| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kam s dětmi do restaurace

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 495 [Dalších 435 >>]
Markéta
  • 
25.5.2007 16:32:09
mila damo, konecne ctu take neco inteligentniho. Deti jsou prirozenou soucasti zivota (nekomu jsou dany a nekomu ne). Nekdy mi ty "klany maminek" inspirovane americkymi komediemi pekne sajou krev:-)))) Glorifikace pohledu na kojici matku se da chapat v nabozenske ikonografii, ale nikoli v restauraci. Pokud budu kojit dite, udelam to nekde v klidnem zakouti, kde budu ja a miminko. Vystavovat prsa lidem pred oblicej mi opravdu nepripada vhodne. je to exhibicionismus, ktery by zeny jiste neventilovaly, nemit dite na ruce. ...achjo. A co se tyce koureni v restauracich, ano, je to nevhodne, ale muzete si prece vybrat cukrarnu ci restauraci s prostorem pro nekuraky. Uvedomte si uz konecne, ze jen kvuli tomu ze mate maleho clovicka, nemuzete diskriminovat cely svet kolem!! Jit do hospody Vas prece nikdo nenuti. A paklize do ni vstoupite, respektujete pravidla PROVOZOVATELE .
Markéta
  • 
25.5.2007 16:30:24
mila damo, konecne ctu take neco inteligentniho. Deti jsou prirozenou soucasti zivota (nekomu jsou dany a nekomu ne). Nekdy mi ty "klany maminek" inspirovane americkymi komediemi pekne sajou krev:-)))) Glorifikace pohledu na kojici matku se da chapat v nabozenske ikonografii, ale nikoli v restauraci. Pokud budu kojit dite, udelam to nekde v klidnem zakouti, kde budu ja a miminko. Vystavovat prsa lidem pred oblicej mi opravdu nepripada vhodne. je to exhibicionismus, ktery by zeny jiste neventilovaly, nemit dite na ruce. ...achjo. A co se tyce koureni v restauracich, ano, je to nevhodne, ale muzete si prece vybrat cukrarnu ci restauraci s prostorem pro nekuraky. Uvedomte si uz konecne, ze jen kvuli tomu ze mate maleho clovicka, nemuzete diskriminovat cely svet kolem!! Jit do hospody Vas prece nikdo nenuti. A paklize do ni vstoupite, respektujete pravidla PROVOZOVATELE .
Markéta
  • 
25.5.2007 16:29:53
Michaela a syn 4 měsíce
  • 
24.5.2007 12:36:59
Milá Jitko,taky kojím na veřejnosti a kdo chce podívá se a kdo ne otočí se ale ještě jsem se nesetkala s někým kdo by byl znechucen.V tom máš pravdu do hospody bych v životě nešla,ale co jsi napsala ve svém článku mě pohoršilo!Chtěla bych vidět v čem chodíš ven ty když je horko,určitě sukni takovou kde leze prdel a tričko o takové velikosti že by jsi ho ani nemusela mít nebo jsi tak tlustá že své tělo na veřejnosti ani neukážeš a buzeruješ druhé!Prase jsi ale ty, když si musíš před každým kojením mýt kozy,protože asi tobě neříká nic.Ty se asi každý den nekoupeš,když to musíš podstupovat.Pokud vím tak jsme se všichni narodily nahatý nebo ty a tvoje dítě jste už byly oblečený???????A co doktor,který rodil tvé mimčo to není prase????Vždyť na tebe koukal!!!!!!!!!!!!!!!!Řekla bych že v hlavě nic nemáš když napíšeš tohle.
Z
  • 
22.5.2007 11:21:51
si děláš srandu s tím tvým názorem,né? Asi děti nemáš, jinak bys tohle nenapsala.
beruška a syn 4 měsíce
  • 
6.5.2007 17:09:51
Milá Gábino,jsi ignorant.kojím také na veřejnosti a když se chtěl někdo podívat tak se podíval kdo ne odvrátil hlavu.Zajímalo mě jak daleko jsi šla ty?!a to ti ani nevadil mimčův brek mě tedy ano.V životě bych nenechala syna brečet hlady.Ty asi jo když napíšeš takovou hovadinu.Zajímalo by mě jestli lidé,kteří měli jakýkoli problém ohledně dětí,kojení apod ti to na potkání hlásili.Příště si rozmysly co napíšeš.Přeju tobě i děťátku hodně stěstí do budoucnosti.
Leona
  • 
5.5.2007 15:04:21
Jitko,koza jsi akorát tak ty. Pokud by to mléko teklo ze zadku,tak ten zadek klidně na ulici vystrčím.A zrovna na tebe!!!
5.5.2007 13:04:11
Milá Jitko..tvrdíte tady o sobě, jak jste dokonale vychovaná, ale o poprsí, ňadrech..atd se zmiňujete jako o kozách! myslím, že už tohle mluví za vše..a pokud bych s dítětem zůstaka doma a nikam nechodila, což je teoreticky váš názor, tak ta sociálka se objeví rychleji, než když budu kojit tam, kde má prcek hlad..
a není obnažování jako obnažování..u kojení to je mateřský pud, přirozenost..a to, že si před každým kojením MUSÍTE omýt ňadro celkem dost vypovídá o tom, v jak "čistém" prostředí žijete..
..a celkově pochybuji o existenci vašich dětí...vždyť i sex, milování není z většiny hygienický :oD
S přáním příjemného dne! Soniczka
3.5.2007 18:49:29
Na kojení na veřejnosti nevidím nic špatného,i když jsem se taky setkala s nepochopením.Je to přece nejrychlejší a nejpřirozenější způsob stravy miminek.Jak by jste asi někde na úřadě ohřívali Sunar?Prso je nejlevnější a nejrychlejší ohřívačka mléka.Prostě tam je v teple a kdykoliv akorát teplé k dispozici.Co víc bychom si v dnešním uspěchaném světě mohly přát.vytáhnu prso,dám napít prso schovám a je hotovo,ani nemusím nic mejt a vyvářet.Stačí jen opláchnout nebo utřít plenou a je hotovo.Ona to příroda dobře zařídila jak maminkám ušetřit práci.
2.5.2007 22:05:43
Milá PRASE jsi tak akorát ty!!! Asi máš doma místo dětí plyšové hračky,jinak by jsi přes ty svá nevymáchaná ústa nemohla vypustit tolik hnusných slov.A pokud náhodou nějaké děti máš,tak jsou to chudáci,kteří nemají matku,ale zabšklou a zamindrákovanou trubku!!! Kojení je úplně normální věc,k mateřství patří a nikdo se nad tím,že kojíme venku nepohoršuje.To může opravdu jen primitiv,jako ty.a to jsi nás dneska s Katkou a Hankou měla vidět,jak nám to šlo,když jsme kojily tři na jedné lavičce!!! Kojení zdar a ty si zalez do jeskyně a už z ní nevylézej!!! S úctou Ivana :o)
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 495 [Dalších 435 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.