Sarume |
• |
17.12.2004 21:10:47
nejsem zadna stara generace, jen soudny clovek, muzete mi rict z ceho soudite , ze kojici matka je oanem sveta??????
Jestlize se nenaucite respektovat lidi, tak je mi lito vasich deti, jste jen hloupa osoba, ktera si mysli , ze tim ze porodila spasi svět, ale jinak nás tady dobře bavíte:) Vás jsme si vytipovali přesně:) je Vám ke 30 nebo málo přes a máte dítě a myslíte si , že jste něčím děsně vyjimečná:) Vy jsze přesně ta matka jak jsem nedávno četla:) jeden druh , když dítěti vypadne dudlík, letí ho sterilizovat, 2. typ ho olízne , a více matka, 3. typ ho dá olíznout psovi:) a s těmi je největší pohoda. Z vás bude akorát militantní matka, budete se hádat s učiteli a vychováte rozmazlené hajzlíky, kteří v realném životě spláčou nad výdělkem, a jak říkám, naučte se resppektovat lidi, ať aspon něco dobrého se od vás děti dozvědí. BTW: mě jste neodpovídala, ja jsem si jen všimla včera , jak jste militantní a nekomu tady nadáváte, A já Vás potkat někde jak kojíte tak Vás slušně požádám, ať jdete do ustraní, něco je příroda a něco je evoluce, v přírodě matka kojí, člověk , kterému byl nadělěn rozum, si určil, že na veřejnosti ukazovat prsa je nehezké, vlastně podle vás sex nutný k plození dětí je taky nutný a samice se samcem v přírodě taky kopulují, tak proč by nemohli v restauraci, že:) jste hloupá a je mi vás líto. |
16.12.2004 17:57:53
A ještě jsem telepati!? Jakpak víš že mě ty lidé oduzovali?! Tvé mindráky do běžného života slušných lidí nepatří.
A říct mi někdo aby jsem si nakojila doma?! Nemusím lidem nadávat aby věděli že jsou pitomí. Co takhle starat se o sebe? Fakt jsem nevěřila že skameněliny ještě běhají po tomto světě a ono jo. Ubohost, ubohost a nic než ubohost! |
16.12.2004 17:53:40
Já jsem naprosto klidná, kdyby jsem nebyla tak by jsem se vyjadřovala zcela jinak. Vy jste jasnou ukázkou zapšlklé staré generace a je naprosto jedno kolik je Vám let. Jak můžee srovnávat kojící matku s "odalenými prsy" pokud jste si nestihla všimnout. Tak je tam jasný rozdíl. Odhalená prsa mají upoutat pozornost a kojící matky mají nakrmit děti! O tom to totiž je o dětech a ne o tom co se komu líbí nebo ne. Upřímně pokud moje dítě brečí hlady jsou mi ženské jako Vy naprosto, naprosto ukradené a dám najíst svému dítěti.
Máte 3 děti a učíte je že vidět prsa je špatné? Že kojit na veřejnosti je neslušné a pohoršující? Jak jsem psala minule: Je mi Vás líto! |
sarume3 deti |
• |
16.12.2004 14:54:34
ty cos potkavala, te odsuzovali, jen kdo se ma s militantni MATKOU hadat:) a pubertaci jsou taky lidi, ja bych ti to klidne rekla do oci at si nakojis doma
|
sarume |
• |
16.12.2004 14:51:22
Co kdybyste se Vážená uklidnila, trocha tolerance, osobně též považuji kojení na veřejnosti za zhovadilost, když už kojit , tak na to mám mít čas a soukromí, i pro dítě je to lepší a taky myslete na lidi kolem.
Tohle to modní , já jsem matka kdo je víc , je něco co je příšerný, doufám, že další generace uděla z mateřství zas něco něžného, tajemného co je maximálně mezi matkou , otcem a dítětem:) A to samé otec u porodu, nedávno jsem zabrousila na forum , kde byli názory mužů a nejčastější, nikdy více a do sexu s partnerkou se jim po tom už dvakrát nechce a zhruba 10% si nedovede představit orální sex po tom co viděli:( což je celkem smutné, nemyslíte? Tkže budme matkami, ale budme taky lidma,není daleko doba , kdy nahe telo bylo neco pro hvezdicku a sex mel puvab ted cumi z kazdeho casopisu a vy tem mladym chcete jeste strkat svoje nabehle prsa a ne zrovna hezka pod cumacek:)tak si predstavte ty sve deti jak ve 13 jdou k Mekaci s partou a maji se tam divat na skupinu matek s odhalenymi nadry, fuj BTW: abyste me zas neurizovali, jsme zena a jsem matka 3 deti:) takze vim o cem mluvim |
14.12.2004 13:12:34
Je mi Vás i Vašich dětí velmi upřímně líto! Jste plná zloby, nenávisti a kod ví jaké "špíny" ještě. Ušel Vám jaksi základní fakt, prsa jsou tu proto aby nakrmila mládě! A pokud Vám matka krmící mládě přijde jako exhibicionista vidím jedinou možnost: ústavní léčbu Vaší osoby!
Já jsem kojila 34 měsíců a na veřejnosti první rok kdykoliv si dítě řeklo a NIKDY jsem se nesetkala s negetivní reakcí, měla jsem štěstí potkával jsem samé normální lidi a ne zatrplké puberťáky. Jak si Vy vůbec dovoluje soudit koholik jiného?! Co takhle uklidit si napřed doma? |
hmr |
• |
14.12.2004 8:36:35
Dobrý den Gábino,
zabloudila jsem na tyhle stránky úplnou náhodou, ale nestačím se diskusím divit. Když si představím, že tyto neomalené, nevychované, drzé a nestadaté exhibicionistky (možná by jiné označení bylo výstižnější) vychovávají děti, hrozím se. Vy jediná jste zde normální. Děkuji Vám. |
• |
4.12.2004 19:18:45
Ahojky, Naprosto s Tebou souhalsim!!V podstate se divim, ze kojeni samo o sobe a pak to, jak dlouho kojim a kde je vubec tema pro diskusi. Mela by to byt samozrejmost, ze se lide vzajemne akceptuji...Ja jsem kojila rok.... pokud chce ale nekdo kojit let pet, tak proc ne? Kde je napsany,ze se ma kojit tak, nebo tak dlouho?Pokud existuji ignoranti, kteri s tim maji problem, tak je poslete do P.....
Ti maji hlavne problem sami se sebou.... |
Pawlí |
• |
1.11.2004 20:14:40
Ahojky,
kojila jsem svého syna 34 měsíců a protože se narodil v červenci tak jsem ho při procházkách venku kojila kdykoliv si řekl. A to včetně autobusu. Nikdy za celou dobu jsem se nesetkala s jakoukoliv negativní reakcí. Naopak "bezdůvodně" se na mě usmívali cizí pánové i dámy.Konec konců, prsa jsou tu jako zdroj potravy pro mimko, že to cvičí s pánským osazenstvem je momentálně vedlejší pro ně je nemáme (nejen pro ně) Pawlí |
31.10.2004 21:14:52
Mám podobnou zkušenost. Poprvé jsem musela kojit v porodnici také když měla spolubydlící na pokoji návštěvu a to prosím celou rodinu s babičkama dědečkama a sestrou a jejím mužem + samozřejmě svým. A nemusím říkat že bylo už dávno po návštěvních hodinách. Nejsem ten typ co má rád když na ní chlapi pískají a očumují kor když má člověk po porodu z normálních dvojek tak čtyrky. Takže to bylo dost nepříjemné ještě jsme nevěděli dost dobře s malou jak na to a ty lidi do toho. nebyla to žádná paráda. Ale mimi řvalo tak co se dalo dělat. Teď je Káje 16měs. a když chce napít dostane kdykoli a kdekoli. Tím nemyslím samozřejmě to, že se posadím doprostřed restaurace nebo na Václaváku :-)))) Ale snad každé mamě jde o to neukazovat se a když se člověk dívá tak stejně vidí jen hlavu miminka takže se divím že to někoho pohoršuje. Měby mohl zkusit někdo něco říct a přestože se považuji za celkem slušnou tak v tomhle případě bych asi i ostřejší tón a slova zvolila. Kojení zdar!!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.