| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kdo nekojí s námi...

[<<Předchozích 140] Příspěvky 141150 z 289 [Dalších 139 >>]
Petra Neomi
  • 
17.6.2009 19:54:03
bavíme se tu o tom, že někdo, kdo o cosi příliš nestojí, nebude vyvíjet námahu, aby to mohl dělat? Když je vůle, je i cesta, když vůle není, tak to prostě opravdu nejde.
Protože ze mne mlíko dva roky jen stříkalo, kojila jsem, mít vpáčené bradavky, nebo málo mlíka, tak prostě kojit nebudu. Tím chci říct, že v dostatku informací problém netkví, alespoň ne většinou.
maja
  • 
17.6.2009 19:40:26
"vždyť to mateřský mlíko není v ničem lepší než Nutrilon!".
Já teda nevím, ale nikdy jsem se nesetkala s někým, kdo by tohle tvrdil. A už vůbec ne s někým kdo nekojil a toto by tvrdil.
maja
  • 
17.6.2009 19:33:56
no jo to jsou ty s termoskou....my neměli termosku :)
maja
  • 
17.6.2009 19:30:32
Tak to nechápu...jak můžou dát dítěti jiný jídlo než jaký chce máma. To snad není možný.
17.6.2009 19:30:19
Asi nemám pevnou vůli. ~d~ Nerozkojila jsem se u dcery ani omylem. Neměla jsem ŽÁDNÉ mléko. ~;(( A mohla se klidně stavět na hlavu. I laktační poradkyně si se mnou nevěděla rady.
U druhého jsem sice kojila, ale s příkrmem. Mléko sice trochu bylo, ale bylo málo. Čím víc jsem příkládala, tím méně jsem ho měla. Navíc po 40-ti minutách kojení, vydržel syn 20 minut a pak "řval" hlady a já už mu nemělo co nabídnout. ~n~
Jak říkám, nevám pevnou vůli. ~j~ "Asi."
pernicka,12/05,5/08
17.6.2009 19:28:38
Buď kojení jde nebo nejde - je jedna věc, ale když kojení jde a nechce se asi druhá.Pokud je to někomu nepříjemné tak budiž jeho vůle, tady nešlo asi o to, že to nejde, ale asi že se nechtělo kojit, i když to šlo. Nevím o čem tedy vůbec autorka píše... ani nechápu o čem tady vůbec diskutujete holky
ALianan
17.6.2009 19:25:29
Proč tak složitě?

Voda byla převařená, připravená v termosce, nutrilon byl nasypaný v lahvičce, vše položené na nočním stolku. Stačilo to pouze zamychat dohromady. Navíc v noci "kojil" většinou manžel. Pro mě to bylo jednodušší než 45minut kojit a za hodinu to znova.~d~

Jo, asi bych se nakonec rozkojila, ale mě to bylo vysloveně nepříjemný. Cítila jsem se jak dojnice.

maja
  • 
17.6.2009 19:25:09
Co si myslíte o tom, že se kojí všude? Třeba v obchoďáku na lavičce , v restauraci atd. Mě osobně by se víc líbilo, kdyby si ženy co kojí vybíraly nějaká zastrčenější místa. V některých zemích to funguje tak, že žena přes sebe při kojení přehodí jakýsi šátek a za něj prso schová . Nevím, je to jen můj názor, ale vystrčené kojící prso na veřejnosti mi né že vadí, ale přijde mi to takové zvláštní.
maja
  • 
17.6.2009 19:16:33
trošku si mě pobavila: vodu si převaříš dopředu, dáš do lahve ( do několika lahví najednou), lahve zavřeš a ohřeješ na patřičnou teplotu až když potřebuješ ( ohřev nejlépe v mikrovlnce u nás 30 sekund). Takže když prcek řve už jen dáš mléko , zakvrdláš a jdem tankovat.
Radka/04/06+12/07
  • 
17.6.2009 18:50:04
Já odpovídala "bohužel ne", ale já kojit chtěla, ale nebylo mi to dopřáno... což byl pro mě šílený šok, protože starší dceru jsem kojila do roka a to jsem jí rodila císařem a rozkojila se hned druhý den a mlíka bylo hafo, podruhé trval porod cca 20 minut, přirozeně a mlíko si cestou hodilo odbočku do prčic.
Nicméně každýmu je do toho fakt houby
[<<Předchozích 140] Příspěvky 141150 z 289 [Dalších 139 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.