| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nočník - středobod vesmíru

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 146 [Dalších 116 >>]
6.2.2009 21:12:07
~o~Jste trapne matky a meli byste stim neco delat,ze vasi velci haranti si neumi dojit ani na nocnik!!!Stydet byste se meli a decka poradne serezat!!Je to ostudne kdyz treba ctu ze vasi temer dospeli haranti nosi pliny!!Drive jsme si umeli rikat uz v roce ci dvou a dneska???!!Neuveritelne!!jste line haranty ucit bez plen a radsi takovemu klackovi soupnete papir.plenu!!Je to problem dnesni mladeze a rodiny!!!Nechutne to rozmazlujete a spatne vychovavate!!!Je mi ztoho na bliti!!!Tak jim kurna dejte hadrovou plinu a oni si rozmysli pak jestli jeste maji chcat do gati,az budou mit opruzene ty jejich dospele prdele~o~~o~~o~!!Si kurva poradte se svymi haranty a nebudte na nic matky dnesni!!!Stydet se i s harantama!!!
6.2.2009 21:09:40
Ty vole delejte neco stema vasima opozdenyma harantama!!!Jste line je davat na zachod,tak jim z lenosti soupnete papir.pleny!!!A v tolikati letech,hruza!!!Driv byli hadry,haranti meli opruzene prdele tak se rychle naucili na zachod!!Stydte se i s vasimi dospelymi haranty!!!!Driv jsme uz na zachod chodili v roce a dnes!!!Div nedavate harantum pleny do puberty::Vy a ta vase vychova te k zbliti!!!
snehurka
  • 
6.2.2009 13:03:51
Ahoj,me take vystresovali,tak jsem posazovala dceru na nocnik pro jistotu uz v 9 mesicich,aby to do 1 roku stihla.Byla hodna,sedela,obcas se povedlo,kolem roku a pul uz jsem taky byla "jak san",ze si musi rikat,nezacala.Do skolky nosila nahradni kalhotky,ted je v prvni tride ZS,kazdou noc je mokra a obcas i pres den zapomene,jezdime k psychologovi.U druheho syna jsem si na nocnik dlouho nevzpomnela,protoze jsme resili tu starsi,takze se rozhodl sam ve dvou a ctvrt letech a od te doby je suchy i v noci.(nehoda celkem asi trikrat za dva roky).Mozna,ze kdybych starsi dcerku nenutila,ted by byla v pohode aspon pres den.
karpiska
6.2.2009 9:21:10
Moje starší dcera bude mít za měsíc 3 roky a bez plínek je teprve od prosince. Nočník jsme zkoušeli, ale nenutili. Přes neustálé konflikty s babičkami, které se jí snažily říkat, že je "hanba", že má plenky a že se takto bude po... ještě až bude chodit do školy, si prostě dcerka jednoho dne sama řekla, že chce místo plenky kalhotky a přes počáteční občasné nehody (většinou byla zabrána do nějaké hry) to funguje bezvadně. Prostě na to, aby byla bez plenek, nebyla dřív ještě zralá.
Dalila
  • 
5.2.2009 16:50:14
Tak teda při koupání syna nikdy nenapadlo, že by se napil. Ano, při čištění zubů to zkouší. Dělám to tak, že mu na vypláchnutí hubinky dám do kelímku jen malé množství a víc nedovolím. A protože si tu pěnu v pusince nechat nechce, tak si radši vypláchne.
4.2.2009 20:59:59
když jsi tak chytrá, tak mi, prosím, poraď. Naše dcerka při pohledu na nočník propadá hysterii. Teď poslední dobou konečně vidím jako velký pokrok, že na něm vydrží jednou za den 2 sekundy sedět. Na to, aby něco na povel do nočníku také vykonala, prostě nestačím.
Zkoušeli jsme všechno i malé prkénko přímo na záchod. Jak ale přinutit tam sedět dítě, které se vzepne do luku a řve, jako by ho na nože bral.
Nejvíc chytrá je tchyně, která neustále omílá, kdy už konečně malá bude chodit na nočník. Někdy mám pocit, že jí snad zařvu, že NIKDY! Své děti pořádně nenaučila ani některé základní hygienické návyky a tak ráda poučuje...
Malá zkrátka nechce na nočník...nepomáhá ani když ji nechám bez plínky, klidně se počurá do punčocháčů a pak přijde, ať ji převléknu...
Zato má ale slovní zásobu jako leckteré dítě nemá ani ve 4 letech. Umí krásně spojovat i složitější věty. Umí některá písmenka a čísla. Dokáže dokonce i udržet notu u písniček, což tak běžné u 2 letého caparta není. ~d~
Jo a léky bere bez problémů.~j~
milli
  • 
4.2.2009 19:32:05
naprostý souhlas:)))
4.2.2009 17:59:54
~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~
4.2.2009 17:48:53
krásně napsaný a hlavně pravdivě udělala jsem to samý.nestresovala se,čekala a výsledek se dostavil během dvou dnů byl kluk bez plen.~b~
Xeni
4.2.2009 15:00:25
Mam 2 deti. Muzu rict ze kazde tehotenstvi, porod i deti jsou uplne jine. Synovi narostl prvni zub az po 1. roce, za to v 11 mesicich behal, dcera mela zub jiz ve 4. mesici, ale na svych prvnich narozeninach tax maximalne lezla. Stejne tak i nocnik. Syna jsme nutili, nechavala jsem na nem pocurane obleceni, pokakane kalhoty si musel sam prat. To vsechno kdyz me vystresovala moje maminka, ze dite prece uz v 1.5 roce musi byt bez plenek. Po kazdem hovoru s ni mi hrablo a chovala jsem se jak san. Syn si na nocnik odmital sednout, sel az rovnou na zachod s detskym prkynkem a to ve 3 letech a 3 mesicich. Proste se rozhodnul. Behem tydne chodil na zachod sam a to i v noci. Od te doby jsme uplne bez plenek, nikdy nemel ani pull upsky. Dceri je 2.5 roku a na zachod jit odmita. Lita bez plenek a pak zacne rvat a plenky si vynucuje, aby se mohla vycurat nebo vykakat. Proste je to pro ne prirozene, od narozeni chodi do plenek. Co vidim kolem sebe jestli dite zacne chodit na nocnik v 1 roce nebo ve 4 letech rovnou na zachod, az zacnou chodit do skoly, pleny mit nebudou.
Od te doby kdyz nekdo zacne jedovate utocit na pleny, odpovim, ze na to mame. Kazde dite je jine. Nektere ma huste vlasy, jine je plesate, jedno beha druhe jen leze, jine je bezzube dalsi ma plnou pusu zubu......kazde je unique, takze nesrovnavat a nestresovat se.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 146 [Dalších 116 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.