| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku … a zase ty neštovice

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 297 [Dalších 197 >>]
Tvoje horší já
31.1.2009 23:14:18
Nezdá se mi to.
Musím vám oponovat, byť jsem laik.
Jak je možné, že v kanalizaci se nacházel nebezpečný mutující kmen? Pokud by byl nějaký nebezpečný kmen přítomen, muselo by se vyskytovat onemocnění neočkovaných dětí. A těch není málo. Pokud se narodí na začátku kalendářního roku, jsou vlastně očkovány až příští jaro. Nebo aspoň to tak chodilo donedávna, teď se asi změnila vakcína.
Nikdy jsem neslyšela, že by snad nějaké dítě u nás nebo na Slovensku onemocnělo poliem. Nezní mi to věrohodně.
Nejsem tedy zastáncem očkování za každou cenu, ale tohle zní hodně divně.
kili
  • 
31.1.2009 23:12:18
nevím, jaký herpetický zánět mozku máte na mysli
Peter
  • 
31.1.2009 23:12:04
Tetanovka po zraneni sa dnes uz aj u konzervativnej lekarskej verejnosti zacina oznacovat za neucinnu formu profylaxie, pretoze trva az 2 tyzdne, kym sa zacnu dvihat protilatky.

Najlepsou prevenciou tetanu je dokladne vycistenie rany.
http://rizikaockovania.sk/dok/vran/Tetanus.pdf
Peter
  • 
31.1.2009 23:10:14
Najzákernejším roznášačom tejto choroby je vakcína. Predovšetkým orálna (lyžičková), tá spôsobila viac obrny než divoká choroba. Okrem toho nakazila stámilióny ľudí rakovinotvorným vírusom SV-40. V SR sa s ňou prestalo až po tom, čo v rámci Eurosurveillance opakovane namerali nebezpečne mutujúci vakcínový kmeň v kanalizácii.

Proti polio existuje liečebná metóda, publikovaná už pred 60 rokmi. Samozrejme, vakcíny sú stabilnejším a výnosnejším biznosom. http://ockovanie.org/polio-liecba.html
Tvoje horší já
31.1.2009 23:07:24
Kili, úplně zas mimo mísu, ale mám dotaz:
Je možné, aby dostalo herpetický zánět mozku dítě, které předtím neprodělalo neštovice?
Děkuji.
kili
  • 
31.1.2009 23:06:30
to se ukazuje nanejvýš ve Vašich snech. Už byste mohl začít něco o té virguli.
Ennywan
31.1.2009 23:05:27
Peter,
tvoje odkazy bys mohl dát do diskuze o očkování http://www.rodina.cz/diskuse90.htm ať to nezapadne
kili
  • 
31.1.2009 23:05:06
Vy budete asi agent výrobce Celaskonu Slovakofarma, viďte.

Peter
  • 
31.1.2009 23:03:02
Pokiaľ ide o pásový opar, tak v skutočnosti sa ukazuje, že očkovanie môže ZVÝŠIŤ výskyt pásového oparu. Pásový opar je aj jedným z možných vedľajších účinkov vakcíny.
Peter
  • 
31.1.2009 23:00:22
Asi už ma budú mať plné zuby, ale najlepšia vec, akú máme na vírusy, je vitamín C. Samozrejme, sú tu omnoho drahšie lieky, na tých sa lepšie zarába a majú lepšiu reklamu.

Ja som pri každom oslabení mával kútik, 4-5 dní, nakoniec chrasta, nič hrozné ale ani príjemné.
Odkedy užívam udržiavaciu dávku vitamínu C približne 50mg/kg/deň (samozrejme, rozloženú počas dňa, nie naraz), tak sa to skrátilo na 2 dni, bez chrasty. Naposledy som si už ani nebol istý, či som ho vôbec mal, alebo sa mi to iba zdalo. Prestal som mať problémy s hrdlom a dutinami a cítim sa lepšie.

Takéto dávkovanie je síce omnoho vyššie, než sa oficiálne odporúča, ale viaceré vedecké kapacity (napr. Linus Pauling, 2-násobný nositeľ Nobelovej ceny) to považujú za omnoho bližšie reálnym potrebám človeka, pretože toľko (a viac) spotrebujú všetky ostatné cicavce.
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 297 [Dalších 197 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.