| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak nás ovlivňuje svět reklamy

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 180 [Dalších 110 >>]
Líza
10.6.2009 6:14:21
Libik, nevím, fakt ti přijde že třeba ten skaut je o soutěživosti? Mně připadá spíš o kamarádství a spolupráci.
Stejně tak výtvarka, na kterou chodí moje dítě - vzhledem k tomu, že v jejich třídě jsou děti od 3. do 9. třídy, smíšený, tak dost dobře soutěžit ani nejde, prostě ti mladší mají motivaci, když vidí, co už starší dokážou, ale hlavně to dělají pro radost, tak aby se jim to líbilo.
I ty různý pohybový kroužky se daj (byť teda fakt dost těžko - ale jde to) vybrat tak, aby soutěživý nebyly (naprostá nutnost pro moji dřevěnou dceru, která by jinak byla fakt frustrovaná).
10.6.2009 6:09:45
Libiku, nevím. Jako dítě jsem divadelní dílničku nezažila, jako rodič ji soutěživě nevidím, není o tom naučit se podávat herecké výkony (to dělají spíš na divadelním kroužku), ale vzájemně mezi sebou spolupracovat. Vlastně se platí jenom den ode dne, takže děti mohou chodit jenom na téma, které je zaujme, nemusí být nutně uzavřená společnost, která se na začátku školního roku přihlásí.

Ale jinak ta soutěživost je všude, kde se sejde víc dětí dohromady. Ono i pobyt na pitomém dětském hřišti dokáže v dětech podporovat soutěživost (nebo pocity méněcennosti, že já po té prolejzačce nikdy nebudu chodu lézt tak úžasně, jako ti ostatní). Něco o tom vím, ptž moje prostřední je "takové tiché přemýšlivé dítě" a tyhle věci si docela bere ~d~
10.6.2009 1:18:56
Nejak se nemuzu zbavit dojmu, ze ten, na koho ma nejvetsi vliv reklama, je prave autorka. Mam dojem, mozna, ze se mylim, ze nekde mezi radky je nejaka nevrazivost vuci vsem, kteri ...nevim presne co, maj spoustu hracek, prehravacu, fotaku, mobilu, dluhu. Jak na to prisla? Delala nejaky pruzkum ve stovkach rodin, travila s nima v anonymite a citovem chladu cele vecery, zatimco jeji hostitele viseli na netu a tak znechucene odesla napsat tento clanek o bohapustem vlivu nerestne doby?

Trochu podobne, jako nedavno jina osvicena vedma rozpoznala, jak se do zahuby riti rodiny prave tech druhych, kteri maji o neco vic penez, nez ona, ackoli ovsemi posilaji deti do stejne hrisne drahe prvni tridy, ale to autorka preci uvazlive zhodnotila jako to prave, takze to se nepocita, to muzou, ale jnak, sodoma!

A co vic, v teto diskusi se nam narysovali dalsi konzumenti tentokrat mimoskolni cinnosti! Jen do nich! Ted premejsim, v cem bych mohla vyprofilovat ja nejake sve originalni Frantiskanstvi. Nejak me nic nenapada, ale kdyz zas s necim prijdete, urcite se pridam!
Cow :-)
10.6.2009 0:39:00

Jendo, bravo tleskám, jsi mě povavil v tuto pozdní hodinu.
Tož čéče, máš nějaký omezený vizus a představivost.
Můžu nechat zcela organizovaně běhat své batole na uzavřené zahradě.
Dítě je zcela pod kontrolou, neb matka bud sedí u notebooku doma a kouká z okna na zahradu a hrající si dítě a nebo popadne laptop, sedne si na terásku a mezi psaním odpovědí jde uplácat bábovičku.
Další děti-ty odrostejší se zcela samostatně dopravují do školy, ze školy a do všech kroužků či doborov. aktivit.
Pračka pere, pekárna peče, myčka myje, blinkry blikají a stěrače stírají.~t~~a~
Jsem si to zjednodušila natolik, že když jsem v horním patře a nechce se mi dolů, tak se připojím z některého dětského pokojíku. Prostě každý člen rodiny má svoje PC~t~
Dokonce se na tom dají zkoukávat i ty pohádky, které zmiňuješ~2~
Otevřít si s manželem flašku vína? No otevřít můžu a taky ji za měsíc vyhodit, páč si cucnem jednou, dvakrát a pak na ni zapomenem.
Tak jestli si ty takto představuješ pestrý přepestrý life, tak jsi mě fakt pobavi~y~l

Hele, ono to není takto, jak píšeš: Skládá se 1. z počítače, 2. z počítače a 3. světe div se: z počítače

Ono je to takto:
1. místo můj noťas
2. místo manželův laptop s mobil. připojením
3. noťas puboše
4. noťas pubošky
5. připojení z IPhone

Jo nějak jsem nepochopila, proč by to chtělo hnout zadkem?~t~ Něco s ním není o.k.~d~
10.6.2009 0:32:04
Jéžiš, já to taky nepíšu kvůli sobě, ale kvůli Tvejm mladejm, abys jejich koňské a jiné úlety nahlížela s jistým pochopením :-).
Milada.
10.6.2009 0:30:09
Mirko,

já píšu o tom, co učíme děti my. Ať si každej fotí co chce, já to nikomu nezakazuju~:-D
10.6.2009 0:26:10
no nevim nevim esli by sis nějakej vybrala ~t~~t~~t~~R^
10.6.2009 0:20:46
Já si to nepamatuju, že bych ti řekla, že váš kalendář byl super hnusnej?
Ale ještě navíc ve své ponurosti nesnáším darování zážitků.

To by bylo. Do 17. sem nevlezu, budu se (nejen) fotit, tak tu buďte hodné. Dobrou.
10.6.2009 0:18:21
Hm, tak to já miluju právě ty své fotky, i když nejsou profi, je moc šedá obloha, linie se sbíhají ap., právě pro to, že JÁ jsem to TAKHLE viděla, že JÁ jsem si vybrala zrovna tenhle úhel pohledu. Zkrátka si s těmi objekty vnitřně "povídám". To samé si pamatuju na kdysidávnou dovolenou, výlet do ZOO. Jistě, páva určitě najdeš někde v encyklopedii skvěle vyfoceného; ale nikdy to nebude ten "náš" páv, co tehdy kráčel mezi stolečky u kiosku a v jednu chvíli před námi rozprostřel své nádherné peří. Pro mě to taky má význam. Jen právě ta jedna konkrétní fotka je svědkem toho, že zrovna tenhle páv tam v tu chvíli byl s námi, že na tom zámku zrovna v tu chvíli trůnil čáp na komíně...
Milada.
10.6.2009 0:15:31
Libiku,

nechci to tu obnovovat, každopádně jsem Ti tehdy psala, že naše kalendáře nevkusný nebyly, ale Tys tomu nevěřila.
PS: My už žádný neděláme, když je nemáme komu dávat :-)
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 180 [Dalších 110 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.