| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se rodí v Lucembursku II.

[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 270 [Dalších 80 >>]
kili
  • 
4.4.2009 9:25:35
- co pro mne má a nemá smysl je moje věc

- já jsem reagoval na citované tvrzení, že si lékař léčí úzkost a netrpělivost

- argumentovaná kritika tu předložena nebyla

- špatně jste četla a/nebo rozuměla
kili
  • 
4.4.2009 9:21:15
někomu je to ke smíchu, já mám za to, že tím hůře, že se pouští do publikování věcí, o kterých nemá ani potuchy, jak je z článku na první pohled zřejmé
cizinka1
4.4.2009 9:20:19
"Nemíním vést komunikaci v tÿkání"

Pak nema smysl chodit na Rodinu. Tady se tyka.

"- nepsal jsem nic o absenci chybných postupů, reagoval jsem na citované tvrzení"

Ja taky. Citovane tvrzeni reagovalo na chybnou poveru, ze postupujici porod je treba urychlovat a ze je treba pravidelne kontrolovat jeho postup. Podstate slo o netrpelivost lekaru 20. stoleti. Chyba pretrvavala do doby az se zjistilo, ze aktivni vedeni porodu neni schopno snizit procento cisarskych rezu, naopak, je vytvari. Ted chyba pretrvava z kulturni inerce.

"- mezi výmyslem a kritikou je jistý rozdíl" - kdyz jde o vymysl, dokazte to. Je rozdil mezi kritikou argumentovanou a arogantnim popiranim tvrzeni oponenta.

"- češtinu mne vyučovat opravdu nemůžete"
Nejde o cestinu. Jde o smysl vety, ze nekdo nenavidi lekare (ci zdravotniky). Ta nedavala by zadny smysl v zadnem jazyce. Jedine pokud by slo o nejakou zavaznou psychopatologii, ale to tezko je pripad osob, ktere kritizujete.

Líza
4.4.2009 9:17:30
LOL, taky je gynekoložka, ne pediatr.
kili
  • 
4.4.2009 9:16:33
článek obsahuje bludy takového rozměru, že svědčí o ignorantství autorky ve věci péče o právě narozeného novorozence.
kili
  • 
4.4.2009 9:12:43
nikoli asi, ale určitě jste nepochopila mnou napsané tak, jak bylo napsané
kili
  • 
4.4.2009 9:11:26
Nemíním vést komunikaci v tÿkání, takže naposled :

- nepsal jsem nic o absenci chybných postupů, reagoval jsem na citované tvrzení

- mezi výmyslem a kritikou je jistý rozdíl

- češtinu mne vyučovat opravdu nemůžete

cizinka1
4.4.2009 9:04:08
Pani dr. Maslova je gynekolozka. http://www.respekt.cz/clanek.php?fIDROCNIKU=2008&fIDCLANKU=1064

Pamet mne klame - nebylo to o Podoli. Takze opravuji je nektera z prazskych porodnic neakreditovana.
kili
  • 
4.4.2009 9:02:12
Nevzpomínám si, kdy my dva jsme si spolu potykali.

Neznám osobu "Helena Maslova", nevím, čeho je "dr",
nevím, zda ono ZZ je akreditované. Takže v tomto ohledu nenaznačuji nic, kdežto mám ony pavlačové drby o zkratkách "ÚB" za zlovolné nařčení dokud nebude předložen důkaz. Pokud ona "dr" ví, že ve ZZ, ve kterém pracuje, se takových zkratek užívá a pokud toto zařízení je akreditované, pak povinností oné dr je ohlásit nežádoucí situaci standardním způsobem. Pokud to neučinila, může zase jen zameteat prvně před svým prahem.
amálkaZ
4.4.2009 9:00:52
Kili-asi tomu nerozumím.Ale když odmítnu dirupci při 4 cm a nástřih-mám mít potom výčitky svědomí,když můj novorozenec dostane žloutenku?~a~
[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 270 [Dalších 80 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.