| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak nás ovlivňuje svět reklamy

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 180 [Dalších 70 >>]
9.6.2009 20:18:41
Hroudo,

Báru neznáš, takže pravděpodobně prd víš. Znám jednu - navíc velmi inteligentní - holčinu, dnes už vlastně dospělou dámu a fakt často pro takové děti není nic horšího, než když se nudí a jsou neaktivní. Rýpla sis a za tím si stojím. Netřeba dál řešit.

Mimochodem - takové budoucí baletky a tanečnice vůbec se nadřou často neskutečně (i při jednom ,,zájmu"), nicméně to mnohé z těch, co nyní tančí asi fakt bavilo~;)
Katla
9.6.2009 19:32:03
že spotřeba aktivit není protikladem spotřeby zboží. Nestavěla bych na piedestal takové přetěžování malých dětí, a to ani když "je to baví"~o~
9.6.2009 19:13:17
Já si myslím, že to děláš dobře. Když dítě chce samo, zvládá školu bez problémů, nevidím důvod proč mu nevyhovět. Já osobně jsem moc ráda, že si kluci vyhledávají organizovanou zábavu, protože kroužky pro ně zábava je. Samozřejmě, že maj i spoustu času lítat po venku a lítaj, i když trnu co kde jak, znáte to a pokaždé když se vrátěj domů, pořádně si oddychnu. Škola je nebaví, dost se tam nuděj, tak proč by proboha nemohli dělat odpoledne to, co je baví, i kdyby to mělo být každý den. A než dřepět ve družině, to jsem je taky radši dávala na kroužky, aspoň zabředli postupně do různých oborů a dnes si umí sami vybrat.
9.6.2009 18:56:15
No, známým chodí dítě na hokej, doslova si ho dlouhodobě vyžadonil, kromě toho na AJ a do hudebky, ale myslím, že ti daj tyhle peníze jenom za ten hokej. A toho času s tím stráveného. Ale co by člověk pro děti neudělal.
Milada.
9.6.2009 18:53:27
Loro,

můj syn měl starej digifoťák normálně v první třídě na výletu. Stejně, jako měl manžel před X lety na školním výletu starou Prakticu nebo jakou značku (a fotky si vyvolával sám doma v koupelně), tak syn měl starej Canon. A stejně, jako měla dcera třeba před 14 dny jinej starej Canon. A štve nás dost, že manžel nemá čas děti učit Photoshop a jiné.

Libiku, zásadně říkáme dětem, že nemaj fotit zvířata, ale lidi. Proto ty foťáky sebou tahaj. Ne kvůli hradu, zvířeti, ale kvůli tomu, aby fotily své spolužáky, svojí paní učitelku, profesorku. Proto, aby měly vzpomínky a ne aby si fotily Vydrýska a Medvědy v Berouně.

9.6.2009 18:37:55
Kudlo, přesně nad tím foťákem přemýšlím ~d~ Snažím se dočíst, jestli to byla od Lory reakce na něco konkrétního, ale nějak nemůžu nic dohledat. Jinak moje holka foťák na školním výletě neměla, ale jenom proto, že si neřekla. Kdyby si o něj řekla, neměla bych problém jí ho půjčit. U nás foťák není něco jako posvátná kráva, které se smí dotknout maximálně tak vyvolení, pro nás je a odjakživa byl, běžnou součástí vybavení. Jasně, že bych holce nepůjčila svojí EVF (= falešnou zrcadlovku) - je na ni velká, těžká a složitá, ale běžný "malý placatý digitál" bych jí klidně svěřila. Máme oba, ten menší, když se manželovi nechce tahat s EVF a právě taky pro děti, pokud si něco chtějí vyfotit ~d~ (pod přímým dohledem na dostatečně bezpečném místě tedy můžou používat i EVF... ale ta je na ně fakt zbytečně těžká, u té mám celkem obavy o její bezpečnost... není to o ceně, je to zlevněný výběhový typ, cenově nastejno jako náš malý foťák).

Jasně, pokud si někdy splním svůj sen a koupím si DSLR (= pravou digizrcadlovku) s kvalitním makroobjektivem, tak se harantům do rukou nedostane ani omylem... ani manželovi bych ji nepůjčila... ale běžný foťák pro mne neznamená nic tak zásadního, co bych musela řešit ~d~
9.6.2009 18:27:54
Aha. U nás jsou výdaje na kroužek započítané v ceně kroužku (třeba to kreslení). A cestovné bylo zdarma, protože je to přímo v budově školky a i si jí tam vedoucí vyzvedne a zase mi tam dítko vrátí. Takže prostě dceru normálně vyzvednu ze školky. ~;)
9.6.2009 18:24:47
O to nic. Mě to jenom šokovalo. Neumím si totiž představit jaké že kroužky to dítko navštěvuje nebo kolik jich je, za tu cenu. ~:-D

Dcera chodila letos cvičit, na kreslení a zpívání (5,5). Příští rok jí chci dát ještě na předškoláka a ona chce chodit na angličtinu + ty předchozí, ale já má "strach", že toho bude na ní moc. ~d~ Jinak letos za kroužky 1.700 + 900 + 250. ~t~ A to jsem si myslela, že je to hodně peněz. ~t~
9.6.2009 18:09:00
Loro X, a jaký je problém s foťákem? Třeba ti rodiče tomu dítku věří, že ho nerozbije a neztratí, třeba s ním chtějí sdílet radost z výletu? Třeba by jim nevadilo, že ho rozbije nebo ztratí, protože si můžou snadno koupit nový... ale i tak, není to jejich věc? Mohou oni za to, že my našemu dítěti foťák z různých důvodů s sebou nedáme?
9.6.2009 18:05:56
Libik a co je špatného na tom, těšit se na mobil k vánocům?
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 180 [Dalších 70 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.