| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vývoj dítěte - 20 týdnů

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 60 [Dalších 10 >>]
30.10.2004 15:11:12
Mám dotaz,Petříkovi v úterý bude 20 týdnů,a vůbec "nemluví"před měsícem už v ydával zvuky jako uaa eue,auo.Teď nic.Jen kouká a kroutí jazýčkem.Mám ho nechat,nebo jde pro to něco dělat-
Děkuji Karin
Kamila, Lenička 31.5.04
  • 
21.10.2004 15:41:01
Je nám taky 20týdnů, ale zatím se ještě nepřetáčíme. Zkouší to na bok, zakloní hlavičku, ale pořád se jí tam plete ručička, aby se převrátila na bříško. Jinak na bříšku se nám taky moc dlouho nelíbí. Od narození se nám voda a koupání začalo líbit teprve tak od 3m, teď už ve vodě cáká a je vše v pořádku. Chci se zeptat, jak to, že už chodíte plavat? Já myslela, že se může plavat až od 6m. Nebo plavete jen doma ve vaně?
katka. SÁRA 5 mesicu
  • 
11.10.2004 9:03:43
moje holcicka se uz prevraci.taky se rada koupe. stavi se na nozicky,ale nechce mi zase sedet.
Lenka a Verunka 18týdnů
  • 
10.9.2004 16:28:01
to Verunka se už přetočila když jí bylo 14týdnů a byla rozbalená před koupáním. oblečená se přetočila když jí bylo 16 týdnů. chechtá se už také dlouho. Nejradši má kroužky. to si vydrží hrát i hodinu sama. přendává to z ruky do do ruky, mává s nimi, když jedeme autem tak si zpíváme (teda ona jen tak brouká. je velice živá a jsem zvědavá co bude dělat až jí bude 20týdnů, když už to vše dělá.
1.8.2004 16:57:40
mam krásnou dcerku Leničku která se narodila 15.3.2004takže zitra začíná 20tý týden.miluje koupaní a nechce se jí z vaničky ven.dokonce jí manžel dal do bazénu v kterem se jí také líbylo.V postýlce se otačí vzhuru nohama,dokonce se jí už 2 povedlo otočit se na bříško a hodněkrát se otočila sama z bříška na zádíčka.Už 3den strašně výská.papame pacholíčky,kašičky,přesnídávky,polévku a sunar.pijeme štavičky a čajícek.Když plače uklidní jí cinkrlátka a nebo houpaní v kočárku.ale Lenička je hodná a žádné problémy spolu nemáme.Chtěla jsem se zeptat jaká kašička je nejlepší a co bych mohla ještě kromě jmenovaných surovin dát.Děkuji Anna K.
Matyáš
  • 
11.2.2004 19:24:06
I já zdravím všechny maminky,
ani ten můj klouček s tím otáčením na bříško nijak nepospíchá.Je mu už 22týdnů a tak si říkám, že má nejvyšší čas, ale pak se utěšuji tím, že je to kluk a ty jsou línější.Jinak také moc rád sedí, za ručičky se přitahuje a velmi pozorně sleduje okolí-skoro to vypadá, jakoby si to do té hlavičky všechno zapisoval.
Markéta
Tadeášek
  • 
22.1.2004 21:19:30
Pozdrav všem maminkám,
našemu malému je 18 týdnů a hrozně rád se směje. Když se probudí, tak na jeho tvářičce je úsměv. Na bříšku se mu vůbec nelíbí, tak s tím otáčením vůbec nepospíchá.Ale může to být i tím, že už váží sedm kilo. Za ručičky si hrozně rád sedá a pozoruje okolí z jiného úhlu. Miluje chrastítka a také svůj ukazováček, který je jako struhadlo. Každé miminko si vytváří osobnost už od malička, a tak nemůžeme chtít, aby byly všechny dětičky stejné.
8.6.2003 14:44:02
Asi jsme nějak v předstihu,Evičce je 18. týdnů a za ručička se přitahuje do stoje už od 15. týdne, překuluje se ze zad na bříško a na bok od 17. týdne.
31.5.2003 15:38:54
Naší Anince je nyní 19 týdnů a dělá přesně vše co bylo popsáno v tomto článku. Obrací se suverénně na bříško, ale zpátky ji to ještě moc nejde , to ještě mamka musí pomoci. Nejvíc mě ale udivuje, jak takhle malé miminko rozumí legraci a stačí když s ní někdo z rodiny začne laškovat a už výská a chechtá se nahlas, až se zajíká. Také rozumí některým slovům, zejména, když brouká a má náladu na hraní. To pak stačí říct kdopak bude dneska zpívat a jakmile Aninka tohle uslyší, začne vyluzovat nepopsatelné zvuky. Takové skřípavé táhlé ááááááááá a éééééééé přičemž mění výšku hlasu. Je to velmi legrační a někdy to vypadá jako by skřípaly dveře od stodoly. Také už poznává členy rodiny. Když se jí ptám kdepak je tatínek? Tak ho hledá očičkama a když ho v místnosti uvidí, tak je celá šťastná naklání se k němu a směje se na něj. Stejně tak miluje svůj obraz v zrcadle myslím si, že si ještě neuvědomuje že je to ona sema, ale myslí si, že je to nějaké jiné miminko, co se na ní směje a natahuje ručičky.
Vanda
  • 
6.5.2003 17:41:22
Ja jsem rada,ze nase Adriana ma uz 3 mesice za sebou a je po kolice, dost jsme si s ni uzivali ! Teprve tedka,ve 4 mesicich,je s ni velka sranda ! Take se pretaci,ale jen ze zadicek na brisko,zpatky uz ne.Taky vsechno ocucava,vsechno hned musi ochutnat a ja si musim casto menit obleceni.Kazdy den ale prinasi neco jineho,a tak je to prima kazdym dnem videt zase dalsi skok ve vyvoji.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 60 [Dalších 10 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.