| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kam s dětmi do restaurace

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 495 [Dalších 425 >>]
Denyna003
2.5.2007 13:48:09
JITKO,
to,že s dětma chodíme do restaurace nemá co dočinění s hospodou,ne??!!

A kojení na veřejnosti není žádná prasárna,to pardooon.Nevím jaké mínění máte vy.
To jak píšete,že se při kojení odhalujeme, jak je to k poblití atd atd..Věřte,že kdyby šli miminka kojit jiným způsobem než prsem, jistě by rádi na veřejnosti maminky tento způsob ocenili a není v našem zájmu se vystavovat.
Navíc, kojení je nádherná věc a v dnešní době se ženy skrývat vůbec nemusí. Zřejmě jdete z módou pozpátku...
Viděla jsem i moji známou (maminku) s pouze dvoutýdenním chlapečkem v Budějovicích na Zeměživitelce, chlapeček je plně kojen.Mamča si s miminkem sedla do stínu na lavičku pod strom,děťátko nakrmila,dala si přes rameno plenu,aby si odříhlo a zpět položila do kočárku a vesele se procházela po areálu.Fakt ji moc obdivuji a alespoň si někam vyjde a nesedí doma a nerejpe se ve svých pocitech,jako jiné ženy po porodu.
Plně podporuji kojící maminky na veřejnosti.

Já sama,když je potřeba tak nakojím. Vy jste zřejmě jiná,asi jste sem přiletěla z MARSU nebo odkud...
  • 
2.5.2007 10:52:01
"Milá" paní Jitko (nebo jak se opravdu jmenujete)!Teda Vy máte slovníček, to Vaše dítka(ko) budou jistě dobře vychovaná ! Já kojím svéhon syna skoro rok, bydlím daleko od města a když musím něco zařídit, tak vesele kojím na ulici, v úřadu,u doktora....prostě všude, kde je třeba. Lepší vyndaný prso a spokojený mimi, než řvoucí mimi. V našem městě je taky kostel, když byl Dáda malý, často jsem kojila tam, často šel okolo farář z bohoslžby a opravdu pokaždý se na nás usmál. Tak co na to víra? A čistota, jak píše paní přede mnou - mateřské mléko prso hojí. Jestli kojíte a Vaše děti mají zuby, tak máte taky pěkně ohryzané bradavky? Co mastičky - pomáhají? Nebo používáte kloboučky-to se dětem jistě líbí že a užívají si maminy.Soňa
  • 
2.5.2007 10:50:51
"Milá" paní Jitko (nebo jak se opravdu jmenujete)!Teda Vy máte slovníček, to Vaše dítka(ko) budou jistě dobře vychovaná ! Já kojím svéhon syna skoro rok, bydlím daleko od města a když musím něco zařídit, tak vesele kojím na ulici, v úřadu,u doktora....prostě všude, kde je třeba. Lepší vyndaný prso a spokojený mimi, než řvoucí mimi. V našem městě je taky kostel, když byl Dáda malý, často jsem kojila tam, často šel okolo farář z bohoslžby a opravdu pokaždý se na nás usmál. Tak co na to víra? A čistota, jak píše paní přede mnou - mateřské mléko prso hojí. Jestli kojíte a Vaše děti mají zuby, tak máte taky pěkně ohryzané bradavky? Co mastičky - pomáhají? Nebo používáte kloboučky-to se dětem jistě líbí že a užívají si maminy.Soňa
2.5.2007 10:32:43
pani Jitko,
souhlasím s ostatníma když musím říct že jste v tomto směru poněkud staromódní-nechci být vůlgární-to sem vůbec nepatří. Mám 9měsíčního syna, kterého kojim jak venku v parku, tak v restauraci a dokonce i v autě. Je pravda že do hospody nechodim-nemám k tomu důvod. Nikdy mě nenapadlo se za tak normální věc jako je kojení stydět. Jsou situace kdy neni možné se vracet domu na kojení-je možné že trávíte celé dny jen v blízkosti svého bydliště-což je mi vás upřímně líto, ale já se svou rodinou jezdim na výlety . Jak píšete o hygieně a utírání prsou-tak s váma nesouhlasim - je lepší si prsa neotírat protože mateřské mléko působí jako lék na bradavky. Je to lepší než používat několik druhů mastiček.
Narozdíl od vás mě připadá krásné když žena kojí své dítě. Vůbec mi ten pohled nevadí. Pokud vám jo, tak se ratši zavřete doma a nevycházejte ven!!!!!!!!!
Briony
1.5.2007 20:05:24
Prostě mi to nedá abych taky nezareagovala na Jitku a její vulgárnost.Mám 14.měs.mimi a dosud jsem myslela,že pokud jsem kojila tak dělám jen dobře,že kojím např.u doktora kde jsem prostě musela být nebo při delší procházce na lavičce když to bylo nutné zakryla jsem se plenou a myslela,že má malá má vše co potřebuje tedy MM,které má správnou teplotu a dostává ho naprosto hygienicky!!A teď koukám,že to bylo špatně po porodu jsem se měla zavřít doma a být zavřená a užírat se zlostí po celou dobu kojení.
Paní JItko nespadla vy jste sem z nějaké hodně dávné minulosti??Po přečtení vašeho přísp.mi fakt připadá,že jste někde zaostala.
A navíc preferujete jak by maminky měli být slušné a měli mít morální zásady,taky jste mamina a přitom máte slovník jako dlaždič-samá sprostota,ale ono se hezky nadává a haní když můžete schovat totožnost co ? Myslím,že v tom bude spíš nějakej mindrák.
Monika
  • 
1.5.2007 4:04:46
Boooooooooze, JITKO, kde zijes? Nemam slov... Preju ti prijemne hniti doma a vyssi sebevedomi. Neni to o tom, ze bychom se my, ostatni maminy, rady ukazovaly a libovaly si v nahote. A propos, vyraz KOZY, to se taky k prepeclive mamince moc nehodi, nemyslis? To je zrovna vyraz z hospody.... Mej se fajn a klidne me zastrel. Monika
30.4.2007 21:50:32
Milá pani Jitko,nepovažuji nekuřácké cukárny a zahradní restaurace za zaplivané hospody. To člověk který nemá přehled,nemůže posoudit. O hygiéně víte zřejmě velmi málo,neboť existují i moderní prostředky. Tím mám na mysli prsní hygienické ubrousky např. značky Chicco. Pokud jste viděla tolik obnažených ňader v zaplivaných hospodách,je vidět,že jste zřejmě častou návštěvnicí. Ano souhlasím, děti do zaplivaných a zakouřených hospod opravdu nepatří.
danhill25
  • 
30.4.2007 8:50:51
Milé maminky,z takových lidí,jako je Jitka si vůbec nic nedělejte.Já osobně miminko zatím nemám,ale moje kamarádky a sestra ano.Nikdy jsme neviděla na kojení na veřejnosti nic špatného.Nestalo se mi,že by se kojící maminky vystavovali na odiv ostatník kolemjdoucím,nebo návštěvníkům restaurací apod.Pokud dostane dítě hlad,tak se nedá nic dělat.Když dostane hlad dospělý člověk,jde se najíst do stánku,ale mimino nakrmit párkem v rohlíku asi nejde.A jinak na chození maminek na zahrádky a do restaurací nevidím taky nic špatného.Maminy nemají v popisu sedět doma a jenom se starat o mimčo a manžela.A navíc,moje sestra chodí na zahrádky taky.A já jsem ráda,že si se sestrou můžu sednout ven,na zahrádku ,na pivčo a popovídat si o životě.Takže vám všem přeju,ať se stakovýma lidma,jako Jitka moc nesetkáváte a užívejte miminek.
Jitka
  • 
30.4.2007 1:17:15
milá Kateřino a ostatní, jestli mluvíte o primitivu, myslíte tím zřejmě sebe. Děti opravdu do hospod a restaurací nepatří a co se týče kojení, je to na ulici před lidmi opravdu nechutné a k poblití, ne každý je zvědavý na obnaženou ženskou, byť si svou kozu schovává pod plenu, ale takovou jsem ještě neviděla, každá se jak štětka bezostyšně ukazuje a je to prasárna.Já děti mám a kojím, chodímven tak, abych se na kojení vrátila domů, představte si, že je nutno se také na kojení připravit, to jest zachovávat základní hygienu a prsa si alespoň opláchnout, to venku nebo v zaplivané hospodě lze jen velmi těžko a jak to tak čtu, tak Vás to ani nenapadne, proto jste prasata. Kromě toho mám určité zábrany a Vy byste je měly mít také, se venku svlékat před cizími lidmi, jak je vidět, nikdo Vás k tomu nevychoval.
29.4.2007 22:16:24
Milá pani Jitko, je neuvěřitelné jak se vyjadřujete o kojení. Mám doma čtyřměsíční miminko plně kojené a mé kamarádky jsou na tom podobně. Nebudeme se skrývat doma před hlupáky,kteří se o poprsí vyjadřují jako o kozách. Nevystavujeme se úmyslně na veřejnosti,ale pokud jsme někde a děti mají hlad kojíme. Stačí plena a neni nic vidět. Jen by mě zajímalo zda Vy máte děti? Pokud ano tak je lituji. Nezlobte se,ale o Vás si myslím že jste primitiv.
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 495 [Dalších 425 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.