doby odmítala, takže jsem jí je častěji pilovala. Tak to vyzkouším, i když mám starší dítě.
|
Hana |
• |
7.1.2009 7:15:25
Tak to je pěkné a mohlo by to fungovat. Mám už doma trochu větší děti - školáky. A nejmladší prvňáček špatně snáší stříhání nehtů na nohou, lechtá ho to. Tak abych odvedla pozornost, tak počítáme pro něj těžké příklady, sčítání větších čísel nebo násobení, kdy se soustředí na počítání a zapomene na lechtání.
Hana |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.