| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kam s dětmi do restaurace

[<<Předchozích 150] Příspěvky 151160 z 495 [Dalších 335 >>]
5.5.2005 16:31:08
Alberte, chápu, že v tvé době se asi matky s dětmi na veřejnosti moc neukazovaly, ale dneska máme 21. století (to ti asi uniklo ze záhrobí) a není se za co stydět.
Takže se vrať do hrobu a laskavě tam zůstaň.
S.
Lída+2
5.5.2005 16:10:32
Co je špatnýho na tom nakojit dítě a nehledě na to,že vy jste se tam cpal taky a nikdo Vás od tam tuď nevyhazoval ŽE?
Navíc z kojícího prsa je vidět jen trochu kůže tak co vás na tom tak pohoršuje. to dítě má hlad co 2-3hodiny a tak se přece nezavře maminka doma a nebude čekat až dítě doroste do věku kdy bude moci jíst to co ostatní.
Kolik Vám proboha je,že máte takové předpotopní názory.
Pijete z lahve na veřejnost a jíte a pijete v restavraci tak to mimčo se taky rádo nají a pokud mimču hluk nevadí není to Váše starost.
jsou děti kterým hluk u kojení nevadí a třeba ussnou i v rámusu v kterým my by jsme oko nezamouřili.
Albert.Einstain
  • 
5.5.2005 15:34:17
Pokud je to nezbytně nutné,budte tak laskavé kojící matky a odvrat te se bokem.Otřesný zážitek z restaurace Ikea,kde mezi desítkami strávníků matka vyklopila vprostřed davu prsa a bez toho aby odešla do přebalovací místnustky tak kojila,to s námi,docela otřáslo.
Pominu li hluk,nehygieničnost a nevhodnost tohoto aktu pro dít.Připadali jsme si jako v cikánském ležení.
16.4.2005 23:04:47
Ahojky, mám syna, kterého již kojím 27 měsíců. Ze začátku jsem se na veřejnosti trochu styděla, ale dnes mám již propracované někdy i velmi kuriozní techniky kojení. Řekla jsem si ,že budu kojit do dvou let, ale synek se drží jako klíště a tak jedeme dál! Teď už je venku pěkně a tak je to fain. Je však pravdou, že se občas někteří kolemjdoucí dívají na matku, která kojí !velkého kluka! poněkud divně. Jak jim mám říci, že mám místo mléka smetanu, které se ten můj klučina nechce vzdát! D.K.
10.4.2005 17:46:54
Je mi vas opravdu líto Sarume. Vůbec si to nechcete připustit, že máte nějaký problém, ale věřte mi máte a tímhle postojem ho opravdu nevyřešíte - možná by to opravdu chtělo nějaký typ hlubinné psychoanalýzy - třeba by se ten problém našel a vyřešil. Víte podobně nechtějí uznat,že mají problém třeba alkoholici. Ten váš určitě není tak zlý, ale to neznamená, že vás nebolí.
10.4.2005 17:22:22
Á a jsme u toho zase někdo vidí v kojení na veřejnosti sexuální výzvu. Je to trochu ulítlý ne? Je přesně vidět na co zmíněná Sarume opravdu myslí, že :-). Sice budu mít první dítě až v srpnu, ale pokud bude mít hlad tak ho určitě nakrmím kdekoliv, protože dítě je přece důležitější než nějací cizí lidé, kteří mají nejspíš problémy a mindráky se svým vlastním tělem, pak by měli navštívit psychologa.
Lenka Peroutkova,Jirka 3 mesice
  • 
3.4.2005 13:38:57
Ahoj mamky,
i my radi kojime venku, pokud samozřejmě počasí dovolí.Mimčo se nakrmí pěkně na sluníčku, rychleji zase usne a můžeme být venku klidně i celý den. Zatím plně kojíme, takže je to bez problémů. Pokud mamka už nekojí, mám tip, jak připravit umělé mléko i v terénu. Převaženou vodu si dát do termosky, kde zůstane teplá a pak už jen stačí smíchat se sušeným mlékem.
Lucka
  • 
21.3.2005 10:29:25
Ahoj maminky,
omlouvám se, že Vám sem lezu. Chtěla bych se Vás jen optat, jestli některá nemáte Niplette od Aventu, nutně to scháním, ale jakoby se po tom slehla zem. Nové se mi kupovat nechtějí, je to dost peněz a ty teď potřebujeme na něco jiného. Tak jestli je už nepotřebujete, napište mi prosím na email: jusinka@email.cz. Dík Lucka
HONZA
  • 
20.3.2005 22:23:01
Chápu podrážděnost koukat na něčí prso zvlášt když matka nešetrnym způsobem dává najevo okolí že kojí ale nemyslím že je nutné se někde schovávat když má dítě hlad vy si přece taky nekoupíte rohlík se sunkou a pak ho konzumujete někde za rohem aby vás nikdo neviděl.To dítě za to nemuže že má hlad a jediné co dokáže zaplakat aby si o svoje jídlo řeklo to rovnou můžeme děti krmit sunarem a pak se není za co stydět pokud není tedy vulgární vyndat lahev a rozmýchávat prášek ktery dítě sice zaplácá žaludek ale to je asi tak vše co umí. A pokud maminka chce vždy dokáže dát nakojit dítěti kdekolyv a za jakychkoliv podmínek aniž by si někdo toho všiml.
Dana, dcera 2 roky
  • 
16.3.2005 17:03:48
Ahoj, většina z vás se mnou nebudete souhlasit,ale mně osobně kojení na veřejnosti vadí. Taky jsem kojila, ale vždycky jsem se někam zašila, kde mně nikdo neviděl. Zrovna nedávno jsem byla v restauraci a nějaká maminka vytáhla prso, na které byl opravdu odpudivý pohled a hrdě ho nacpala miminku do pusinky. Přešla mně veškerá chuť na jídlo. Kojení považuji za intimní záležitost.
[<<Předchozích 150] Příspěvky 151160 z 495 [Dalších 335 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.