| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kulturní tip: Piková panna

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 
Veronika
  • 
26.5.2009 12:20:24
Osobně myslím, že to vůbec nemusí být skrytá reklama. Vím to podle sebe, když jsem na nějaké zajímavé akci, tak o tom chci informovat ostatní.. A je logické, že jim tam pak napíšu všechny informace, tj. včetně toho nejdůležitějšího - kontaktu na provozovatele akce apod.
Chápu, že máš možná špatné zkušenosti, ale úplně zbytečné, všechno nemusí být dneska skrytá reklama. Osobně jsem pár takových zážitků pro různé servery, vč. rodina.cz psala a nikdy nešlo o skrytou reklamu
26.5.2009 10:30:13
Skvělý tip (i jako dárek za vysvědčení).... protože mám "čarodějnictvím" nadšenou 8-letou dceru, tak jsem hned koupila 2 lístky.
jana38
26.5.2009 9:33:57
Nemám ráda tyhle reklamy, co se tvářej jako zážitek maminky - "Včera jsem byla s dětmi blablbla, já jsem se bavila, bylo to úžasnéééé blabla.....".
Velmi silně pochybuju, že kdyby nějaká maminka opravdu s dítětem navštívila divadlo, které ji zaujalo, tak by o tom psala článek, kde by navíc uváděla celé kontakty na divadlo, včetně toho, kdy se hraje příště a že je divadlo klimatizové.

Proč prostě nenapíše mangement divadla normální pozvánku na představení? To si myslí, že jsou matky s dětmi takové slípky, že je nutno se je snažit oblafnout? Mě takovýhle přístup akorát znechutí:-(((
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.