28.5.2007 18:50:21
huhu.. jsem ráda,že jsem pomohla :-)
Tak doufám, že budete brzy v poho. A doufám, že my taky. Do školky ta naše cácorka, taky už nepůjde, a tak doufám, že budou holky zdravý a že budeme chodit ven. Doma už mi s toho taky hrabe :-(. Ještě tento týden to musím vydržet ( až bude zdravá ta mladší) a od příštího týdne hurá na vycházky... Tak zatím. Dej vědět jak to s váma vypadá... |
huhu, holky 4 a 2 |
• |
28.5.2007 18:01:39
Mildo,
moc dik za info. Dneska jsme byli u doktorky, takze jsem si vyprosila nejake leky na imunitu. Bez tebe by me to ale jinak vybec nenapadlo resit, opravdu mas muj dik. Skolku mame do zari zakazanou (neeee, ja se z nich doma zblaazniiiiim). A rozhodla jsem se zacalovat za mandle nekrestansky penize na te soukrome klinice - udelaji to koncem cervna (u nas by to bylo koncem srpna, tedy po prazdninach). Doktorka si od mandli dost slibuje, tak snad to bude lepsi. Plus ty leky na imunu, tem verim taky hodne. takze jeste jednou dik M. |
27.5.2007 16:51:43
Ahoj Huhu...
ty léky na imunitu se jmenují RIBOMUNYL.. Ta starší je brala asi ve dvou letech a od té doby paráda... Byla fit... bohužel si před měsícem prodělala spálu a ta jí uplně vysála, takže imunita na nule. Doktorka mi říkala, že to bohužel někdy trvá i rok, než se tělíčko po té spále vzpamatuje. Ale vzhledem k tomu, že má zase antibiotika, tak jí nasadila znovu ten Ribomunyl a tak věřím tomu, že to bude lepší a lepší. Bere se to půl roku.. první dávka se podává tři týdny..vždy jen čtyři dny v týdnu a další dávky jsou jenom čtyři dny v měsíci. Ta mladší bude brát v červnu 4 dávku a řekla bych že je to poznat. Trpěla na průdušky a dlouho jsme měli klid. Teď je teda nachlazená... Ale má to lehčí průběh. Přeju pevné nervy... a alespoň jednu klidnou noc :-) |
huhu, holky 4 a 2 |
• |
26.5.2007 15:48:32
Ahoj Mildo :-)
jaky vam dala leky na tu imunitu? V pondeli pujdem k doktorce, ja ze bych to s ni probrala. S tou starsi je to fakt katastrofa. Pry to bude lepsi az ji vezmou nosni mandli (mame termin na konci az sprna). A ja se jenom desim, ze do te doby to bude pokracovat timhle stylem. A kdovi jaky to bude potom. achjo, je to na pytel. Uz ma 38 i ta mladsi. A tatinek prohlasil, ze se MUSI jit vyspat. Me odvezou. Nebo zavrou :-) huhu |
26.5.2007 15:03:09
Huhu- jsem na tom stejně. Mám dvě holky, 4 a 1. v půlce dubna mi onemocněla jedna- a chvíli po ní druhá. Ta starší byla nemocná tři týdny a každý týden jiná nemoc.Teď jsme byli asi čtrnáct dní v poho a jsme opět doma. A opět na antibiotikách.A zase nejdřív jedna a potom druhá... takže opět minimálně 14 dní doma :-(.
Už nevím co vymýšlet abych je zabavila.. Jsou otrávený, unuděný.. Venku takový vedra a ony v horečkách... Doktorka jim nasadila léky na podporu imunity, tak doufám, že to zabere a my budem trávit léto hezky venku. |
zdenča |
• |
26.5.2007 13:23:45
Vzkat pro xJitunku:
opravdu nechápu tvůj názor.Zřejmě ještě "asi" nemáš dítě,protože kdyby ano,tak bys věděla,že kojení se nedá nikdy načasovat přesně na určitou hodinu. A hlavně,nikdy si nic nezařídíš,když bys měla vždy kvůli kojení běžet domů.Nikdo přeci tady netvrdí,že kojí tím stylem,že ukáže celá prsa atd. Takže si radši nech ty svoje "zastaralý" názory pro sebe nebo to sem radši nepiš,je to fakt trapný.V jednom máš ale pravdu,že ty reakce,které se tu objevily,nemusely obsahovat tolik sprostých slov,je to zbytečný.čau |
huhu, holky 4 a 2 |
• |
26.5.2007 9:17:46
holky ignorujte ji. Co jsem tak listovala historii, sem tam se takovy prispevek objevi (ze by stejna osoba..?). Kdo vi, co si tim resi.
Me by ted zajimalo jak prezit dalsi tyden s myma holkama. Posledni 2 mesice to u nas je tyden skolka, tyden viroza, tyden antibiotika, tyden rekonvalescence a opet tyden skolka. Takze to je 14dni doma s obema!! No a ted se te starsi zase po tydnu virozy, kdyz uz teplota zacala klesat, tak dneska najendou zase vylitla pres 38 (klasika v sobotu). Achjo. Asi se zblaznim. huhu |
Terka-Baruška + ♥ 20t. |
25.5.2007 21:28:39
Elllino,ty si teda prase jestli kojíš na veřejnosti.HNUSNY prase.Jste děvky nebo co???
Kam to spěje,máte sedět na prdeli doma,když kojíte a nepohoršovat okolí.Akorát strašíte s těma ceckama nechutnejma.Můžete kojit podle potřeb dítěte,ale tak aby nedošlo k tomu,že bude kozu chtít zrovna v restauraci máte nakojit doma.Akorát se vystavujete a dělá vám dobře že na vás lidi čumějí.Jste prasata,všechny kojící mámy do jedný.A ty Lucko s Ondráškem 8.11(06) ty jsi taky prase jestli kojíš venku. Je to fakt nechutný,ty mámy si to neumějí zařídit tak aby nakojili doma a ne když to děcko chce venku. No to je prasárna.A ani ty cecky neumejete!!!Hrabete venku na kde co.NEvím proč kojící ženská leze do restaurace |
Denyna003 |
25.5.2007 21:19:37
A kdo říká že vystavuje prsa lidem před oči???
Podle mě je kojení přirozená věc.Je to krásný dar kojit děťátko.A Jitka si nezaslouží kojit vůbec,když má takovýto pohled na kojení. Já sama kojím,kde si děťátko řekne,když jedeme autem,tak v autě,když jsme u doktorky a dítě má chuť na mlíčko (je jí půl roku),tak ho dostane,je to naprosto přirozené,jako když si jdete vy na výletě koupit párek v rohlíku,když dostanete hlad.Dítě má taky hlad. Chápu maminky které se stydí ukázat své poprsí,ale plně podporuju ty,které vesele kojí kdy si děťátko řekne,podle jeho potřeb.A snad ani neznám ženu maminku,která má děti a na kojení pohlíží s odporem(možná tak 18tiletá puberťačka)ale né maminka... |
Markéta |
• |
25.5.2007 16:34:33
mila damo, konecne ctu take neco inteligentniho. Deti jsou prirozenou soucasti zivota (nekomu jsou dany a nekomu ne). Nekdy mi ty "klany maminek" inspirovane americkymi komediemi pekne sajou krev:-)))) Glorifikace pohledu na kojici matku se da chapat v nabozenske ikonografii, ale nikoli v restauraci. Pokud budu kojit dite, udelam to nekde v klidnem zakouti, kde budu ja a miminko. Vystavovat prsa lidem pred oblicej mi opravdu nepripada vhodne. je to exhibicionismus, ktery by zeny jiste neventilovaly, nemit dite na ruce. ...achjo. A co se tyce koureni v restauracich, ano, je to nevhodne, ale muzete si prece vybrat cukrarnu ci restauraci s prostorem pro nekuraky. Uvedomte si uz konecne, ze jen kvuli tomu ze mate maleho clovicka, nemuzete diskriminovat cely svet kolem!! Jit do hospody Vas prece nikdo nenuti. A paklize do ni vstoupite, respektujete pravidla PROVOZOVATELE .
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.