| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kam s dětmi do restaurace

[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 495 [Dalších 365 >>]
  • 
24.10.2005 22:21:24
Ahoj. tak s tím úplně souhlasím. Mám chlapečka 2 roky a také kojíme. Sice posledních 14 dní už jen ráno v 5, ale pořádza mnou chdí že chce " peko ". Když měl malý rok, tak jsme byli na dovolené v Beskydech. Zrovna když jsme byli ve skanzemu, tak si naše mláďátko vzpomělo že chce papat. nedalo se nic dělat museli jsme sednout na lavičku a kojit.Moje kamarádka říka, že jsem správna matka, že dám dítěti najíst kdy chce. Za to muj otec vždy s úsměvem kroutí hlavou, že kde to vytáhnu, tam to vytáhnu. No není to perfektní, když máte papání pro svého broučka vždy teplé a po ruce?
Oggová
23.10.2005 14:09:02
Ahoj Štěpánko, my s dětmi jezdíme na Šumavu, nevím jestli to pro vás nebude z ruky. Tak jestli chceš písni si o podrobnosti, ať tady nezabíráme místo. pa Oggi
Štěpánka, Tom 4 roky
  • 
21.10.2005 7:29:22
Dobré ránko,
jako každý podzim plánujeme, kam vyrazíme v zimě za sněhem.
Jsme průměrní lyžaři s průměrnými příjmy.
Již 2x jsme si užili v Malé Úpě v Krkonoších.
A rádi bychom změnu, ale ejhle, nemohu na internetu vypátrat žádný hotýlek či chatu, kde bych mysleli na to, že náš mrňous potřebuje někde project ten svůj auťák a že ke svému životu nepotřebuje bar ani saunu.
Nemáte někdo tip, kam bychom se v Čechách mohli vydat :
- mohli jsme si zalyžovat
- a v hotelu či chajdě mají alespoň nějaký dětský koutek ?

Díky za tipy.

Štěpánka
Jancy
20.10.2005 16:05:11
Je tady mnoho příspěvků, ani jsem se jimi nemohla najednou prokousat.
Souhlasím, že kojení je také projevem mateřské lásky, ale neodsuzuji nikoho za opačný názor. Starší syn neměl to štěstí, abych ho mohla kojit. Možná jsem byla nezkušená a nebyl nikdo, kdo by poradil. Je to už 15 let a paní doktorka bez jakýchkoli otázek napsala Feminar a bylo to. Člověče, když chceš, pomož si sám!
Mladší už se měl líp, narodil se v jimé době, jiné porodnici, kojila jsem ho do 14 měsíců. I na veřejnosti. Třeba v ZOO ve Dvoře Králové ukazovala maminka asi dvouleté holčičce: " podívij, maminka dává miminku pít mlíčko". Náhodou je to krásný zážitek. A z toho kojeného miminka je už školák. (Z toho nekojeného puberťák, taky vyrostl.)
Můj názor: kojte když můžete a nenechte se nikým odradit. Je to vlastně hrozně pohodlné pro maminku i pro miminko.
1.10.2005 19:52:37
Souhlasím s Danielou,naprosto. Exhibicionista rozhodně nejsem, ale na druhou stranu nejsem falešně prudérní. Já už se k tomuto tématu vyjádřila dřív,ale klidně to tu napíšu znova : na veřejnosti jsem kojila, bylo to pohodlné a vždy jsem se setkala spíše s projevy sympatií ;-) .
PajaMM
1.10.2005 10:45:43
To prece neni o exhibicionismu...alespon ja to tak nebrala. Kdyz mela mala hlad, tak jsem ji proste nakojila, at jsme byly kdekoli...a nikdy mi to neprislo divne. A jestli ostatnim ano, tak se s tim budou muset smirit, protoze je to UPLNE NORMALNI CINNOST!
A nikde prece nevystavuju sva prsa, jen krmim sve hladove dite...
Eve
  • 
30.9.2005 19:42:16
tak když je někdo exhibicionista,nic proti tomu,já bych na veřejnosti nekojila
kattypanda
  • 
17.8.2005 10:25:04
Je to vůl a srab najednou.Jestli tě přestal, tak to rozhodně nebylo ze dne na den, a tudíž nevím, proč to neudělala hned na začátku tvého těhotenství. Nemá cenu ho přemlouvat. Ponižovala bys sama sebe. Vím jak jsme v těhotenství citlivé a jak toužíme po hezkém slovíčku a pohlazení, ale musí to být ten správný člověk. A tenhle to není. Hlavně se netrap, zní to asi jako sci-fi,ale dítěti to nepomůže, ba neopak. Neboj oba nebo obě, budete v pohodě, až se to narodí bude to to nejkrásnější na světě a žádný chlap to nemůže zkazit. Je sice fajn to s někým sdílet, ale pokud nemá zájem ochuzuje sám sebe a takový člověk tě nemůže rozhodit. Jsi silná osobnost a zvládneš to.....buď hrdá sama na sebe a buď ráda, že můžeš být maminou. Jsi mamka a kdo je víc. Hodně sil!!!
Libushe+3
15.8.2005 19:54:01
Budete v poradku, bude vam lepe, nez kdyz budete mit takoveho chlapa. Taky jsem s takovym zila 2 roky co me miloval jen jako "sestru". Je to pohroma. Bude ti lepe svobodne a budes si naplno uzivat krasneho mimca. Brzy pak potkas chlapa, ktery se do tebe opravdu zamiluje a ty budes dekovat za sve rozumne rozhodnuti. Nechej ho plavat a tes se na mimi, bolest prejde rychleji nez si myslis.
15.8.2005 0:14:17
Ahoj, nevím, co mám ze zoufalství dělat, tak utíkám sem. Jsem v 26 tt a zrovna jsem se dozvěděla, že ode mě přítel v nejbližší době odejde, protože mě přestal milovat. Už to řešíme delší dobu a já vím, že citům se nijak poručit nedá a jsem totálně zničená z jeho chladnosti. I když se celou dobu snažil asi se přetvařovat, dělat, že je vše v pohodě, tak já to z něj cítím...Teď je jasné, že odchází a já jsem úplně v koncích. Nejen pro to, že si to bez něj neumím představit, ale hlavně kvůli malému. Já vůbec nevím, co s námi bude...
[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 495 [Dalších 365 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.