| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kam s dětmi do restaurace

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 495 [Dalších 475 >>]
mira vesely
  • 
7.1.2010 10:01:37
mas li pěkna prsa asi ano tak je to moc hezky
jitus10
2.1.2010 20:46:11
Dobrý den, mám 6 týdeního chlapečka. Když přiložím syna k prsu¨, tak dokáže pít i hodinu, někdy i více. Chtěla bych se zeptat zda je to zdravé a zda mu nemůžu nějak ublížit. Mám dost mléka,někdy i odsříkávám. Před chvilkou vypil 150ml a pořád má hlad, mám mu dopřád jídlo a nebo ho mám nechat vyplakat až usnu. Někdy mi totiž u prsu i usne...Děkuji
18.12.2009 8:45:10
V PRAZE UL. VE SMEČKÁCJ JE MALÁ RESTAURACE VESMÍRNA, JE TO UL, Z VÁCLAVÁKU, PRIMA, NEKOUŘÍ SE, KOUTEK PRO DĚTI NÁDHERA, OBSLUHAUJÍ MENTÁLNĚ POSTIŽENÍ, ALE CHOVÁNÍ PRIMA, JSOU VELICE MILÍ, HNED OBSLOUŽÍ, MUŽE SE S KOČÁRKY, NO PROSTĚ PRIMA, V AMERICKÉ UL,VINOHRADY JA CUKRÁRNA CAFÉ.- CAPUCINO- KOUTEK PRO DETI, NÁDHERNÉ RODINNÉ PROSTŘEDÍ, OBSLUHA RYCHLÁ ,OCHOTNÁ A KOUTEK PRO DĚTI MATRCE S POLŠTÁŘI, HRAČKY. VYZKOUŠEJTE MAMINY .
  • 
25.11.2009 10:59:16
Myslim si,že na kojení na veřejnosti vůbec nic neni špatného.Já jsem bohužel kojila jen krátce.Měla jsem nějaké starosti a o mlíčko jsem přišla,ale do doby co jsem ho měla jsem na veřejnosti kojila taky.Myslim si,že je to uplně stejný jako když dospělý dostane hlad,taky se nají.A to miminko nebude hladovět jen proto,že je někdo proti.Tak ať se nekouká když se mu to nelíbí.Je to krásná věc a prohlubuje to vztah mezi maminkou a děťátkem.
  • 
3.11.2009 14:02:54
Milé maminky, TJ SOKOL ČIMICE (Praha 8) pořádá v sobotu 7.11.2009 od 10 do 16 hod Velkou burzu podzimního a zimního oblečení pro děti. V nabídce bude převážně značkové oblečení NEXT, ADAMS, KENVELO KIDS, BARBIE, DISNEY atd. Ceny budou pouze do 60Kč za zimní obl., 30Kč za vše ostatní. Oblečení pro miminka pouze 20Kč. Srdečně Vás zveme.
Info na: www.burzacimice.wz.cz
Iva, Tadeášek 13 měsíců
  • 
13.10.2009 10:01:34
Ahoj, i já kojím na veřejnosti, plně jsem kojila také 7 měsíců a nevidím důvod v tom, to tomu malému odpírat, je to dobré pro něj a co si budeme nalhávat, i pro nás maminky je to velice příjemné. Blízký kontakt s naším děťátkem, vždyť to je to nejkrásnější... Kojím stále, a kojit budu, dokud to bude možné. Ivča + Táďa
4.10.2009 16:18:37
Stalo se vám někdy, že kovová kostice v průběhu praní vyklouzla z podprsenky a dírou v bubnu se ztratila někde uvnitř? Jak v tomto případě postupovat? Že tam je poznám podle toho, že při otáčení bubnu to drhne. Mám pračku plněnou zboku a je úplně nová.. Poradíte někdo? Děkuji předem.
Davdan
26.9.2009 0:57:04
No tak "největší projev lásky" - to je trochu nadsazené ne???? To jakože matky co nekojí, nedávají nejvíc miminku najevo lásku?????...... ehm.
jita78+10/2006+6/2011
23.8.2009 12:48:56
Ahojky ještě jednou :o) Omylem jsem svůj dotaz "vsadila" do této diskuse... pardooon ;o)
jita78+10/2006+6/2011
23.8.2009 12:35:21
Ahojky všem :o)
Můžete mi prosím poradit? Pro syna (3roky, skoro 20kg) budeme kupovat Vyvýšenou postel (spodní část bude domeček na hraní). Nevíme si rady jaký typ matrace pro tak malé dítě pořídit... Latexovou nebo Polyuretanovou? Určitě chceme kvalitu, ale také za rozumnou cenu ;o) A jaka by měla být tvrdost? Rošt bude klasický laťkový. Díky moc za rady, tipy, názory. Hezký den :o)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 495 [Dalších 475 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.