| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak nás ovlivňuje svět reklamy

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 180 [Dalších 90 >>]
Milada.
10.6.2009 0:00:53
Mirko,
učíme dítě, aby si vyfotilo něco, co už nenafotil někdo jiný, někdo profi. Když pojedeš na Hlubokou, nikdy neuděláš (a ani moje dítě neudělá) super snímek. Super snímek udělá fotograf, kterej na ten super snímek čeká hodiny, dny, noci, má na to vybavení, má na to stativ, čeká na světlo, vyleze někam, kam dítě vylézt ani nesmí, neboť ho tam učitelka nepustí atd.
My dítě učíme, aby fotily okamžiky jedinečný, což jsou momentky, což jsou spolužáci, kamarádi, něco, na co se za pár let rádi podívaj. Na to, že, v ZOO jsou žirafy v ohradě s pletivem se fakt za pár let dívat nebudou ~t~
9.6.2009 23:58:12
Já bych řekla, že kroužky hodně šponují soutěživost, i ta nejnevinější divadelní dílnička je o tom, že tam někdo vyniká.

Ne každé dítě je na to stavěné.
Teraza Horáková
9.6.2009 23:56:51
Sylvie - dramaťák???? Vzpomínám na něj moc hezky. To byla tak všeobecná činnost, od tělocvičny, přes sborový zpěv, přes hraní her včetně divadla :-))))

A továrna na zážitky.
9.6.2009 23:55:15
Já vzpomínám spíš na kroužky, ptž ty mám spojené s blbnutím ~t~ Jo, lítání před barákem bylo taky fajn, ale tak kolem deseti-jedenácti-dvanácti let se to začalo lámat a z kamarádek se stávaly buchty - chtěly jenom dřepět na zadku na lavičce a drbat, kdo co kde kdy s kým... zlatý kroužky, tam aspoň člověk potkal lidi naladěné na stejné vlně ~y~

Jinak já bych řekla, že v téhle diskuzi se tak nějak zapomíná, že je kroužek a kroužek ~d~ Co choděj moje holky do Skauta, na plavání nebo když starší chodila na divadelní dílničku - to jsou takové poměrně volné kroužky, bych řekla. Samozřejmě, divadelní dílnička, kdy se děti vyblbnou improvizacemi na dané téma je něco jiného, než dramatický kroužek, kde by secvičovali hru a základy plavání budou taky něco jiného, než třeba závodní plavání... Prostě ne každý kroužek znamená superorganizovanou činnost, kde dítě nemá ani čas zablbnout s kamarády ~d~
9.6.2009 23:52:39
Milado, nechci rýpat, ale proč by si dítě nemohlo vyfotit i Vydrýska a medvědy? Já taky běžně fotím víc krajiny, stromy a zátiší, budovy a zámky, než lidi. BAVÍ MĚ TO. Mám ráda krásné stavby a krásnou přírodu, tak proč bych neměla mít památku, připomínku, jakou krásu jsem tehdy a tehdy viděla? A proč by to samé nemohlo cítit a chtít dítě?
9.6.2009 23:50:43
Ale já přeci Hroudě neberu, že objevila reklamu i v aktivitách dětí, jenom si na to vybrala fakt blbej terč. Protože to poslední co ovlivňuje mé a dceřiny aktivity je právě reklama. Ale to jedno. Tohle celé nebylo o diskuzi. Já nevím jak moc to Hroudě pálí, spíš mám dojem, že ji baví se neustále do někoho strefovat. Možná by nebylo od věci, aby se se stejnou vervou pustila sama do sebe ~j~
9.6.2009 23:44:04
Já taky z dětství vzpomínám ráda na blbnutí před barákem. Problém je, že bydlíme v centru Prahy a tam je jaksi nemožné nechat 8mi leté dítě blbnout. Nicméně kamarádky k nám, Naty k nim, hřiště, in-liny aj. to všechno stíháme také, jak už jsem se snažila vysvětlit o něco výše. Navíc máme kamarádů poměrně dost právě díky těm kroužkům - takže je i výběr ~t~
9.6.2009 23:38:56
Báro máš jistě nárok na vlastní vnímání diskuse, ale Hrouda velice trefně v diskusi o reklamách zmínila skutečnost, že reklama ovlivňuje především životní styl, ani ne tak v čem pereme, a ukázala to na příkladu konzumace aktivit.

Já si nemyslím, že se to až tak týkalo toho, co dělá ve čtvrtek nebo v úterý tvoje malá a že jako postřeh k článku o reklamě(neobjevnému) je to výborný.

Hrouda je někdy držka(většinou), ale dost jí to pálí.
9.6.2009 23:36:41
Teda je pravda, že já opravdu nemám čas, jako některé obzvláště rozohněné strávit celý den u PC posuzováním a haněním jiných matek. Navíc bych se nikdy neodvážila posuzovat a šmahem odsuzovat něčí výchovu, aniž bych dotyčného znala. To by možná taky stálo za zamyšlení.
Teraza Horáková
9.6.2009 23:32:22
počkejj.... o chlapech jsem nepsala ~t~
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 180 [Dalších 90 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.