| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Špatné matky zaostalých dětí

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 306 [Dalších 256 >>]
Mamisek
7.2.2009 19:50:32
jESTLI ONA SI KAMARÁDKA PROSTĚ NECHCE DOKAZOVAT, JAK JE SKVĚLÁ A TROŠIČKU SI VŠECHNO NEPŘIBARVUJE.TAKY JSEM VBYLA V KONTAKTU S JEDNOU TAKOVOU OSOBOU A RADŠI JSEM TO UKONČILA, PROTOŽE ZA CHVÍLI BYCH MĚLA POCIT, ŽE JSEM ÚPLNĚ K NIČEMU. v NĚČEM JSME LEPŠÍ, V NĚČEM HORŠÍ, ZVLÁDÁME TO S LÁSKOU A DÁVÁME DO TOHO SRDÍČKO. ŽIVOT NENÍ VĚČNÝ ZÁVOD KDO S KOHO!!!
Jana + 2
  • 
7.2.2009 19:25:35
podívej se na odpověď, co píše Hanka, 3 děti, platí i pro tebe.
Hroudo.... seš fakt vtipná :-DDD
Jana, syn Jakub 6let
  • 
7.2.2009 19:10:03
No já myslím, že to píše jasně, nikdo v okolí není s malýma dětma, žijí na samotě. Ono je pak těžké se s někým rozkmotřit, když je jediná. Ale jak děti povyrostou, nebude to už tak sledovat, ty první roky jsou nejhorší a maminky na písku se většinou baví jen o tom co jejich spapalo a vykakalo :D
7.2.2009 19:03:18
Jo tak to tatkova tchyne (tedy moje babicka) mela taky porad same kecy na nas (na me a brachu), jak jsme nevychovani a s nicim nepomuzem atd atd... a Tatinek ji poslouchal a pak ji rekl: "Vidite, oba dva jsme se tak snazili ty nase deti vychovat...a ani jednomu z nas se to nepovedlo!" (jeji deti jsou ponekud "problematicti" lide). No babicka na nej hledela a pak uz si nikdy nic nedovolila rict...:-)
Sysyna
7.2.2009 17:46:05
Kamaradka do domu, čagan do ruky a vypraskat ji tam, kde je Klub nadprumerne inteligentnich matek a deti!!

Najdete si jinou kamaradku.
mili
  • 
7.2.2009 17:38:52
To, kdy dítě začne lézt, chodit atd. je dáno geneticky,IQ s tím nemá nic společného. jen mu můžete trochu pomoci, ale co se týče sezení i chození, nemělo by se dítě do toho nutit kvůli páteři, mohlo by dojít i k poškození. Až na to bude dítě připraveno, bude mít dostatečné vyvynuté svaly a kosti tak to zvládne bez nucení. Vlastně by se dalo i říci, že později je možná lépe a dát tomu volný průbeh neuškodí. Když dítě sedí podepřené polštáři, tak prostě ještě nesedí, ale mnozí rodiče už to všem říkají, aby se pochlubily. Každá se chce pochlubit, ale toto už je snad až příliš. Tak je lepší najít si jinou kamarádku.
7.2.2009 17:34:28
Mám tři děti Káju ten bude mít za pár dní 15 Jožinka tomu byli v říjnu 3 a Kačku ta bude mět v dubnu 2.Každy je upně jíný Kaja a Jožula byli o proti Kačce velice šikovní a to ale nechci říct že malá neni zatím má pořad plynku i když si jí pořad sundává.Celé dny se snažíme chodit na nočník,ale stejně to nakonec od skáčou punčošky.Mluvení je taky velký problém samozřejmě že já jí rozumím všechno.Kluci byli jíní a nemůžu říct že je někdo lepší a horší tí uměli v jejím věku krátké básnničky byli bez plynky ale neposkladali si oblečení nepomáhali mě málá jak vidí že něco dělá tak musí taky.Myslím si,že všem se věnuji stejně každe dítě je přesto jiné.Taky znám pár takových chytrých hlav co si myslí čím dřív tím líp neni to pravda i v jídle dělají pokusy v 6 měsicích paštiku a smažené když má hlad a chutná mu to já bych nenechala děcko jenom na kojení a mixovaných blafech říkávala mě zmámá.Naše pani doktorka říká že jí nic neuteče,že jestli bude jen z poloviny ukecaná jak já tak si mám co užit.
7.2.2009 17:25:24
Aly tak to přesně vím jak ti je,já mám úplně stejnou kamarádku ta má dvě holčičky _andílky a já dva kluky hrozní rarášci.Jejich holky taky umí lepší mluvit,kreslit,ve třech letech počítat a už se učí psát.Nás nezajímá kreslení max.sluníčko,jinak jen počmárat papír a z básniček jen kousek,ale řekne jí sám bez předříkávání .Zato její holčičky pokud neříkáš slovo od slova tak jí nezopakuje.Takže já jsem přesně ten typ maminy která se dětam nevěnuje.Aly pevné nervy já už to beru jedním uchem tam druhým ven.
7.2.2009 16:56:45
Já jsem z mojí "kamarádky" taky už na prášky a snažím se jí vyhýbat, protože po pár minutách s ní,je můj jinak spokojený život v troskách.Kdykoliv přijde, tak se chlubí tím, kolik její chlap vydělává, jak se mají dobře,jak byli v Egyptě,co si všechno koupili a koupí.My jsme na tom dost mizerně,takže se mi takové chvástání neposlouchá moc dobře.A ona by nikdy nebyla s chlapem,co vydělává málo a nikdy by nebyla s chlapem,co nedodělá co začal (máme nedodělanou koupelnu z finančních důvodů) a ona má nejlepší pračku a nejlepší televizi a nejlepší hodinky...A takovou chřipku jako měla ona nemá taky nikdo jiný. A její dcera chodila už v 9 měsících a v roce už neměla pleny a v roce už uměla básničky a písničky,prostě byla geniální a všichni ostatní co to neumí jsou zaostalí. A všichni co nemají peníze by se taky asi měli jít zastřelit.Zajímavé ale je,že od té doby,co á dost peněz,tak si ani nevzpomene,že mám narozky nebokoupit mi něco k vánocům jako dřív,já na ní v tomto nezapomínám i když mám hluboko do kapsy.Je to ještě vůbec kamarádka?~a~
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 306 [Dalších 256 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.