| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Špatné matky zaostalých dětí

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 306 [Dalších 226 >>]
km
  • 
5.2.2009 11:48:52
Víš, Nini, ten Tvůj příspěvek je pěkné nactiutrhání - přijde mi pořádně sprosté uvést konkrétní jméno a pak vypočítávat taková citlivá témata, jako antidepresiva a bordel, přičemž sama uvedeš jen nick. A jak můžeš vědět, že nemá ŽÁDNÉ kamarády, copak jsi s ní pořád? Většina lidi, i kdyby byli sebezvláštnější, si k sobě někoho najde.
To, cos napsala, je prostě hnusný.
km
  • 
5.2.2009 11:07:00
ne, ona je jen vtipná jak poleno. teda jo, já čtu diskuzi a opravdově se bavím - to se i už dlouho nestalo. hroudo, díky :)
lvice
  • 
5.2.2009 10:21:53
Jsem na tom úplně stejně jako ty a před dvěmi roky jsem do toho šla.Pravda první rok byl náročný někdy jsem myslela, že se zblázním,protože prcek futr ječel ,ale teď ,když už povyrostl si to užívám a jsem ráda, že ho máme.Je neskutečně zaostalý ve dvou letech má pleny skoro vůbec nemluví a je to hrozný rošťák bože já ho miluji a doufám, že ještě dlouho bude dětský.Starší loupežníci na tom byli podobně dokonce jsem si musela vyslechnout řeči:Po kom jsou tak blbé.Teď mají mí hlupáčci ve škole jedničky a kamarádčini trojky ,čtyřky.Ať žijí zaostalí děti a neschopný matky.
5.2.2009 10:08:04
Jé, to jsem ráda, že nejsem sama! Můj manžel a švagrová totiž nikdy nezlobili (no možná je to pravda, Její autoritě se málokdo vzepře, ji snad poslouchají i kytky, prostě jim vysvětlí, že nebude žádné uvadání a hotovo), v noci krásně spinkali, zatímco ona po nocích pracovala, protože přes den se jim maximálně věnovala, taky měli doma (na rozdíl od nás) neustále vzorně uklizeno, nikdy jim neujel autobus, všchno vždy perfektně stihli, PROTOŽE ONA SI TO UMĚLA ZORGANIZOVAT!!! Zatímco já dělám všechno blbě, chudáci děti, co z nich vyroste...? To kdyby si je ONA vzala do práce, to by jinak šlapali!!!
A na druhou stranu všechno moc řeším, to za za nás dostali v pěti měsících do ruky kus chleba a byl klid, večer vypili flašku krupice a spali celou noc, jéžišmarjá, víš, kolik jsem v těhotenství sežrala hermelínu...a máš pocit, že jsou nějací divní?
No prostě nezavděčím se, ať dělám co dělám...
5.2.2009 9:57:30
Ahoj,
prosímtě, to, že čekáš po dvou klukách holčičku, je náhoda, nebo jste tomu nějak vědecky či nevědecky "pomohli"? Taky mám dva kluky a chtěla bych ještě holčičku, jen se trochu bojím, jak to budu zvládat, bydlíme v 2+1, máme jen jedno auto,kterým jeztdí manžel 100km do práce, jedna babička je 80km, druhá 200km....jak to zvládáš?šla bys do toho znovu? Možná to zjistíš až po porodu, že....je to moje denní téma, jít do toho či ne...?
5.2.2009 9:28:36
Nesnáším tohle srovnávání dětí...nechápu,proč to některé matky tak dělají...my si občas řekneme se švagrovýma,že náš malej ve dvouch letech byl jiný,ale nejde srovnávat ani kluka s klukem a už vůbec ne kluka s holkou...ale mám na to v rodině taky experty...nejvíc mě vytáčí věty,,kdo z nich bude první umět toto a kdo tamto" nenávidím to...Každé dítě je prostě originál a kdo chce mít génia,měl si pořídit psa...toho vycvičí a je to..dítě má svůj mozek a svoje geny a je takové,jaké chce být...my našeho syna do ničeho nenutíme...necháváme všemu volný průběh..od plínek jsme přes den upustili,když měl 2,5 roku,teď má tři a na noc stále máme...když pak slyším,že už bych ho měla nechávat bez plínek tak proč?Abych převlíkala několikrát za noc postel?Ani náhodou,až bude správný čas,pochopí to a přestane se počůrávat...v dnešní době je všechno uspěchané a některé matky by chtěli,by dítě v šesti měsících umělo to,co by mělo umět až v roce...bohužel někomu to vysvětlit nejde... některé,jako napřiklad moje švagrová by chtěla,aby ve dvouch letech leželi v postýlce a byli hodní a nedělali binec..to je taky naprosto nepochopitelné...každé dítě,které je šťastné a spokojené se vše naučí v tu dobu,kdy má...
5.2.2009 8:56:35
Podle mně je správné, když si matka myslí, že to její dítě je nejlepší, nejhezčí a celkově "nej". To, že se děti vyvíjejí různě rychle v různých oblastech je snad dnes už každému jasné, není kam spěchat. Já jsem si neustálé kritiky a porovnávání svých dětí užila dost od tchýně, ale brala jsem to jako projev jejích míndráků. Pokud se tak chová kamarádka, je asi nešťastná, něco Vám závidí. Zkuste se nad to povznést, obrátit to v legraci, protože vím, že na mateřské dovolené se člověk stýká s jinými lidmi, než je zvyklý ze zaměstnání nebo dřívějších společenských aktivit.
Lucka
  • 
5.2.2009 8:33:00
Bulbulo,mám taky tak neschopný děti a taky jsem stejně neschopná matka a doufám, že si moje děti vezmou stejně neschopné protějšky a že budou mýt stejně neschopný děti jako mi.Moje děti začali chodit v osmnácti měsících mluvit kolem třetího roku .Michaela šišlala ještě v sedmi letech a teď je na druhé VŠ.Syn byl malinko lepší proto mu stačí VŠ jen jedna a myslí na ženění.Pokud de o mě budu jen ráda ,když moje děti budou mít stejný blbečky jako jsem měla já ,aspoň budeme mýt děti a ne chodící encyklopedie.
blbula
  • 
5.2.2009 8:03:37
Kde mohu odevzdat svoje zaostalé děti?
Solila jsem, kupovala přesnídávky. Děti začaly chodit až v roce, na TV koukaly též .............. uááááááááá - prosím odeberte mi je ...............
Ale možná už je pozdě - jeden syn je na VŠ a dcera na SŠ. Kdežto možná dnešní geniální děti budou mít pocit, že všechno znají, všechno umí (podeď by - maminka to řídá pořád) a dokončí základku s odřenýma ušima a dvoujkou z chování.
Barča, 2kluci
  • 
5.2.2009 6:52:31
Taky tyhle supermatky znám, je mi líto jejich dětí, protože se v 90% ukáže, že je to jen dril a stejně se školní úspěch nedostaví. Můj mladší syn šel do školy a i když písmenka znal asi od dvou let, číst teda neuměl,on miloval poznávací značky na autech a tak každou procházku jsme "četli". Počítat uměl jen při člověče nezlob se , jinak ho to prostě nezajímalo. Básničky ho nebavily a ani ve školce ho do kreslení moc nedonutili. No je ve třetí, má LMD tudíž se neučíme (jakmile se unaví stejně nevnímá) a máme samé jedničky. Ve třídě má jednu holčičku, která pláče za dvojku, protože maminka bude šílet. Kdybych měla šílet za známky (má výkyvy právě podle soustředění) tak už jsem v blázinci. Já jsem spokojená, že do školy chodí celkem rád, má tam kamarády a je v pohodě.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 306 [Dalších 226 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.