| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč máš děti?

[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 186 [Dalších 56 >>]
Sekanice
  • 
28.5.2009 20:20:18
Tak si musím opakovat "nesmím být srab, nesmím být srab" a jít do toho :-D. Hlavně už bych se asi neměla dlouho rozmýšlet a ztrácet čas :-D. Pokud nemyslím na to, že bych si pořídila 3tí děcko, tak si stará nepřipadám, jakmile ale začnu myslet na to, že si ho pořídíme, tak si najednou stará začnu připadat a jak jsi zmínil, dokonce mě i napadlo, jestli ten porod vůbec ještě dokážu "udejchat". Asi nechám rozhodnutí na manželovi a pak už to prostě budu muset zvládnout a těšit se na dalšího člena rodiny :-D.Taková jsem byla spokojená a takhle se mnou musí začít lomcovat hormony na starý kolena :-). Manžela mám ale super, tak by asi bylo škoda nemít taky svojí "Barborku".
Jinak je strašně hezký jak mluvíš o svý ženě.
Sekanice
  • 
28.5.2009 20:05:55
Já kdybych mohla vrátit čas, tak bych do toho šla hned. Já jsem o tom uvažovala, když bylo dětem 4 a 2, nakonec jsem po dalším roce nastoupila zpět do práce a tak nějak jsme najeli na takový režim, že jsme trochu zpohodlněli. Zpočátku to bylo fajn a pak se mi začalo líbit, že jsem jako dobrá, že i nosím domů peníze a takový ty blbiny, jenomže teď už tak víc než rok mám pocit, že mi něco dost chybí a představa, že až do "důchodu" :-D budeme mít takhle "snadný život" je taky takový divný... Ale, když budu hodně upřímná, tak dítě bych brala hned, ale strašně se bojím jít do dalšího těhotenství a porodu, furt se mi v hlavě míhá, co by se mohlo stát, když už jsem ta "stará matka". Obě předchozí těhotenství i porody byly v pohodě a vůbec jsem si nepřipouštěla, že by mohl být nějaký problém, ale teď mám hrůzu, že se třeba něco pokazí. Tady už na sobě pozoruju, že jsem zestárla :-(. Takže jestli o tom uvažuješ, tak bych to zkusila hned. Pak už možná budeš jako já. Člověk pak už nemá tu odvahu co dřív a moc do všeho zapojuje rozum a ten je mi teď asi spíš na škodu :-D. Ale nevím, třeba se odhodlám. Určitě by to bylo fajn, ale nechala jsem si utéct asi tu správnější chvíli :-D. Nicméně obě moje děti do mě hučí, že by chtěli malýho bráchu nebo ségru, tak ti mi to zase zjednodušují. Malé děti znají od mýho bráchy - ti mají 2 a půl roku, takže i mají představu a snad by pak nebyly rozčarované, že malý sourozenec hned nebude akční :-D a hned parťák.
madelaine
28.5.2009 18:55:19
To je správná odpověď ~;).
Ale článek je moc hezký.
28.5.2009 18:54:06
Mně cizí děti dojímají až teď, ale řekla bych, že je to spíš tak - že se podívám na malé mimi a říkám si, je možný, že byl i Filípek tak maličký? A zavzpomínám jaké to bylo, když se narodil, na naše první společné dny a tak. Jinak cizí děti nic, to moje je nejkrásnější!!!!!!!!! To asi tak má většina maminek, si myslím.
28.5.2009 18:49:17
Teda Honzo, to jsi krásně napsal, to by si měla tvoje žena přečíst ~s~
28.5.2009 18:46:21
~R^~R^~R^ Krásně řečeno,naprosto souhlasím. Stejné štěstí prožíváme s manželem také, syn je pro nás vším a když můžeme trávit společný čas - je to prostě nádhera!
28.5.2009 18:44:12
Já to myslela tak, že jsem si zpětně uvědomila, že MŮJ život bez dítěte byl prázdný a nenaplněný ~c~ Samozřejmě někdo po dětech netouží a může žít šťastněji bez nich.
Červená řepa
28.5.2009 18:40:58
Napadlo mě to samé, tak krásně Honza o své ženě píše...aaachich ~s~.
Já bych si tedy snad ještě tu naši Barborku přála (my oba), i když máme děti už tři...za pár let...možná ...~:-D
jolana
  • 
28.5.2009 18:10:11
no a není to snad tak, je to přirozené, a čím by asi mělo být cítit???
Taodvedle
28.5.2009 17:56:31
ja ocichavam vsechna novorezanata a mala miminka ktere mi daji do roukou a nemuze se nacichat kdyz voni prirozene, maji takovou sladkou vuni. a nelepsi kdyz voni jeste po sladke vuni placenty, . no ja jsem fetisitka na miminka.! ale neumyvane mydlem!!!
[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 186 [Dalších 56 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.