MarkétaP + 4 dcerky |
4.4.2009 10:25:41
Mluvili o vit. K ...
|
4.4.2009 10:22:00
Č jako "čte"
No logicky, už moje babička říkala, že kniha je záhuba domácnosti |
cizinka1 |
4.4.2009 10:20:50
kili, ale nabidne tykani, kdyz je to kulturne vhodne. Kdysi na PD jsem ti to formalne nabidla: s oduvodnenim, ze jiz jsi trvalym prispevatelem, a tady se tyka. Ani jsi neobtezoval odpovedet.
"- Vámi předkládano za důkaz nemám". Takze, dukazy lekarske vedy, nejsou dostatecne? Tak predloz svoje vysvetleni, proc porody stale rutinne se urychluji? Mne nenapadaji jine duvody, nez Lizou zminene: ze nutkani je ze strany personalu, nikoliv z rodicky. "- to je podivná logika na způsob "obviněný má dokázat nevinu, protože tvrdí opak toho, co obviňující " - jde tady spise o diskusi nez soudni proces. Tak, jak pise Liza neni. Jak to teda je? "- Vaše pointa má drobnou vadu, vyjmenovaní avisované části obecných možností není zjednodušením" Nabidl jsi dve moznosti: projekci vlastnich obav a patologickou zast. Ani jedna nezda se mi jako padne vysvetleni. Spise jako nerudny pokus odklidit kritiku do "problemu" kritizujiciho. |
kili |
• |
4.4.2009 10:20:33
- pointa se nevyjadřuje výmysly, já jsem reagoval na výmysly, které autorka dané stati uvedla a na nic jiného
- žádný standard podávání K-vitaminu injekčně fysiologickým novorozencům neexistoval, takže ani nemohl být zrušen, jsou poměrnmě vyjímečné stavy, při nichž je tento způsob profylaxwe haemorrgahické nemoci novorozence nezbytný |
cizinka1 |
4.4.2009 10:12:39
Kili,
Myslim, ze spise ti unika pointa toho, co pani Maslova v clanku rika: ze novorozenec ma jine potreby nez to, co zaziva po narozeni. Nevim jestli nechces, nebo nejsi schopny to pochopit, ale tady nejde o aspekty technicke, zda novorozenci jde ci nejde natahnout nozicku, ale o to, ze neni duvod nastavovat novorozence do polohy, ktera neni pro nej prirozena, a je nasilne vynucena. Nejde o to, ze saci reflex nevymizi, ale to, ze pro uspesne kojeni je dulezite, aby prvni hodiny po narozeni miminko stravilo v bezprostredni blizkosti matsinych prsu. Jde nasilim napravit to, co nasilim po porodu bylo znicene, a pres bolest a utrpeni zase matku a dite "rozkojit", otazkou je, zda je toho treba, kdyz jde to i bez toho, aby se vytvarely umele prekazky? Kdy se zrusilo injekcne podavani vitaminu K jako standardu? |
kili |
• |
4.4.2009 10:05:21
- dáma netyká sponte sua
- Vámi předkládano za důkaz nemám - to je podivná logika na způsob "obviněný má dokázat nevinu, protože tvrdí opak toho, co obviňující " - Vaše pointa má drobnou vadu, vyjmenovaní avisované části obecných možností není zjednodušením |
kili |
• |
4.4.2009 9:58:46
to mohu těžko vědět já, otázku jste měla položit těm, kteří to prováděli
|
cizinka1 |
4.4.2009 9:57:28
"- zneužíváte mé odmítnutí tykání, aby se Vám nedostalo odpovědi, udělám ještě jednu výjimku"
Dame se tykani neodmita. "- říci se to dá, dokázat nikoli" Co ze nejde dokazat? Ze aktivne vedeny porod neni ucinna pomoc? Na to dukazu je dostatek. Ze byla to sebepomoc chlapovi, kteri o porodu nic nevi, ale potrebuje "pomahat" - je to zrejme. Mimochodem, zeptejte se kolegu porodniku, proc jim to dela takovy problem sednout se na ruce a nezasahovat. Odpovedi budou svedcit o uzkosti z ruznych: psychickych a pravnich duvodu. "- prokazuje ten, kdo tvrdí" - a i ten, kdo chce argumentovane tvrdit opak "- jsou to možnosti, které, jak jsem psal, m.j. vedou k onomu karatelství" - no, to sotva. Je to zjednodusene vysveteleni: to byla moje pointa. |
MarkétaP + 4 dcerky |
4.4.2009 9:56:23
Kili, co tedy mým dvěma fyziologickým novorozencům hned po porodu injekčně aplikovali? Jako součást standardního ošetření.
|
kili |
• |
4.4.2009 9:55:48
Indikace k FT jsou dány zcela jaaně a přesně.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.