| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč máš děti?

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 186 [Dalších 86 >>]
29.5.2009 7:54:23
Moc pěkný článek a souhlasím hlavně s tím, že jsou dva životy - jeden před a druhý po narození dětí. Mám to stejně a člověk si to může představovat jak chce, ale realita je úplně jiná. Nemůžu zatím napsat, že mateřství je moje nejkrásnější období, ale to časem asi příjde.
Blanka
  • 
29.5.2009 7:52:33
Já to beru, ale ať si každý myje dítě čím chce, mým dětem třeba mýdlo nikdy nevadilo, naopak se syn vysypal po "přírodním" mýdle, ale promiň říkat, že děti smrdí mýdlem ?
29.5.2009 7:50:41
když holt na některé otázky odpověĎ NENí, tedy alepoň ta takzvaně rozumná:)...prostě to tak cítíme a hotovo, ikdyž to rozum nebere....
Já mám 4 děti a někde v koutku srdce cítím, že třeba ještě to jedno...za nějaký čas...:)
Když mi bylo 24 a máma mi řekla, že mám v horoskopu v domě rodiny kolem sebe celý život malé děti, tak jsem si myslela, že to jsou děti mých sourozenců...vnoučata..ale v té době mě ani náhodou nenapadlo, že by to mohli být mé děti.
no a teď vím, že jo....přemýšlím i o pěstounské péči, až budeme mít dům.........do toho našeho "krcálku" už bychomse těžko vtěsnali:))))
Ikdyž ...jak se říká, když se chce, všechno jde:))))
Milada.
29.5.2009 0:46:28
Patricie,

no a i když bys o tom věděla, když bys věděla o tom, že Ti umírá někdo známý, jak bys to chtěla udělat? Jako s tím se nic dělat nedá, měla jsi 2 malé děti, stejně bys asi nikoho cizího nemohla doprovázet ke smrti. To je úvazek na celý den, který se s dvěma dětma moc dělat nedá.
Patricie
  • 
29.5.2009 0:35:35
Prave o umirani jedne kamaradky- duchodkyne jsem nevedela. O jeji smrti jsem se dozvedela az o rok pozdeji. Ja jsem uz mela dve male deti, nemela jsem uz na ni cas. Moc jsem si to vycitala.
Patricie
  • 
29.5.2009 0:31:50
Nemela jsi na mysli ...s max. jednim ditetem?
Patricie
  • 
29.5.2009 0:29:49
Prave jsem to mela na mysli. Oni si az ve stari uvedomi, ze jim chybi deti. Psala jsi to spravne. P.
Šakalík
  • 
29.5.2009 0:28:10
Naopak, Barri, příchod dítěte partnery stmelí. A neznám nikoho, kdo má děti a nahlas neprohlašuje, že to je jeden z mála kroků, které by nikdy nevzal zpátky. Před příchodem dětí jsem se s manželkou občas hádal ... to teď nepřichází v úvahu, protože máme společný poměrně náročný projekt a prostě při sobě držet musíme. Jdi do toho, dokud máš ještě mnoho sil.
Radí
Pan Šakalík
28.5.2009 23:28:39
Já zas sleduji sousedovic holčičku.../2roky/ maminka si ji pořídila, asi na ni též volaly geny a po porodu zas ty geny utichly. Proto je od rána do večera a od večera do rána strčená u babičky a maminka s taťkou se na ni občas jezdí mrknout a pak ryyyychle domů, prej potřebují klid....táta má před noční, táta má po noční, pak spravují dvůr, pak se obkládal dům, pak zas bylo třeba udělat řádný úklid a malá chudina furt ne a ne se dostat domů k rodičům. Vlastně my uniká pointa pro to dítě měli. Naštěstí pro babku je malá šíííleně hodné dítě, kde jej postaví tam bude stát dvě hodiny v kuse...jen nechápu na čem pak budou rodiče stavět až přijde pubertální věk, třeba pak babka nebude chtít hlídat...je mi z nich mnohdy zle.
Maia
  • 
28.5.2009 23:22:12
Sisan,
přesně tak, já viděla manžela asi 10 vteřin a už to ve mně všechno řvalo..a v něm taky. Pak bylo chcii mít s tebou dítě - já taky a bum, bylo.
Nikdy jsme ani já , ani on, nic tak silného necítili, to bylo přímo ječení genů, nedalo se tomu pomoct, ani utéct :-), proto mám děti.
Dneska jsme spolu 7 let, máme kluka a holku a jsem šťastná, že jsem tenkrát poslechla intuici a přírodu...
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 186 [Dalších 86 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.