| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Špatné matky zaostalých dětí

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 306 [Dalších 166 >>]
Ali+3
  • 
3.2.2009 17:48:40
Dobrý den,

mám pocit, že místo na návštěvu k Vám kamarádka chodí na přehled olympijských úspěchů svých dětí a zřejmě ví, že u Váa "uspěje". Mám 3 děti, prostřední je syn. Přestože je velmi bystrý a šikovný - je mu 10, do tří let ho sestřičky ve všem (téměř, chodit začli všichni stejně v 10 měsících) trumfly. A že bych si myslela, že je snad pozadu? Ani náhodou. Doporučuji novou lepší kamarádku a nenechte se vyprovokovat. Znáte přece rybáře, a s maminkami je to stejné... (tedy s některými). PS neznám maminku, která by nechávala schválně počůrávat vlastního potomka, to rozhodně není pohodlné. V této disciplíně zkrátka Vaše kamarádka neuspěla a domnívám se, že právě ona je svědectvím pečlivosti matky, narozdíl od otáčení či chůze. To se prostě nadrilovat nedá...

Ali
šílená 2 matka
3.2.2009 17:37:44
~t~~t~~R^
3.2.2009 17:31:09
Taky jsem měla takovou kolegini v práci, jejíž děti a manžel byli ti nejlepší a to zcela ve všem. I v nemocech. Ona a její děti byly vždycky nemocný víc, rýmu a kašel měly horší atd... V učení, u zápisu, ve školce byli vždycky chváleni všemi a všechno jim šlo nejlíp. Když jsem si s holkama v práci spíš tak s nadsázkou a humorem ulevovaly jak jsou ti naši chlapi nemožní, tak jsme vždy slyšely - no to u nás ne, to můj mužkej ne, to on tak a tak... Jó prd. Jednou jsem ji přistihla nechtěně v situaci kdy její nejlepší syn byl za školou a ona na to přišla a vůbec ji to v té chvíli nebylo milé, že jsem byla u toho.
No říkám si, že každý asi chce, aby jeho děti byly co nejlepší a každý se asi ve svých dětech vidí, ale nesmí se to zas přehánět. Také si myslím že takový člověk má spíš právě naopak problém s tím, že ta skutečnost je asi dost jiná než sám uvádí jak je všechno nej a bezva, protože to buď nechce svému okolí a třeba ani sám sobě přiznat.
Takže Aleno, jedním uchem tam a druhým ven, mysli si svoje a buď ráda, že patříš mezi normální matky, co mají nenormální děti.:-))
Vaal
3.2.2009 17:30:20
Máš ji říct: "no a podívej co za holomka z něho vyrostlo, být tebou, moc bych se nechlubila!!!"~o~
Apačka Lapačka
3.2.2009 17:28:49
Já jsem se o víkendu od prababičky dozvěděla, že příbuzná má tak hodného chlapečka, protože mu "Pánbůh požehnal" = je pokřtěný.
Na rozdíl od naší malé, která je jak naspeedovaná tryskomyš ~:-D, protože já jsem nevěřící pes! Dobře mi tak!
Bábi to nemyslí zle, ale člověk občas žasne, čemu ona a podobné "svíčkové" příbuzenstvo v dnešní době věří ~k~.
šílená 2 matka
3.2.2009 17:23:10
To moje děti už dááááávno chodili na nočník , to moje děti sami už dáááávno jedli , to moje děti sami spinkali a byli prostě ty neeeeeeeeeeeeeeeej.
A takových mouder a porovnání i s dalšími vnoučaty těch bylo.
Z rozhovoru jsem vždycky vyšla jako nejneschopnější matka a taková malá husička. i kdybych měla 10 dětí , tak dle mé tchyně asi nejsem schopná je řádně vychovat... A ještě jsem špatná, že jí argumentuju , no co na to říct.
SnowWhite
3.2.2009 17:19:03
Výborný nápad, navrhuji udělat několik detašovaných "buněk" špatných matek - ochotně založím tu pražskou. Jako hlavní bod programu navrhuji, že bychom na setkáních porovnávat naše "dementy" :-)
3.2.2009 17:18:24
Psycholožka?No páni!Člověk by řekl,že ani neví,že takový obor existuje a ejhle-ona ho vystudovala!
Fakt bych se na ni vyprdla-na kamarádku!Já svý dítě taky miluje,ale vím,že má chybičky a nedostatky.. oproti jiným dětem v něčem vyniká a v něčem je značně pozadu-ani nemá po kom být génius-my jsme úplně obyčejní a normální ~;)(asi že jsme neměli v dětství ty dokumenty v Angličtině ~:-D )
SnowWhite
3.2.2009 17:12:27
Mám pocit, že tímhle si musí povinně projít každý. Taky jsem špatná matka - už potřetí :-), takže se to ani věkem a zkušeností nelepší. Doma mám tři totální zaostalce. A to předesílám, že všechny tři (!!!teda ta třetí teprve ukáže jak zaostalá je :-)), zatím se teprve otáčí v 5m) byly celkem napřed - chůze v 10 měsících, ale s držením...no přesto o "kousek" později, mluva dodnes peklo, o chození na nočník nemluvě....tam bych tu svou neschopnost viděla zcela objektivně :-)
Mohu jen doporučit vykašlat se na "kamarádku". Opravdu má asi pocit dokázat, že alespoň něco má líp a víc a hezčí. Viděla bych to na obvyklou lidskou vlastnost v našich krajích, závist. Třeba máte něco, co ona nemá a moc by to chtěla mít???? Tohle je taková osobní pomsta, je potřeba sdělit Vám, že aspoň ty děti máte úplně blbé :-)
3.2.2009 17:07:47
nezlobte se na mě, ale i kdybych žila na pustém ostrově jen s toutou "kamarádkou" , tak jí hezky pěkně od plic řeknu, co si o těch jejích "blábolech" myslím nebo bych teda s kamarádstvím skončila. Podle toho co píšete je to nejspíš chronická lhářka /o dítěti ve dvou týdnech života přetáčejícím se z bříška na záda jsem teda vážně ještě neslyšela natož ho viděla) a blbka v jedné osobě. No a s tou větou , že ne každý může mít IQ 140 - no to jste mě fakt dostala :-))
Přeji vám a vašim dětem "normální kamarády" :-)
Mějte se pěkně.
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 306 [Dalších 166 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.